Hakan Ummak: Zaza bereketiyle geldi

Seni Çok Bekledim’in Zaza'sı Hakan Ummak karakterini, kariyerini ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. 

Haberler 12.02.2021 - 07:13

  • 1

    Star’da her Cuma ekrana gelen, Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımı Seni Çok Bekledim’de Zaza rolünü canlandıran yetenekli oyuncu Hakan Ummak ile karakterini ve kariyer yolculuğunu konuştuk.

    Seni biraz tanıyabilir miyiz? Oyunculuk kariyerin nasıl başladı?

    Mersinliyim, tam bir sahil insanı olarak büyüdüm. Lise tiyatrosu ile başladım bu serüvene, sonra Mimar Sinan Devlet Konservatuarı'yla devam etti.

     

  • 2

    Seni Çok Bekledim’de Zaza karakterini canlandırıyorsun.  Oynadığın karakterle benzer yanların var mı? Nasıl tepkiler alıyorsun? İzleyici Zaza’yı ve türkülerini sevdi diyebilir miyiz?

    Zaza ile ilgili benim şaşıracağım derecede iyi tepkiler alıyorum. Seçtiğim her mimiği, her aksiyonu görüyor insanlar. Bu çok hoş bir şey bir aktör için. İnsanlar Zaza'yı çok kısa bir zamanda sevdi. Ben seveceklerini düşünüyordum fakat bu kadar çabuk fark etmeleri benim için harika bir şey. Türkü kısmını da bir çok insan paylaştı, beğenilerini belirttiler. Benim için sürprizlerle dolu bir süreç olacak gibi görünüyor. Yani Zaza bereketiyle geldi adeta . 

  • 3

    Oyuncu olma kararında ailenin desteği var mı?

    Onlar benim en büyük destekçim oldu. Maddi manevi düştüğümüz her anda birbirimizi kaldıran bir aileyiz. Buralarda olmamda hakikaten ailemdeki herkesin ayrı ayrı desteği vardır.

  • 4

    Hakan Ummak hayatı nasıl yaşar, hayata bakış açını öğrenebilir miyiz?

    Herkesin bu dünyanın bir parçası olduğunu düşünüyorum. İyisiyle kötüsüyle... Hayatımı kendime sorular sorarak yaşıyorum. Duygulara ve canlılara önem veririm. Öz’e merakım var. Hal böyle olunca dünyaya ve kendi adıma bir şeyler yapmak beni varsıl hissettiriyor.  Bir yandan da zaten çoşkulu biriyimdir. Çok kabıma sığdığım söylenemez. Hareketi çok severim!

  • 5

    Bugüne kadar çalıştığın, en eğlenceli set hangisiydi?

    Galiba bu benim şansım ama sıkıcı bir işe denk gelmedim şu ana kadar. Her setin ayrı eğlencesi vardı. Sinema filmleri olsun, diziler olsun hakikaten illallah ettiğim bir setim olmadı.

  • 6

    İyi bir oyuncu olmanın kodları var mı? Rol modeli olarak aldığın oyuncular varsa öğrenebilir miyiz?

    Kod dediğimiz şey genel değil bence. Herkesin kodu, kilidi şahsına münhasır. Başkalarına değil kendine bakması lazım. O yüzden rol model aldığım yok ama severek izlediğim, gözlemlediğim bir sürü oyuncu var.

  • 7

    Sinema mı, dizi mi diye sorsak?

    Bir taraf seçecek kadar fikrim olduğunu düşünmüyorum. Daha yolum olduğunu düşünüyorum.

  • 8

    Oyunculukta hayal ettiğin yerde misin?

    Hayal ettiğim yerdeyim, ama hayal ettiğim gibi değilim diyelim. 

  • 9

    Hayatınızın dönüm noktası nedir diye sorsak, nasıl cevap verirsiniz?

    Hayatım dönümlerle dolu. Bir tane var diyemem. Hatta dönüm noktası sandığım şeylerin bile beni daha kalıcı dönüm noktalarına götürdüğünü bile bilirim.

  • 10

    İlk audition’nu hatırlıyor musun? Heyecanlı mıydın?

    Hatırlamıyorum demek ki baya heyecanlıydım.

    Sosyal medya ile aran nasıl? Takipçilerin ile nasıl bir etkileşimin var? Onlarla iletişim kuruyor musun?

    Pek aram yoktu ama gelişiyor yavaş yavaş. Takipçilerim ile iletişim kurmaya başladım. Orası benim için sıfır noktasında bir yerdi ama değerleniyor.

  • 11

    Hayattaki en büyük ilham kaynakların, seni motive eden şeyler neler?

    Doğadan çok besleniyorum. Bir çok şeyin cevabı dünyanın işleyişinde var. Beni çok motive ediyor. Bunun yanı sıra ailem, arkadaşlarım, nefes, hayallerimi gerçekleştirme arzum… Ben dışardan değil de daha çok içimden beslenenlerdenim. Birinin bir şey yapması ya da popüler olması onu yapma isteğimi getirmiyor. Benim istiyor olmam lazım. Diğer türlü makinem çalışmıyor benim.

    Son zamanlarda seni en çok heyecanlandıran şey ne oldu?

    Ekranda bağlama çalıp türkü söylemek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız