Magazin Turu (21 Eylül 2017)

Halit Ergenç'ten Merve Boluğur'a, Dilan Çiçek Deniz'den Deniz Akkaya'ya hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler ntv.com.tr 21.09.2017 - 13:16

  • 1
    TRAFİK KONTROLÜ

    Halit Ergenç, önceki gün Ulus’ta yapılan rutin trafik kontrolüne takıldı.

    Aracı trafik ekipleri tarafından durdurulan ünlü oyuncu, uzatılan alkolmetreye üfledi, sonuç 0 promil çıktı.

    Ulus’ta oturan yeğenini ziyarete gittiği söyleyen Ergenç, kontrollerin tamamlanmasından sonra polis memurlarına ve habercilere “İyi akşamlar” diyerek evinin yolunu tuttu.
  • 2
     “UZAĞI GÖREMİYORUM"

    Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman ve arkadaşı Meltem Cumbul ile Kuruçeşme’de bir restoranda yemek yedi.

    Yeşilçay, oğlu Osman ve arkadaşı Meltem Cumbul ile Kuruçeşme’de bir restoranda yemek yedi. Transparan bluzu ve mini eteğiyle dikkat çeken oyuncu, gözlükleri sorulunca “Uzağı göremiyorum o yüzden takıyorum” dedi.
  • 3
    SEVGİLİYLE YEMEKTE

    Dilan Çiçek Deniz, erkek arkadaşı Okan Can Yantır ile Kanyon’da objektife yansıdı.

    Gina adlı mekanda öğle yemeği yiyen çift, ardından oradan ayrıldı.
  • 4
    "BİZİM DE ZAMANIMIZ GELDİ"

    Gizem-Hakan Hatipoğlu çifti önceki gün bir açılış partisine katılmak üzere Nişantaşı’na gitti.

    The Muse adlı mekanın açılışına bir yakınlarının bebeğiyle gelen çift, hem konukların hem de basın mensuplarının yakın ilgisiyle karşılaştı. Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.”
  • 5
    SİNEMA KEYFİ

    Kadir İnanır, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Jülide Kural ile Kanyon’da görüntülendi.

    Mağazaları dolaşan çift, günü sinema salonunda film izleyerek noktaladı.
  • 6

    DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL

    Merve Boluğur, geçen gün İstinye Park AVM’de objektife yansıdı.

    Arkadaşlarının sürprizi üzerine Zuma Restoran’da bir kez daha doğum gününü kutlayan ünlü oyuncunun keyifli halleri ve doğum gününe özel mini elbisesi dikkat çekti.

  • 7
    AYRILDI MI?

    Deniz Akkaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Cihangir Adana İl Sınırı adlı mekanda yemek yedi.

    Lüks araçla geldiği mekandan taksiyle ayrılmayı tercih eden Akkaya, “Gökmen Şeynova’dan ayrıldınız mı?” sorusu üzerine ağzını bıçak açmazken, hızla bulunduğu yerden ayrıldı.
  • 8
    "İLK KEZ ORADA TANIŞTIK"

    Oyuncu Deniz Baysal ile müzisyen Barış Yurtçu Arnavutköy Balıkçısı çıkışında el ele objektiflere takıldı. İkiliden Yurtçu ilişkileri hakkında konuştu.

    Soruları yanıtlayan Barış Yurtçu, “Yaklaşık 10 aydır birlikteyiz. Her şey yolunda gidiyor. Deniz klibimde oynadı ve ilk kez orada tanıştık” dedi.
  • 9
    ASKERLERE YENİ ŞARKI

    ‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla ünlenen Tuğba Ekinci önceki akşam Gayrettepe’de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. “Askerlerimiz için yine bir şarkı hazırlıyoruz. Şu an buna yoğunlaşmış durumdayım” dedi. Londra’dan ev aldığını açıklayan şarkıcı, “Çok sık gidip gelmediğim için evi kiraya verdim” diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız