Halle Berry: Hayatımdaki adamların benimle bir problemi var

Bir süredir şarkıcı Van Hunt ile aşk yaşayan oyuncu Halle Berry, sosyal medya üzerinden takipçileriyle özel hayatına ilişkin bir tartışmaya girdi. Berry, bir sosyal medya kullanıcısının "Hayatındaki adamlarla bazı sorunların mı var?" sorusuna, "Onların benimle problemi var" yanıtını verdi.

Haberler 10.02.2021 - 06:37

  • 1
    Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry'nin takipçileri, 54 yaşındaki oyuncuyu 'Sevgililerini elinde tutamamakla' suçladı. Bunun üzerine Berry de Instagram hesabından kendisini eleştirenlere cevap verdi.

  • 2
    İki çocuk annesi Halle Berry'nin eski eşi Gabriel Aubry'ni hedef alan, "Kadınlar sana hiçbir şey borçlu değil" mesajına bir sosyal medya kullanıcısı "... dedi bir erkeği elinde tutamayan kadın" diye yazdı. Berry de yoruma "Yanlış adamı elimde tutmak istediğimi de kim söyledi? Bunu yapamam" şeklinde cevap verdi
  • 3
    Bir başka takipçisi de, "Halle, hayatındaki adamlarla bazı sorunların mı var?" diye sordu.
    Halle Berry, o hayranına, "Onların benimle problemi var" yanıtını verdi.
  • 4
    Bir sosyal medya kullanıcısı da Berry'nin eski eşi Gabriel Aubry'nin, oyuncuya karşı ırkçı söylemlerde bulunduğunu hatırlatınca Halle Berry de ona çocuk için nafaka ödediğini yazdı.
    Berry, ayrıca hayatı boyunca hiçbir erkeğin finansal olarak kendisine bakmadığını belirtti.


  • 5
    Kariyeri kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Berry, 1993-1997 yılları arasında David Justice ilk evliliğini yaptı.  Ünlü oyuncu, daha sonra 2001'de şarkıcı Eric Benet ile dünyaevine girdi.
  • 6
    Halle Berry, Benet'ten şiddet gördüğünü iddia ederek 2005 yılında boşandı. Ünlü oyuncu 2005'te de Kanadalı model Gabriel Aubry ile evlenmişti. 2010'da yollarını ayıran ikilinin, Nahla adında bir kızı bulunuyor.
  • 7
    Halle Berry, daha sonra Fransız oyuncu Olivier Martinez ile 2013'te nikah masasına oturdu.
    2015 yılında boşanan Berry ve Martinez'in Maceo adında bir oğlu bulunuyor. Öte yandan aşka küsmeyen Amerikalı oyuncu, uzun bir süredir şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt ile aşk yaşıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız