Hangi ünlü nerede görüldü? (22-23 Eylül 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 23.09.2016 - 15:33 Son Güncelleme : 23.09.2016 - 15:44

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Mila Kunis'ten Winnie Harlow'a, John Mayer'den Amal Clooney'ye ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    GECEYE İNAT RENGAREK

    ABD'li şarkıcı Pharrell Williams ve eşi Helen Lasichanh, Los Angeles'ta görüntülendi. Çiftin gecenin karanlığına tezat oluşturacak şekilde renkli giyimi beğeni topladı.

  • 3

    TELEFONA KİLİTLENDİ

    Kore kökenli ABD'li oyuncu Jamie Chung, California eyaletinin Burbank şehrinde stüdyodan ayrılırken görüntülendi. Oyuncu, yolda yürürken telefonuna öyle bir kilitlenmişti ki görüntülendiğini fark etmedi bile.
  • 4

    ŞAMPİYON REVÜ ŞOVUNA ÇIKTI

    Amerika'nın Top Model birincisi ve aynı zamanda 'Dancing With The Stars' yarışmasının kazananı, oyuncu Nyle DiMarco, Las Vegas'taki Chippendales Tiyatrosu'nda düzenlenen En Seksi Erkekler Revü Şovu'nda misafir sunuculuk yaptı.

  • 5

    SİYAH-BEYAZ ŞIKLIK

    ABD'li şarkıcı Lady Gaga, evinden çıkarken görüntülendi. Siyah-beyaz rengindeki seksi takım elbisesini süper yüksek platformlu ayakkabısıyla tamamlayan şarkıcı, hayranlarını selamladı ve onlarla selfie çektirdi. 

  • 6

    GÖBEK MODASINA UYDU

    Johnny Depp ve Vanessa Paradis'in kızları Lily-Rose Depp, Chanel'in yeni parfümü No 5 L'Eau'nun kutlama yemeğine katıldı. 17 yaşındaki Depp'in göbeğini açıkta bırakan işlemeli bluzu dikkat çekti.
  • 7

    HOLLYWOOD'LA YARIŞIYOR

    George Clooney'nin avukat eşi Amal Clooney, her zaman şıklığıyla Hollywood yıldızlarıyla yarışabilecek yeteneğe sahip olduğunu gösteriyor. Son olarak New York sokaklarında görüntülenen Amal Clooney, kırmızı elbisesiyle beğeni topladı. 

  • 8

    HAYRAN RAHATSIZLIĞI

    ABD'li müzisyen John Mayer, akşam yemeği için West Holywood'daki Craig's adlı restorana girerken bir kadın hayranının yoğun ilgisine maruz kaldı. Aşırı yakınlıktan rahatsız olan Mayer, hızla restorana girdi.
  • 9

    EŞ OLARAK KÖPEĞİNİ GÖTÜRDÜ

    Model Winnie Harlow, Londra Moda Haftası'nın kapanış partisinin yapıldığı Firehouse'a sevimli köpeğini de götürdü. 

  • 10

    EL ELE PARTİYE KATILDILAR

    Kardashian/Jenner ailesinin en küçük kızları Kendall ve Kylie Jenner, Kylie Jenner'ın erkek arkadaşı rap şarkıcısı Tyga ile birlikte Jordan Woods'un 19'uncu doğum günü kutlamasına katıldı. West Hollywood'daki Catch L.A adlı mekana giderken görüntülenen Jenner kardeşler, cesur tarzlarıyla yine ilgiyi üzerlerine toplamayı başardı. Süper model Kendall Jenner partiye mini kot şortu, ince askılı bluzu ve siyah deri ceketiyle katılırken, Kylie Jenner'ın lateks kumaştan mini elbisesi dikkat çekti. Jenner'lar restoranda yemek yedikten sonra arkadaş grubuyla beraber 1OAK adlı mekanda eğlenmeye gitti.

  • 11

    DOĞUMA GÜN SAYIYOR

    ABD'li oyuncu Mila Kunis, eşi Ashton Kutcher'dan ikinci bebeğini bekliyor. Doğum için gün sayan Kunis'in belirginleşen karnına rağmen hareketlerinde herhangi bir zorlanma görülmemesi dikkat çekti. 

  • 12

    KENDALL'A HEDİYE ALIŞVERİŞİ

    Rap şarkıcısı A$AP Rocky, Beverly Hills'te bir arkadaşıyla birlikte alışverişe giderken objektife takıldı. Alışverişe gümüş rengi Ferrari'siyle giden Rocky'nin yeni kız arkadaşı olduğu iddia edilen Kendall Jenner için hediye alacağı konuşuldu. 

  • 13

    SOKAK USULÜ KAHVALTI

    Oyuncu Kristen Stewart, Los Angeles'taki The Oaks Gourmet'de arkadaşlarıyla kahvaltı etti. Sade kahvaltı malzemelerini paketlerinin içinde yemeyi tercih eden ABD'li oyuncunun casual kıyafeti ve makyajsız hali de dikkat çekti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız