Hangi ünlü nerede görüldü? (4-5 Eylül 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 05.09.2016 - 15:06 Son Güncelleme : 05.09.2016 - 15:08

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Rihanna'dan Dustin Hoffman'a, Justin Bieber'dan Ladya Gaga'ya  ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    PAMUK ŞEKER KEYFİ

    ABD'li oyuncu January Jones, oğlu Malibu'da bir eğlence merkezinde keyifli vakit geçirirken görüntülendi. 38 yaşındaki oyuncunun oğlunun oyuncaklardan inmesini beklerken doyasıya pamuk şeker yemesi dikkat çekti.
  • 3

    YÜKSEK TEKNOLOJİLİ OWEN

    İngiliz oyuncu Clive Owen, Manhattan'daki Wall Street meydanında "Anon" filmini çekerken kullandığı yüksek teknolojili kamera ile objektife takıldı.
  • 4

    YEŞİL IŞIĞI BEKLEDİLER

    ABD'li dansçı Carrie Ann ve erkek arkadaşı Robb Derringer, Los Angeles'ta bir yaya geçidinde yeşil ışık yanmasını beklerken böyle görüntülendi. Ünlü çift, kırmızı ışık süresini öpüşerek değerlendirdi.

  • 5

    SICAK HAVA BUNALTTI

    Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, önceki gün Los Angeles'taki bir yürüyüş parkurunda objektife takıldı. Arkadaşlarıyla birlikte uzun bir parkuru tamamlayan genç yıldız bir ara sıcaktan bunalıp tişörtünü çıkardı.
  • 6

    YILLARIN ETKİSİ SAKALLARINDA

    Hollywood'un usta oyuncusu Mel Gibson, 73. Venedik Film Festivali kapsamında Palazzo del Casino'da gerçekleştirilen "Hacksaw Ridge" filminin galasına katıldı. 60 yaşındaki oyuncunun beyazlaşmış uzun sakalları ve kilo almış hali dikkat çekti.
  • 7

    FİLM ÖNCESİ MARKET ALIŞVERİŞİ

    ABD'li şarkıcı Lady Gaga, ünlü oyuncu Bradley Cooper'ın yöneteceği  "A Star Is Born" adlı filmde rol alacak. Film anlaşması yapan ünlü ikili, dün Malibu'da birlikte market alışverişi yaparken görüntülendi. 

  • 8

    DUSTIN DEDE

    79 yaşındaki ABD'li oyuncu Dustin Hoffman, Malibu'da torununu gezdirirken görüntülendi. Ünlü oyuncu, torunuyla alışveriş yaptıktan sonra eve döndü.
  • 9

    HAMİLE ŞIKLIĞI

    Avustralyalı model ve oyuncu Teresa Palmer, 73. Venedik Film Festivali'nde yapılan "Hacksaw Ridge" filminin galasına katıldı. Hamileliğinin son günlerinde olan 30 yaşındaki yıldız, şıklığıyla dikkat çekti.
  • 10

    HULAHOPLU DANS

    ABD'li dansçı Allison Holker, elinde hulahopuyla dans stüdyosuna giderken görüntülendi. Ünlü dansçı, "Dancing With The Stars" programının yeni sezonuna hazırlanıyor. 

  • 11

    KÜTÜPHANEDE BEBEK VAR

    Oyuncu Adam Brody, küçük kızı Arlo ile birlikte Los Angeles'taki bir kütüphaneden ayrılırken objektife takıldı. Brody'nin küçük kızını, çocuk hikayeleri etkinliğine katılmak üzere kütüphaneye götürdüğü öğrenildi. 

  • 12

    DEĞNEKLERE RAĞMEN MUTLU

    Amerikalı oyuncu Amanda Cerny, Hollywood'daki Japon restoranı Katsuya'dan çıkarken paparazzilerin kameralarına gülümsedi. Ayağını incitip koltuk değnekleriyle yürümesine rağmen ünlü oyuncunun mutlu hali dikkat çekti. 

  • 13

    45 BİN LİRALIK KALP KÜRK

    Rihanna, kırmızı kalbe sarındı. Son olarak arkadaşı Drake ile ilişki yaşamaya başlamasıyla gündeme gelen 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, New York sokaklarında Saint Laurent tasarımı kürküne sarılmış halde görüntülendi. Ünlü şarkıcının kalp kürkünün değerinin 15 bin 500 dolar (yaklaşık 45 bin lira) olduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız