Hangi ünlü nerede görüldü? (15-16 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 17.08.2016 - 07:28

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Rita Ora'dan Michael Phelps'e, Reese Witheraspoon'dan Sophie Turner'a ünlülerden notlar...
  • 2

    "GEÇ KALDIM, GEÇ KALDIM!"

    Oyuncu Reese Witherspoon, new York'taki Draper James adlı ofisinden çıkarken objektife takıldı. Sürekli saatine bakan ünlü oyuncunun telaşlı hali merak uyandırdı.
  • 3

    YENİDEN HAMİLE Mİ?

    Oyuncu Natalie Portman, New York'taki Il Buco adlı restoranda eşi Benjamin Millepied ile akşam yemeği yedi. Oyuncunun, restoran çıkışında elindeki büyük siyah çantayı sürekli karnının üstünde tutması, ikinci bebeğine hamile olduğu için göbeğini örttüğü yorumlarının yapılmasına neden oldu.

  • 4

    70'LER ESİNTİSİ

    İngiliz şarkıcı Rita Ora, New York sokaklarında 70'ler havası estirdi. Dekolte giymekten çekinmeyen 25 yaşındaki şarkıcı, kırmızı-beyaz, boğazına kadar kapalı elbisesiyle bu defa şaşırttı.

  • 5

    ŞAMPİYON AİLE

    Olimpiyatın yüzme şampiyonu Michael Phelps, eşi Nicole Johnson ve bebeği Boomer Phelps ile Rio'daki Leme Plajı'nda bulunan stüdyolardan ayrılırken görüntülendi. Minik bebeğin güneş gözlüklü hali dikkat çekti. 

  • 6

    'SANSA'NIN SARIŞIN HALİ

    Game of Thrones dizisindeki Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, sarıya boyadığı saçlarıyla ilk kez görüntü verdi. Dizideki kızıl saçlarını sarıya boyadığını Intagram'dan paylaştığı fotoğrafla duyuran İngiliz oyuncu, yeni imajıyla objektiflere takıldı. 20 yaşındaki oyuncu, mavi tulumu ve Louis Vuitton çantasıyla şıklığını tamamlamasıyla dikkat çekti. 

  • 7

    ARABA SEVDASI

    Kylie Jenner'ın rap şarkıcısı erkek arkadaşı Tyga, West Hollywood'da Ferrari marka otomobiliyle görüntülendi. Lüks otomobil tutkusuyla tanınan ABD'li şarkıcı, Kylie Jenner'a 19'uncu doğum günü hediyesi olarak Mercedes Maybach marka bir otomobil hediye etmesiyle gündeme gelmişti.

  • 8

    SIRA DIŞI HAMİLE

    Oyuncu Kerry Washington, bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Hamile stiliyle dikkat çeken 39 yaşındaki oyuncu, Instyle'ın partisindeki sıra dışı hamile kıyafetiyle tüm gözleri üstünde topladı.

  • 9

    YAZ PARTİSİNE GİTTİ

    Tallulah Belle Willis, Beverly Hilss'teki Just Jared Yaz Partisi'ne giderken objektife takıldı. Geleneksel havuz partisi için bikinisiyle yola çıkan 22 yaşındaki oyuncu, bikinisinin üstüne giydiği önü açık bırakılmış gömleğiyle kendine has bir tarz yaratmış görünüyordu. 

  • 10

    PRENS HARRY'NİN YENİ SEVGİLİSİ Mİ?

    İngiliz sosyetesinin renkli siması Athina Onassis ve Prens Harry'nin birlikte oldukları dedikoduları yayılıyor. Eşi Alvaro de Miranda Neto'dan bu yılın başında ayrılan Onassis, tıpkı Prens Harry gibi bir binicilik tutkunu. Son olarak da at binerken görüntülendi.

  • 11

    RAHAT VE KEYİFLİ

    Montage Beverly Hills Hotel'den ayrılırken görüntülenen oyuncu Cameron Diaz, rahat ve keyifli haliyle dikkat çekti.

  • 12

    BOYUNU AŞTI

    Hollywood'un efsane ismi Sylvester Stallone, 14 yaşındaki kızı Scarlet Rose ve eşi Jennifer Flavin ile West Hollywood'daki Madeo İtalyan Restoranı'nda aile yemeği sonrası görüntülendi. "Rocky" yıldızı, kızıyla kol kola yürürken, yüzünde boyunu aşan kızıyla gurur duyduğu ifadesi vardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız