Hülya Avşar'dan 'terlik' yorumu

Hülya Avşar, ablası Leyla Avşar’ın önceki akşam Tarabya’daki Kıyı Balık’ta verdiği doğum günü partisine katıldı. Avşar, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberler 05.01.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 05.01.2017 - 10:51

  • 1

    "BU SENE DİZİ YOK"

    Kutlama sonrası mekândan yalnız ayrılan Avşar, çıkışta muhabirlerle sohbet etti. Limon Film’in “Aşk ve Gurur” dizisi için teklif götürdüğü Avşar, konuyla ilgili sorulara “Kendi filmimi de yapacağım için dizi ayak bağı olacaktı. Bu sene dizi yapmayayım dedim” yanıtını verdi.

  • 2

    "TERLİKLER EŞİTTİR HÜLYA AVŞAR"

    Spordan çıkıp apar topar kutlamaya geldiğini belirten Avşar, 3 bin TL değerindeki tüylü terlikleri için “Yanımdan ayırmıyorum. Terlikler eşittir Hülya Avşar” dedi.

  • 3

    TARKAN'A YEŞİL IŞIK

    53 yaşındaki Avşar, daha önce davalık olduğu Tarkan’ı programına konuk almayı isteyip istemediği sorusuna da “Neden olmasın?” diye karşılık verdi.

  • 4

    YENİ PROJELER

    2017 Eylül ayında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' jüri üyeliği ile yeniden seyirci karşısına çıkacak olan Avşar, kendi hayatını anlatan 'Selfie' isimli filmin çekimlerine başladı.

  • 5

    ROL ALDIĞI DİZİLER

    Son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde rol alan Avşar'ın yer aldığı diğer diziler:

    İntibah (1982)
    Sevginin Gücü (1993)
    Süper Yıldız (1996)
    Ah Bir Zengin Olsam (1999)
    Savunma (2000)
    Zümrüt (2004)
    Kadın İsterse (2004)
    Kadın Severse (2006)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız