Jennifer Lopez ayakkabı koleksiyonu hazırladı

Rihanna’dan sonra Jennifer Lopez de kendi ayakkabı koleksiyonunu hazırladı. Ünlü italyan markası Giuseppe Zanotti için ayakkabı tasarlayan Lopez, koleksiyonu için, “Benden ve merkadan beklenileni verecek cinsten” yorumunu yaptı.

Haberler ntv.com.tr 28.07.2016 - 09:11

  • 1

    RIHANNA'NIN İZİNDE

    Jennifer Lopez, Rihanna'nın izinden gidiyor. Efsane tasarımcı Manolo Blahnik’le işbirliği yaparak kendi ayakkabı koleksiyonunu hazırlayan Rihanna’dan sonra Jennifer Lopez de bir ayakkabı koleksiyonu hazırladı.

  • 2

    GIUSEPPE ZANOTTI İLE İŞBİRLİĞİ

    ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ocak ayında ünlü İtalyan lüks ayakkabı markası Giuseppe Zanotti için ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu hazırlayacağını açıklamıştı. Şimdi o koleksiyona ait fotoğraflar ortaya çıktı.

  • 3

    "BEKLENİLENİ VEREN KOLEKSİYON"

    “Tüm kadınlar gibi ayakkabı aşığı” olduğunu söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı, “Kırmızı halıda yürüsem de rahat günlük giysiler içinde olsam da kıyafetimi doğru ayakkabıyla tamamlamak bana kendimi güzel, seksi ve korkusuz hissettiriyor. Giuseppe için tasarladığım koleksiyon hem benden hem de markadan beklenileni verecek cinsten” şeklinde konuştu.  

  • 4

    JLO KOLEKSİYONUNDA NELER VAR?

    “Giuseppe for Jennifer Lopez” adlı koleksiyon, kristallerle süslenmiş açık parmak uçlu botları, kalın tabanlı spor ayakkabıları, gladyatör sandaletlerini içeriyor. Pastel tonlar, griler ve bej tonlarının yer aldığı koleksiyonda iki de çanta modeli bulunuyor.

  • 5

    "KOLEKSİYON JENNIFER GİBİ"

    “Her zaman Jennifer’dan ilham aldım ve benim koleksiyonumdaki ayakkabılarla görünüşüne hayran oldum. İşbirliği yapmak, bu durumun getirdiği doğal bir sonuç” diyen tasarımcı Giuseppe Zanotti, “Koleksiyon, Jennifer gibi sofistike, şehvetli, modern ama aynı zamanda neşeli ve keskin hatlı” şeklinde konuştu.

  • 6

    RIHANNA'NIN KOLEKSİYONU

    Barbadoslu şarkıcı Rihanna da tasarımcı Manolo Blahnik ile işbirliğinden doğan koleksiyonunu mayıs ayında görücüye çıkarmıştı.
  • 7

    11 BİN LİRALIK AYAKKABI

    28 yaşındaki şarkıcının “Denim Desserts” adlı ayakkabı koleksiyonundaki, fotoğraf çekiminde de kullandığı, efsaneleşen kovboy çizmesinin fiyatı ortalama 11 bin TL olarak açıklanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız