Joe Biden'dan tacizle suçlanan Andrew Cuomo hakkında açıklama

New York Valisi Demokrat Andrew Cuomo hakkındaki taciz iddiaları ABD'de kriz yarattı. Konuya ilişkin ilk kez konuşan Başkan Joe Biden, soruşturmanın sonucunun beklenmesi gerektiğini ifade etti. 

Haberler 15.03.2021 - 13:03

  • 1
    ABD'de New York Valisi Demokrat Andrew Cuomo'ya yönelik altı kadının ortaya attığı cinsel taciz iddiaları üzerine başlayan tartışma gündemden düşmüyor.

    ANDREW CUOMO TACİZ ÖZRÜ (TIKLA OKU)

  • 2
    Beyaz Saray'da, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına yanıt veren ABD'nin yeni başkanı Joe Biden "Soruşturma devam ediyor ve bize neler getireceğini görmemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.


  • 3
    Biden'ın bu ifadesinin, Cuomo'ya istifa çağrısında bulunan kendi partisinden diğer önemli isimleri ile çelişmesi dikkati çekti.


  • 4
    ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ise söz konusu kadınların iddialarının saygıyla ele alınması gerektiğini ve bunun ciddi bir durum olduğunu dile getirdi. Pelosi, "Vali, New York'u seviyor, eyaleti efektif bir şekilde yönetip yönetemeyeceği konusunda kalbine bakmalı" dedi.


  • 5
    New York Eyalet Meclisi, 12 Mart'ta, 6 kadının ortaya attığı cinsel taciz iddiaları nedeniyle Cuomo hakkında azil soruşturması açılmasına karar vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız