Johnny Depp'in koruması yalan söylediğini itiraf etti

Johnny Depp’in koruması Malcolm Connolly; mahkemede verdiği ifadede Depp’in parmağını Amber Heard’ün kestiğini söylerken, oyuncunun parmağını kendi yaraladığı yönündeki sahte haberi kendisinin ortaya attığını açıkladı.

Haberler 15.07.2020 - 07:36

  • 1
    Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı dava, 16 yıldır Hollywood yıldızı için çalışan Malcolm Connolly ifade verdi. Connolly, Avustralya’da aktörün eski eşi Amber Heard ile aralarında geçen tartışmada patronunu koruması için kendisiyle temasa geçildiğini ve Depp’in parmağı kesildiği için paniklediğini söyledi.
  • 2
    Connolly, 57 yaşındaki Depp’in Heard’e vurduğunu hiç görmediğini ve herhangi bir erkeğin bir kadına vurmasına tolerans gösteremeyeceğini söyledi.
  • 3
    Mart 2015’te Depp’in güvenlik ekibinin baş sorumlusundan acil bir telefon aldığını ve arabaya binip patronu bulunduğu durumdan çıkarmasını yönünde direktif aldığını söyleyen Connolly yaşananları şöyle anlattı:
  • 4
    "Johnny ve Amber birbirlerine bağırıyordu. Amber bir çeşit yeşil ipek gecelik giymişti. Arabayı çalışır vaziyette bıraktım ve dışarı çıktığımızda Johnny bana ‘Parmağıma bak. Parmağımı kesti. Elimi bir vodka şişesiyle ezdi’ dedi. O sırada Depp’in parmağının gerçekten kötü durumdaydı.

  • 5
    "Amber kapıda göründü ve sonra arabanın yanına yaklaştı, çığlık atıp ağlayarak, ‘Bu şekilde mi bırakacaksın, seni korkak?’ diyordu. Johnny için çok daha fazla endişelenmiştim. Açıkça duygusal sıkıntı içindeydi ve paniklemişti."

  • 6
    Güvenlik görevlisi, Depp’in medyaya kötü biçimde yansımasının önüne geçmek için hastaneye aktörün parmağını soğan doğrarken kestiğini söylediğini ancak doktorun kendilerine inanmadığını belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız