Justin Bieber ile Sofia Richie ayrıldı

Kanadalı genç popçu Justin Bieber ile dünyaca ünlü şarkıcı Lionel Richie'ın kızı Sofia Richie ilişkilerini noktaladı.

Haberler 21.09.2016 - 09:50 Son Güncelleme : 21.09.2016 - 10:02

  • 1

    6 HAFTA SÜRDÜ

    Ünlü magazin sitesi TMZ’nin haberine göre geçtiğimiz ağustos ayında birlikte görüntülenen ve Bieber’in ‘Hiçbir kızla bu kadar ciddi olmamıştım’ dediği ilişkisi de 6 hafta sürdü.
  • 2

    AYRILIK SEBEBİ NE?

    UsWeekly’nin haberine göre ayrılığın sebebi, Bieber’ın eski sevgilisi Selena Gomez’i sürekli aramaya çalışması. İddialara göre Gomez telefon numarasını değiştirdi ve arkadaşlarını da yeni numarasını Bieber’a vermemeleri konusunda uyardı.
  • 3

    MEKSİKA TATİLİ

    Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber, Sofia Richie'ın doğum günü nedeniye sevgilisini Meksika tatiline çıkarmıştı. Los Cabos'ta gözlerden uzak tatilin keyfini çıkaran çifti paparazziler böyle görüntülemişti.
  • 4

    "BU KADAR KÖTÜ OLAMAZSINIZ"

    Justin Bieber, Sofia uğruna eski sevgilisi Selena Gomez’le tartışmış ve hayranları sevgilisi hakkında kötü yorumlar yazıyor diye hayranlarına 'Eğer böyle nefret dolu mesajlar yazmaya devam ederseniz hesabımı gizli yapacağım. Gerçekten benim hayranımsanız bu kadar kötü olamazsınız' demişti.
  • 5

    "İKİNİZ ARASINDA ÖZEL OLMALI"

    Bunun üzerine Selena Gomez, “Eğer nefrete katlanamıyorsan, o zaman kız arkadaşının fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Sadece ikiniz arasında özel olmalı. Hayranlarına sinirlenme. Onlar seni seviyorlar” şeklinde cevap verdi.
  • 6

    HESABINI KAPATTI

    22 yaşındaki Bieber, Selena Gomez ile Sofia Richie arasında kalınca Instagram hesabını sildi. Bieber'ın sosyal medya hesabında 77.8 milyon takipçisi vardı.
  • 7

    ABLASINI KIZDIRDI

    Son dönemde sık sık sevgili değiştiren genç şarkıcı Justin Bieber'ın aşkı iki kız kardeşi birbirine düşürmüş, TV yıldızı Nicole Richie, Bieber ile flört eden ve birlikte çıktıkları tatilin fotoğraflarıyla gündem yaratan kardeşi Sofia'ya sevgili seçimi nedeniyle kızmıştı.
  • 8

    KARİYERİNE ARA VERDİ

    Justin Bieber'in en uzun ilişkisi olan Selena Gomez, yakın bir zamanda Lupus hastalığı nedeniyle depresyon ve anksiyete yaşadığını açıklamış ve kariyerine ara verdiğini ifade etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız