Kanye West'ten boşanmak üzere olan Kim Kardashian'ın 14 Şubat Sevgililer Günü planı

Boşanma aşamasında oldukları konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West cephesinde gündem bu defa 14 Şubat Sevgililer Günü. Amerikan magazin basını Kim Kardashian'ın bu yılki Sevgililer Günü planını açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 13.02.2021 - 07:06

  • 1

    Kanye West ile boşanma aşamasında oldukları konuşulan ve artık evlilik yüzüğünü takmadığı görülen Kim Kardashian, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Kanye West’siz geçirmeyi planlıyor. Daily Mail’in haberine göre, 40 yaşındaki Amerikalı reality show yıldızı, 43 yaşındaki rap şarkıcıyla irtibatını kesmiş durumda ve Sevgililer Günü’nü çocukları North (7), Saint (5), Chicago (3), Psalm (2) ve diğer aile üyeleriyle birlikte geçirecek.

  • 2

    People dergisine konuşan bir kaynak, “Kim çok iyi. Sevgililer Günü’nü çocukları ve ailesiyle geçirmeyi planlıyor. O günü, çocukları için özel hale getirmeyi seviyor. Kanye ile hiç irtibatı yok. Sadece geleceğe odaklandı” diye konuştu.

  • 3

    Bir süre önce boşanma hikayesinin Kardashian/Jenner ailesinin meşhur reality show programı Keeping Up With The Kardashians’ın 18 Mart'ta yayınlanacak son bölümünde ele alınacağı konuşuldu.

    Page Six’e konuşan kaynaklar Kardashian’ların programlarında büyük ses getirecek bir dönüş planladığını iddia etti. Dolayısıyla Kim Kardashian’ın evlilik sorunlarını tartışırken filme alındığı öne sürüldü. Ancak ilgili herkesin bir ifşa etmeme anlaşması yaptığı, finalin 2021'in sonlarına kadar gösterilmeyeceği de iddialar arasında.

  • 4

    Geçen ay US Weekly'ye konuşan bir kaynak şunları söyledi:

    “Kanye bu işten daha az heyecan duyuyor. Kim, işine odaklanmaya devam edecek. Bireysel danışmanlık aldı ve hayatının gittiği yerle barışık.”

    Kardashian ve West çiftinin evliliklerini kurtarmak için danışmanlık aldıkları, onları boşanma noktasına getiren belirli bir şeyin olmadığı, konu çocuklar olduğunda yüzde 100 uyumlu oldukları da kaynakların iddiları arasında.

  • 5

    Boşanma haberleri arasında Kardashian’ın, ünlülerin avukatı olarak bilinen Laura Wasser ile anlaştığı, bu esnada West’in de Los Angeles’taki evlerinden 500 çift ayakkabısını götürdüğü yer alıyor. Boşanma sonrası Kardashian’ın çocukları ve diğer aile bireyleriyle birlikte bir boşanma partisi vereceği, bunun için bir ada kiralayacağı ve partinin yeni reality show programında yayınlanacağı iddia edilmişti.

     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız