Lüks malikanesini 'Cesur ve Güzel' için açtı

Haberler 11.10.2016 - 10:00 Son Güncelleme : 11.10.2016 - 10:12

  • 1
    Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrolü paylaşacağı, Ay Yapım'ın merakla beklenen projesi Cesur ve Güzel'in çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.
  • 2

    KAPILARINI 'CESUR VE GÜZEL' İÇİN AÇTI

    Dizinin çekimleri ise Polenezköy'de bulunan lüks villada yapılıyor. İddiaya göre sosyetenin ünlü isimlerinden Belma Simavi'ye ait olan malikane kapılarını ilk kez 'Cesur ve Güzel' için açtı.
  • 3

    "İÇİNDE BÜYÜK BİR GÖLET BİLE VAR"

    Posta'dan Halil Kalmuk'un konuya ilişkin yazısı şöyle: "Belma Simavi'nin Polonezköy'De bulunan çiftliği ve üç katlı malikanesi dillere destandır. İçinde büyük bir gölet bile var, düşünün artık. Şimdiye kadar hiçbir yapımcının ikna edemediği Simavi sonunda Ay Yapım için kuralını bozmuş. Birçok sosyetik ismin bile görmek için can attığı, servet değerindeki malikanesinde Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaşacağı 'Cesur ve Güzel' dizisinin çekilmesine izin vermiş. Tabii müthiş bir para karşılığında. Simavi paha biçilmez antika eşyalarını ise çiftlikteki depoya kaldırmış."
  • 4

    GÖRKEMLİ PARTİ

    Söz konusu lüks villa son olarak Belma Simavi'nin yeni yaş günü için verdiği görkemli bir partiyle gündeme gelmişti. Simavi'nin, doğum gününe İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimleri katılmıştı.
  • 5

    BOĞAZ MANZARALI VİLLA

    Büyüküstün en son rol aldığı 'Kara Para Aşk' dizisi de Feryal Gülman'ın Bebek'teki boğaz manzaralı, havuzlu muhteşem villasında çekilmişti.
  • 6

    DİĞER KİRAYA VEREN İSİMLER

    Sosyetede evini dizilere kiraya veren diğer isimler arasında Murat-Arzu Atabarut (Kördüğüm), Murat Mengenecioğlu (Paramparça), Samra Tümen (Babam ve Ailesi) yer alıyor.
  • 7

    EĞİTİMLERE BAŞLADI

    Dizide 'Sühan' karakterine hayat verecek olan Büyüküstün ise dizinin çekimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 34 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde binicilik eğitimlerine başladı.
  • 8

    DİZİNİN KONUSU

    Star TV'de yayınlanacak dizinin konusu ise kısaca şöyle:

    Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız