Kate Middleton için ‘prenses elbisesi’ haline getirilen kıyafetler

Ünlü modacıların imzasını taşıyan kıyafetler giyen Kate Middleton, giyim kuşamıyla her zaman mercek altında. Cambridge Düşesi’nin beğeni toplayan kıyafetlerindeki detaylar, ünlü markaların ya da tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan kıyafetlere ‘prenses dokunuşu’ yapıldığını kanıtlıyor. Middleton için kah etek boyu uzatılıyor, kah elbisenin transparanlığı kapatılıyor... Bazen de fazla gösterişli kıyafet sadeleştiriliyor. İşte ünlü markaların Kate Middleton’a uyarlanan kıyafetlerindeki detaylar...

Haberler ntv.com.tr 23.11.2018 - 14:50 Son Güncelleme : 23.11.2018 - 14:56

  • 1

    Erdem'in ilkbahar-yaz 2012 koleksiyonunda yer alan elbise Kate Middleton'a özel değiştirildi. Middleton'ın Güneydoğu Asya ziyaretinde giydiği elbisenin üst kısmındaki transparanlık kapatıldı.

  • 2

    Düşes'in favori markası Erdem'in 2015 sonbahar kış koleksiyonundan bir kıyafet... Middleton'ın Mart 2016'da Kraliçe'nin 90'ıncı doğum gününde giydiği 2500 sterlinlik kıyafet aslında Erdem koleksiyonundaki kıyafetin Düşes'e özel uyarlamasıydı.

  • 3

    Düşes'in 2016 yılında bir Hindistan gezisinde giydiği yeşil elbise Temperley London markasına ait bir tasarımdı. Ancak elbisenin orijinal tasarımında göğüs kısmı transparandı.

  • 4

    Middleton'ın Eylül 2016'da Kanada seyahatinde giydiği Alexander McQueen tasarımı elbisenin orijinalinde etek boyu daha kısaydı. Elbisenin kol kısımları Düşes için sadeleştirildi.

  • 5

    Middleton'ın 2012 yılında giydiği bu kıyafet, orijinaline kıyasla daha muhafazakar hale getirildi. Elbisenin göğüs dekoltesi kapatıldı.

  • 6

    Middleton'ın üçüncü çocuğuna hamileyken giydiği yine bir Erdem tasarımı elbise... Etek boyu, 'prenses boyu' yapılarak uzatıldı. 

  • 7

    Middleton'ın ekim ayında bir müze ziyaretinde giydiği Erdem 2018 ilkbahar yaz koleksiyonundan elbise için sadeleştirme operasyonu yapıldı. Elbisenin göbek kısmındaki pencere, Düşes için kapatıldı.

  • 8

    2016 yılında Wimbledon maçı izlemeye giden Düşes, Alexander McQueen imzalı elbise giydi. Elbisenin orijinal tasarımında etek boyu diz üstündeyken, kraliyet üyesine uygun hale getirilerek etek boyu diz altına indirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız