Kevin Spacey'nin videosu ilk 24 saatte 5 milyon kez izlendi

Kevin Spacey’nin cinsel taciz iddialarına karşı kendini savunduğu videosu ilk 24 saatte 5 milyondan fazla izlenme aldı.

Haberler ntv.com.tr 26.12.2018 - 10:41

  • 1

    Hakkında birden fazla cinsel taciz iddiası çıkan, suçlamalar sonrası yargı karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin önceki gün yayınladığı kendini savunma videosu ilk 24 saatte 5 milyondan fazla izlendi.

  • 2

    İçeriği açısından ‘garip’ olarak nitelendirilen video, YouTube’da şu ana dek 6 milyondan fazla izlenme aldı.

  • 3

    59 yaşındaki Amerikalı oyuncu, 'Let Me Be Frank’ (Frank Olayım) adını verdiği videoda, Netflisx dizisi House of Cards’ta canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünerek konuştu.

  • 4

    Oscar’lı oyuncunun kendini savnduğu video mesajı, ilk 24 saatte Twitter’da 4,52 milyon takipçisi tarafından 15 bin kez retweet edildi, 45 bin beğeni aldı.

  • 5
    Spacey videoda “Yapmadığımı bilmene rağmen bana güveniyordun. Yani bitirmedik, başkalarının ne dediği önemli değil. Ve ayrıca, ne istediğini biliyorum. Beni geri istiyorsun. Tabii ki, bazıları her şeye inanıyor ve her şeyi itiraf etmemi duymak için büyük bir beklentiye girdiler. Sadece her şeyin doğru olduğunu söylediğimi duymak için ölüyorlar. Hak ettiğimi almamı istiyor. Bu kolay olmaz mıydı? Her şey bu kadar basit olsaydı... ama hem sen hem de ben o kadar basit olmadığını biliyoruz. Ne politikada, ne de hayatta… ama kanıt olmadan en kötüsüne inanmazsın. Bilmeden yargılamak için acele edemezsin gerçekleri; doğru mu, yoksa onlar zaten var mı? Hayır, sen, sen… bundan daha zekisin” ifadelerini kullandı.
  • 6

    Paylaştığı videoyla Spacey, hakkında cinsel saldırı iddialarının çıktığı geçen Kasım ayından bu yana ilk kez kamuoyuna çıkmış oldu.

  • 7

    Temmuz 2016’da Boston TV sunucusunun oğluna cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Sunucu, Spacey'i, olayın yaşandığı tarihte 18 yaşında olan oğluna alkol almakla ve sonra da oğlunu taciz etmekle suçladı. Massachusetts'te yasal alkol tüketme yaşı 21.

    Spacey olayla ilgili 7 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak. Suçlu bulunması halinde beş yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 8

    Bir yıldan uzun bir süre önce hakkında cinsel saldırı iddiaları ortaya atılmasından bu yana Oscar’lı oyuncunun kariyeri düşüşe geçti.

    ddialar nedeniyle House of Cards dizisindeki karakterine son verilen Spacey'nin rol aldığı Billionaire Boys Club filmi de ABD'de Ağustos ayında vizyona girdiği ilk gece gişede büyük hüsran yaşadı ve yalnızca 126 dolar gelir elde etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız