Kıvanç Tatlıtuğ, Katie Holmes'ü tanımadı: O kim?

Kıvanç Tatlıtuğ, rol alacağı söylenen ABD yapımı filmde rol arkadaşı Katie Holmes'ün, teklifi “Kıvanç’ı tanımıyorum”  diyerek reddetmesi üzerine misilleme yaptı.

Haberler 18.08.2017 - 13:02

  • 1
    ABD yapımı bir filmde rol alacağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerinin Katie Holmes olacağı iddia edilmişti. Ancak Katie Holmes teklifi “Kıvanç’ı tanımıyorum” diyerek reddetmişti.
  • 2
    Kıvanç Tatlıtuğ ise Katie Holmes’a dair sorulara “O kim?” yanıtını vererek, misilleme yaptı.
  • 3
    Öte yandan 90’lı yılların fenomen filmi ‘Vampirle Görüşme’nin dizi versiyonu için Tom Cruise’un canlandırdığı Lestat rolüne, yazarın seçtiği ismin Kıvanç Tatlıtuğ olduğu açıklanmıştı.
  • 4

    Yazar Rice, dizinin ‘Lestat’ında aradığı özellikleri ve Kıvanç Tatlıtuğ’u anlattığı Facebook paylaşımında şunları yazmıştı:

    “Merhaba, ben Anne. Rol dağıtımı hakkında konuşmak istiyorum, çünkü ne zaman bu konu açılsa okuyucuların Lestat hakkında ne düşündüğünü öğrenme fırsatım oluyor.”

  • 5
    “Bence Lestat oldukça güçlü ve insanken bile 50 kilo ağırlığındaki bir kurdu karlı bir dağda taşıyabilecek, kuvvetli bir karakter. Büyük dudakları, masmavi gözleri ve keskin çenesiyle Lestat hem çok yakışıklı hem de uzun boylu. Kişiliğinde biraz fesatlık var ama aynı zamanda çok atletik ve zarif. Aksanı olan bir aktör tarafından oynanması gerektiğinden emin değilim, ama eğer öyleyse, aksanın Fransızca veya benzeri bir vurguya sahip olması gerektiğini düşünüyorum.”
  • 6
    “Bu videoda (Tatlıtuğ'un Kelebeğin Rüyası filmi hakkında verdiği İngilizce röportajdan söz ediyor) beni büyüleyen şey, Kıvanç'ın Türk aksanının kulağıma Fransızca gibi geliyor olması. Benim için Lestat'ın tavırları ve sesi önemli. Onu canlandıran aktörün şarkıcı olması gerekmiyor, fakat Kıvanç'ın şarkıcı olması ilginç.”
  • 7

    “Oyunculuk tecrübesine gelince, Kıvanç IMDB’de uzun bir beğeni listesi var, ancak şimdiye kadarki bütün rolleri Türkçe olmuş. Aktörün yaşı benim için önemli. Lestat vampirleştirildiğinde yirmi yaşındaydı. Bu yüzden onu canlandıracak aktörün gerçek yaşı daha büyük olsa da, 20’li yaşlarda görünmesi gerektiğini düşünüyorum.

    (Not: Günümüzde erkekler 30’lu yaşlara kadar hala ergenlikte olarak kabul edilir ve fiziksel olarak değişmeye devam ederler).”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız