Kötü biten evlilikler

Ünlülerin kötü ayrılıkları

Haberler 05.07.2010 - 11:37

  • 1

    Denise Richards ve Charlie Sheen

    4 yıl evli kalan çift 2006'da ayrıldıklarını kamuoyu ile paylaştı. Ayrılık sonrası Richards kendisi ve kızının güvenliğinden endişe ettiğini söylemiş, Sheen ise onu karalama kampanyası yapmakla suçlamıştı.
  • 2

    Sonny ve Cher, Londra, 1965

    11 yıl süren evlilik, 1975 senesinde, ikilinin beraber televizyon şovu sene bitmişti. Göz önünde olan evlilikleri göz önünde de bitse de "Sonny ve Cher Komedi Saati" programı yayına hayatını sürdürmüştü. Aynı sene Cher Komedi veya Müzikalde En İyi Kadın Aktris dalında Altın küre almıştı.
  • 3

    Prenses Diana ve Prens Charles, Kensington Sarayı, 1984

    1981'deki peri masalı düğünleri de 1992'deki ayrılıkları da hep dillerdeydi. 1996'daki boşanmadan önce ikisi de bir televizyon programına konuk olmuş ve ihanetlerini kabul etmişlerdi.
  • 4

    Christie Brinkley ve Peter Cook

    1996'da evlenen çift 2008'de boşandı, sebep ise Cook'un ergen yaştaki sekreteriyle ilişki yaşamasıydı.
  • 5

    Halle Berry ve David Justice, 'Taş Devri' Prömiyeri

    3 yıllık evlilikleri 1996'da sona erdi. Yalnız Berry bununla yetinmedi ve eski kocasının ona yaklaşmasını yasaklayan mahkeme kararı çıkarttı.
  • 6

    Alec Baldwin ve Kim Basinger, Hollywood, 1991

    7 yıl süren evlilikleri 2000'de sonlandı. Kızları Ireland için başlattıkları velayet davası yıllarca sürdü.
  • 7

    Desi Arnaz ve Lucille Ball

    Büyük oranda Desi Arnaz alkol ve kadın düşkünlüğü, fotoğrafın çekildiği 1959'dan bir yıl sonra, evliliklerinin 20. yılında evliliklerinin sonlanmasına neden oldu. Ancak 1986'ya yani Arnaz'ın ölümüne kadar arkadaş kalmayı başardılar.
  • 8

    Liza Minnelli ve David Gest, Antikalar Şovu, Londra

    Evlilike yeminlerini ettikten 16 ay sonra 2003 senesinde ayrıldılar. Ancak Minelli'nin zimmet, Gest'in ise karısından dayak yediği iddiası ile başlayan dava süreci 2006'ya kadar sürdü.
  • 9

    Dennis Quaid ve Meg Ryan, 'The Parent Trap' Prömiyeri ,1998

    2001'de 10 yıllık evliliğin sonlanması, Ryan'ın Russel Crowe ile yaşadığı ilişki yüzündendi. Ancak 2008'de Meg Ryan Quaid'in de onu aldattğı açıklamasını yaptı.
  • 10

    Ivana ve Donald Trump, New York, 1986

    Kayakçı ve model Ivana 1977'de emlak zengini Donald Trump'la evlendi, bu evlilik 1991'de Donald'ın Marla Maples ile olan ilişkinin gün yüzüne çıkmasıyla sona erdi.
  • 11

    Eddie Fisher, Debbie Reynolds ve Carrie Fisher, 1957

    Eddie Fisher eşini 1958'de terketti ve arkadaşı Elizabeth Taylor ile birlikte yaşamaya başladı. Daha sonra Elizabeth Taylor da onu terkederek Richard Burton'a gidecek, fotoğraftaki kızları Carrie Fisher ise Star Wars serisinin aktörü olacaktı.
  • 12

    Paul McCartney ve Heather Mills

    2006'da çiftin 4 yıllık evlilikleri sona ererken, Mills boşanma sonrası 49 milyon dolar nafaka aldı.
  • 13

    Mel Gibson ve Oksana Grigorieva, 2010

    Gibson ve 8. çocuğunun annesi evli bile değildi. Ancak Nisan 2010'daki ayrılıkları Hollywood dünyasının en nahoş olanlarındandı. Birbirlerine karşı ardı ardına mahkeme kararları çıkaran çift velayet davalarıyla da gündemden düşmediler. Bütün bunların üzerine Gibson'un seksist ve ırkçı söylemlerini içeren kamera kaydının ortaya çıkması da ayrılık hikayesinin tuzu biberi oldu.
  • 14

    Jon ve Kate Gosselin

    "Jon ve Kate artı 8" isimli reality şov'un 8 çocuklu yıldızlarının ikisi de, 2009'da çıkan söylentilere göre başkalarıyla ilişki yaşıyordu. Bu söylentiler televizyon programının ratinglerini uçursa da evliliklerinin temeline ciddi zararlar verdi. İki taraf ta medyaya kendi tarafından açıkalamalda bulundu. Bu, Jon'un "Günaydın Amerika" programında karısından nefret ettiğini söylemesine kadar vardı.
  • 15

    Dyan Cannon ve Cary Grant, Londra

    1967 yılında Dyan Cannon, evliliklerinin 18. ayında emekliye ayrılmış kocasını terketti. Cannon mahkemede kocasının ona tokat attığını, odaya kilitlediğini ve uyuşturucu madde kullandığını iddia etti.
  • 16

    Guy Ritchie ve Madonna, 'RocknRolla' Londra Prömiyeri

    İkilinin 8 yıllık evliliği 2008'in Ekim ayında sonlandı. Çiftin, evlat edindikleri Kabbalah üzerinde velayet savaşı verdikleri iddia edilse de bu haberler her iki taraftan da yalanlandı.
  • 17

    Roseanne ve Tom Arnold

    Komedyen çift 1994'te 4 yıllık evliliklerini sonlandırırken, havada uçuşan karısını dövdüğü iddiaları Tom Arnold tarafından yalanlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız