Magazin turu (22 Eylül)

Murat Cemcir'den Deniz Akkaya'ya, Özge Özpirinçci'den Müjde Uzman'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi. Kısa magazin haberleri

Haberler 22.09.2016 - 12:15

  • 1

    DENİZ AKKAYA GECELERDE

    Deniz Akkaya, önceki akşam Etiler’deki Da Mario’da arkadaş grubuyla yemek yedi.

    5 saat kaldığı mekandan bir erkek arkadaşıyla ayrılan Akkaya, “Yeni bir aşka mı yelken açtınız?” sorusunu yanıtsız bıraktı.

    Arkadaşı da eliyle yüzünü gizleyerek muhabirlerin görüntü almasını engelledi.
  • 2

    AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN

    Oyuncu Özge Özpirinçci önceki gün Arnavutköy Any Cafe de kız arkadaşı ile kahvaltı yaparken görüntülendi.


    Oldukça hararetli bir şekilde sohbet eden Özge Özpirinçci, kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Daha ne kadar çekiceksiniz, boşuna beklemeyin ben sosyal medyadan söyleyeceğimi söylerim" diyerek anlamsız bir çıkışta bulundu.
  • 3

    "İYİ Kİ BANA BENZİYORLAR"

    Çağla Şikel, önceki gün Emre Altuğ ile evliliğinden olan çocukları Kuzey ve Uzay ile Akmerkez’deydi.


    Ünlü manken, bir hayranının "İki oğlunuz da babalarına değil, size benziyor" sözlerine "İyi ki öyle yapmışım" diye karşılık verdi.


  • 4

    MERYEM DİZİYE RENK KATACAAK

    Müjde Uzman, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"a kadrosuna katılan Meryem Uzerli hakkında konuştu.

    Sezon finaliyle "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinden ayrılarak "Kiralık Aşk"a transfer olan Müjde Uzman, ayrıldığı diziye Meryem Uzerli'nin dahil olmasını değerlendirdi.
  • 5

    SON BULUŞMA

    Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz gün kızı Zehra ile Zorlu AVM’deki bir restoranda görüntülendi.

    Üniversite için Londra’ya gidecek kızıyla son kez buluştuklarını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, “Kızım yarın Londra’ya uçuyor, gitmeden önce son kez görüşelim istedim. Annesiyle birlikte gidecekler, ben de daha sonra onlara katılacağım” dedi.

  • 6

    İSTANBUL'DAN KOPAMADI


    Amerikalı yıldız Lindsay Lohan'ın Türkiye aşkı bitmek bilmiyor. 2 milyon dolarlık anlaşmaya imza atmak için önceki gün İstanbul'a gelen Lohan, dönüş tarihini hafta sonuna erteledi. İstanbul'un tarihi yerlerini gezen yıldız, önceki akşam da İstinyePark'ta akşam yemeği yedi.
  • 7

    "LINDSAY LOHAN İLE NE İŞİM OLUR"

    Lindsay Lohan'la aynı mekanda yemek yiyen Murat Cemcir muhabirlerin "Mekanda Lindsay Lohan vardı. Tanıştınız mı?" şeklindeki sorusuna Cemcir, "Lindsay'le ne işim olur kardeşim!" yanıtını verdi.

    Önceki akşam yakın arkadaşıyla İstinye Park'taki Zuma'da akşam yemeği Lindsay Lohan mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Lohan, "Acelem var" dedi. Zuma'da arkadaş grubuyla yemek yiyen bir diğer ünlü isimse Murat Cemcir oldu. Muhabirlerin "Mekanda Lindsay Lohan vardı. Tanıştınız mı?" şeklindeki sorusuna Cemcir, "Lindsay'le ne işim olur kardeşim" yanıtını verdi.
  • 8

    BODRUMLU OLDU

    ‘Bodrum Masalı’ dizisindeki Su karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, Akmerkez’de görüntülendi.

    Bodrum’daki çekimlerin tatil sonrası devam ettiğini söyleyen oyuncu, setin İstanbul’a taşınmayacağını belirtti. Deniz, “Kendimi artık Bodrumlu olarak görüyorum’ şeklinde konuştu.
  • 9

    VİZYON TARİHİNİ BEKLİYOR

    Şükrü Özyıldız, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.


    Arkadaşlarıyla uzun zaman sonra birlikte yemek yediğini söyleyen oyuncu, rol aldığı ‘Ekşi Elmalar’ filminin vizyona gireceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Özyıldız, dostlarıyla sohbet edip hasret giderdi.



  • 10

    "SADECE GÜLÜYORUM"

    Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Berkay, önceki akşam Arnavutköy'de teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile katıldığı bir doğum günü partisi çıkışında objektilere takıldı.

    Derya Uluğ'u kıskandığı için her mekanda sahneye çıkmaması için çaba harcadığı yönünde çıkan haberler hatırlatılan Berkay, "Saçma sapan bir iddia, sadece gülüyorum" açıklamasında bulundu.

    Evliliğinin nasıl gittiği sorulan ünlü popçu, "Dünyada zor bulunan bir meleği ansızın yakaladığım için çok şanslıyım" dedi.

    Tugay Kerimoğlu ise Berkay'ın fit olmasına gönderme yaparak, "Bu fizikle şu an sahaya çıksan pek çok futbolcudan daha iyi bir performans sergilersin" diyerek, gülüşmelere neden oldu.
  • 11

    ÖNCE ALIŞVERİŞ SONRA YEMEK

    Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Van Der Wiel, eşi Rose Bertam ile birlikte önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.


    İstinyePark AVM'de mağazaları dolaşıp bol bol alışveriş yapan Van Der Wiel-Rose Bertam çifti, bir restorana geçerek başbaşa romantik akşam yemeği yedi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız