Magazin turu (8 Mart 2017)

Bensu Soral'dan Beren Saat'e, Demet Özdemir'den Özge Günel'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri

Haberler 08.03.2017 - 15:06

  • 1

    'Duyduğumda inanamadım'

    'İçerde' dizisinin oyuncusu Bensu Soral, kadroya dahil olan Uğur Yücel hakkında konuştu. Soral “Duyduğumda inanamadım. Aileme, sevdiklerime ‘büyük transfer’ diye mesajlar attım. Bir dizide gelinebilecek son nokta Uğur Yücel diye düşünüyorum. Uğur abiyle henüz karşılaşmadım, umarım en kısa sürede karşılaşırım” dedi.

  • 2

    Tüp bebek kahkahası

    Etiler Memorial Hastanesi'nde estetik merkezine gelen Beren Saat, hastane çıkışı hızlı adımlarla aracına yöneldi. Habercilerin yoğun ilgisi karşısında konuşmak istemediğini söyleyen güzel oyuncu, bir muhabirin "Tüp bebek tedavisi için mi geldiniz?" sorusu karşısında, "Tüp bebek mi?" diyerek kahkaha attı.

  • 3

    Dinlenmek için AVM'ye geldi

    Oyuncu Demet Özdemir, önceki gün erken saatlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Dizi setinin sabaha kadar sürdüğünü ve setten yeni geldiğini belirten Demet Özdemir, "Yaklaşık 3 saatlik aram var arkadaşlar. Çekimlerimiz bu bölgenin yakınında, dinlenmek için buraya geldim. Biraz yemek yiyip dinlenip sonra tekrar sete döneceğim" açıklamasında bulundu.


  • 4

    Aşıkların sinema keyfi

    Yıldızlar Şahidim dizisinde rol alan Özge Gürel, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serkan Çayoğlu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM'de kısa bir tur atan Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, daha sonra sinema katına geçerek, 'Lion' filmini seyrettiler. Aşıklar, filmin ardından bir mekana geçerek, burada romantik bir akşam yemeği yediler.

  • 5

    Güneşli havanın tadını çıkardılar

    Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Gönül, eşi Hatice Gönül ve oğulları Baran'le Bebek'teydi.
    Güneşli havanın tadını çıkartan Gönül Ailesi, sahil turundan sonra soluğu bir kafede aldı.
    Yemek yemek için oturdukları yerde oğulları Baran sıkılınca, Hatice Gönül ve yardımcısı, Baran'ı gezintiye çıkardı. Gökhan Gönül ise kafede eşi ve oğlunu bekledi.

  • 6

    Sahilde yürüyüş yaptı

    Yönetmen Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan, önceki gün bir arkadaşıyla Bebek'teydi. Güzel havayı sahilde yürüyüş yaparak değerlendiren Selen Görgüzel, spor kıyafetleriyle de oldukça şıktı. Lucca adlı mekana giderek kahve molası veren oyuncu, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

  • 7

    Cihangir'de kahve molası

    Derya-Ferhan Şensoy kardeşler, önceki akşam meslektaşları Selim Bayraktar'la birlikte Cihangir'de görüntülendi. Rose Marina adlı mekanda kahve içen Derya Şensoy, Ferhan Şensoy ve Selim Bayraktar, gazetecilerin ricasını kırmayarak fotoğraf çektirdi. Babalarının tiyatro oyunundan çıktıklarını belirten Şensoy kardeşler, "Bugün babamızın tiyatro oyunu vardı, hep birlikte oraya gittik. Herkese tavsiye ederiz, çok güzel ve eğlenceli geçti" dedi.

  • 8
    Tuba Ünsal'ın alışveriş turu
    İçerde dizisinin yeni oyuncusu Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde Kanyon'daydı. Yakın bir dostuyla akşam yemeği yemek için geldiği Wagamama Restoran'da uzun süre vakit geçiren Tuba Ünsal, yemek sonrası mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız