Magazin ve sanat turu (11 Şubat 2019)

11 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 11.02.2019 - 17:30

  • 1

    GRAMMY ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    61. Grammy Ödülleri, Los Angeles'taki Staples Center'da Alicia Keys'in sunduğu törenle sahiplerini buldu. Kacey Musgraves, Drake, Cardi B, Dua Lipa, Lady Gaga, Childish Gambino ve Ariana Grande gecede büyük ödüllerin sahibi oldu. Lady, Gaga, Kacey Musgraves ve Childish Gambino geceden üçer ödülle ayrıldı. "En iyi coutry şarkısı" ve "en iyi country solo performansı" ödüllerinin yanı sıra "Yılın albümü" ödülünü country şarkıcısı Kacey Musgraves'in alması sürpriz olarak nitelendirildi. Son dönemin parlayan ismi Dua Lipa da "en iyi yeni sanatçı" ve "en iyi dans kaydı" olmak üzere iki Grammy aldı. Cardi B, "en iyi rap albümü" dalında Grammy kazanan ilk kadın oldu. Ariana Grande, sahne performansında söyleyeceği şarkı konusunda yapımcılarla anlaşamadığı için; Childish Gambino ise bilinmeyen bir nedenle törene katılmadı. İşte 2019 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

    61. Grammy Ödülleri'nde (2019 Grammy) ödül kazananlar ve sahne performansları kadar geceye katılan yıldızların kırmızı halı şıklığı da konuşuldu. İşte 2019 Grammy Ödülleri'nde kırmızı halıdan yansıyanlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    SUUDİ ARABİSTAN'DAN JEFF BEZOS AÇIKLAMASI (ŞANTAJ İDDİASI)

    Jeff Bezos'a eşi Mackenzie Bezos'dan boşanmasının nedeni olarak gösteren Lauren Sanchez ile olan görüntüleriyle şantaj yaptığı iddia edilen Suudi Arabistan'dan açıklama geldi. Suudi Dışişleri Sorumlu Devlet Bakanı Adil el Cubeyr iddiaları yalanlayarak, "Bu bana pembe dizi gibi geliyor. Bu ilgili taraflar arasında bir şey bizim hiçbir dahlimiz yok" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    STORMI İÇİN MİLYON DOLARLIK PARTİ

    Reality yıldızı Kylie Jenner, kızı Stormi için doğum günü partisi düzenledi. Jenner kızı için hiçbir masraftan kaçınmadı ancak çoğu kişi 1. yaş partisini 'ürkütücü' buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 5

    ESKI FIRST LADY GRAMMY SAHNESİNDE

    61. Grammy Ödülleri'nde (2019 Grammy) yıllarca hafızalardan silinmeyecek anlar yaşandı. İşte, ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın kadın şarkıcılarla birlikte sahneye çıkmasından müziğin efsane ismi Diana Ross'un torunu tarafından takdim edilmesine Grammy'nin en ilginç anları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    CARDI B SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

    61. Grammy Ödülleri'nde (2019 Grammy) "en iyi rap albümü" ödülünü kazanan ve bu alanda ödül alan ilk kadın olan Cardi B, Grammy kırmızı halısında boy gösterdiği kıyafetiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Cardi B'nin kıyafeti hakkında eğlenceli benzetmeler yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 7

    NETFLIX’İN FATİH SULTAN MEHMET DİZİSİNDE ROL ALACAK İKİ İSİM BELLİ OLDU

    Netflix’in Fatih Sultan Mehmet dizisi Ottoman Rising'de rol alacak iki isim belirlendi. Tuba Büyüküstün ile Cem Yiğit Üzümoğlu dizide rol alacağı iddia edilen ilk isimler oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    BRAD PİTT JENNİFER ANİSTON'IN PARTİSİNDE

    Angeline Jolie ile boşanma detaylarında anlaşmazlık yaşayan ve bir süredir Charlize Theron ile birlikte olduğu konuşulan Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'un doğum günü partisine katılması akılları karıştırdı. (Fotoğraflar: Arşiv)


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DRAKE’İN GRAMMY KONUŞMASINI KESTİLER

    61. Grammy Ödülleri'nde (Grammy 2019) sahne konuşmalarına getirilen süre kısıtlaması nedeniyle "en iyi rap şarkısı" ödülü kazanan Drake'in konuşması yarıda kesildi. Bu durum karşısında sosyal medya kullanıcıları Drake'i tiye aldı.
    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 10

    EŞİNDEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM (ÖZÜR MESAJI YAYINLADI)

    Beşiktaşlı futbolcu Domagoj Vida'nın eşi Ivana Vida'nın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım tepkilere neden oldu. Hırvat medyasında büyük yankı uyandıran paylaşım sonrası Ivana Vida'dan özür geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    KIRMIZI HALIYA KATE MIDDLETON ÇIKARMASI

    İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen 72. BAFTA ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. BAFTA’ya 12 dalda aday olan "Saray’ın Gözdesi" (The Favourite), "En İyi İngiliz Filmi", “En İyi Kadın Oyuncu” ve "En İyi İngiliz Filmi " ödüüleri de dahil olmak üzere 7 ödül toplarken, Alfonso Cuaron’un yönettiği “Roma”, “En İyi Film” ve "En İyi Yönetmen" ödülleriyle birlikte toplam 4 dalda ödül kazandı. Diğer taraftan, BAFTA ödülleri sinema, müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Cate Blanchett, Margot Robbie, Amy Adams, Rami Malek, Olivia Coleman, Richard Madden ve Claire Foy gibi ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterirken, Cambridge Düşesi Kate Middleton bembayaz kıyafetiyle Hollywood yıldızlarıyla yarıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 12

    'KALBİMİ MİLYONLARCA PARÇAYA AYIRDI'

    İlk bebeğine 7 aylık hamile olan Meghan Markle'ın Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde “Harry en iyi baba olacak” sözleri kendi babasıyla ilişkilerini yeniden gündeme getirdi. Düşes'in babasına gönderdiği ve bir süredir konuşulan mektubun detayları ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    2019 BAFTA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nin verdiği, 72. BAFTA ödülleri sahiplerini sahiplerini buldu. Roma ve Sarayın Gözdesi (The Favourite) fimleri gecenin kazananları oldu. BAFTA’ya 12 dalda aday olan Saray’ın Gözdesi, "En İyi İngiliz Filmi", “En İyi Kadın Oyuncu” ve "En İyi İngiliz Filmi " ödülleri de dahil olmak üzere 7 ödül toplarken, Alfonso Cuaron’un yönettiği “Roma”, “En İyi Film” VE "En İyi Yönetmen" ödülleriyle birlikte toplam 4 dalda ödül kazandı. Roma’nın başarısı Netflix için bir zafer olarak nitelendirildi. Gecede "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü Olivia Coleman, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü Rami Malek' aldı. İşte 2019 BAFTA Ödülleri’nin kazananları…


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    KIZLARI İÇİN 500 BİN DOLARLIK ÖZEL DEKORASYON

    Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olarak İstanbul'a yerleşen Burak Yılmaz, kızları için servetlik tadilat yaptırdı. İddialara göre Yılmaz bu özel dekorasyonlu tadilat için 500 bin doları gözden çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ZİRVEDE 3 YENİ FİLM VAR


    ABD'de geçtiğimiz hafta sonu gişenin 3 haftadır galibi olan Glass tahtını kaptırdı. Vizyona giren 4 yeni filden 3'ü gişenin zirvesine yerleşti. İşte 8-10 Ocak 2019 ABD Box Office rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 16

    İSTANBUL'UN SU ALTI ZENGİNLİĞİ DÜNYAYA TANITILACAK (İKİ DENİZ BİR ŞEHİR)

    İstanbul'un su altı zenginlikleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek özel gösterimle izleyicinin beğenisine sunulacak "İki Deniz Bir Şehir: Su Altından İstanbul" belgeseli ile dünyaya tanıtılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    BABA OLDU

    Ünlü aktör Richard Gere, 69 yaşında baba oldu. 36 yaşındaki Alejandra Silva ile evli olan Gere’ın önceki evliliğinden de bir çocuğu bulunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    SURVİVOR YARIŞMACISINDA 1.DERECE YANIK TESPİT EDİLDİ (ACUN ILICALI'DAN PAYLAŞIM)

    Acun Ilıcalı, Survivor'da 1. derece yanık tespit edilen Hakan Kanık'ın sırtını Instagram hesabından "Survivor mağduru" notuyla yayınladı. İşte sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    AĞLAYAN ÇOCUK LANETİ FİLME İLHAM VERDİ

    İtalyan ressamın Bruno Amadio'nun 1950'lerde yaptığı 'Ağlayan Çocuk' tablosu bir dönem duvarlarını süslediği evlere lanet getirmekle suçlanmıştı. O haletten esinlenen yapımcılar hikayeyi moden sanata uyarlayıp film yaptı. Velvet Buzzsaw (Kadife Testere) 1 şubatta izleyiciyle buluştu. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    TAKSİ ŞOFÖRÜNE DARP İDDİASIYLA GÖZALTI

    Oyuncu Özgün Aydın bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi. Olay sonrası oyuncu ve taksi sürücüsü gözaltına alınırken, Özgün Aydın’ın, karakolda taksi sürücüsüne ‘Sen yandın’ demesi kameralara yansıdı. Bir diğer taksicinin de Aydın’ın arkadaşları tarafından bıçakla yaralandığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    PRENS PHILIP'İN EHLİYET KRİZİNDE SON

    İngiltere Prensi Philip, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kazanın ardından ehliyetini gönüllü olarak polise teslim etti ve bir daha araba kullanmama kararı aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    YILIN KADINI DEMET EVGAR (GQ MEN OF THE YEAR İÇİN GERİ SAYIM)

    Günlerdir bir yandan fotoğraf, bir yandan video çekimlerinin sürdüğü, her biri dalında yıldız isimlerin gelip geçerken kovboy şapkalarının ucuna dokunmak suretiyle birbirini selamladığı Western temalı çekim setinde, ekibi ve süjeleri havaya sokmak için durmaksızın Ennio Morricone, Johnny Cash benzeri müzisyenlerin parçaları dönmüş durmuş. Millet ortalıkta “Aslında Kızılderililer Türk’tür derler” şeklinde sayıklayarak dolanır kıvama gelmiş. Bu satırların yazarı, “Sağda solda dolu bir altıpatlar yok di mi? Ekipten biri yorgunluktan kafasına sıkabilir maazallah” türünden, paranoyak hezeyan cümleleri kurar olmuş… Hâl bu hâlken, video çekimi için Vahşi Batı kasabası tarzı ‘saloon’ dekorunda vuku bulan bu Aile Arasında-Yahşi Batı kırması, “semi alaturka” sahnede, tabiri caizse film kopuyor. Sinir boşalımı, kahkaha formunda tezahür ediyor. Demet Evgar, dibine kadar oyunun içinde. Demet Evgar, yine çok komik.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    HİTLER'İN TABLOLARINA AÇIK ARTIRMADA ALICI ÇIKMADI

    Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler'in 5 sulu boya tablosuna açık artırmada alıcı çıkmadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 24

    SURVIVOR TÜRKİYE'DEN 3 KİŞİ ELEME POTASINDA

    Survivor'da elemeye kim kaldı, kimler dokunulmazlık kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 10 Şubat 2019 pazar gecesi gerçekleşen bölümünde 2. dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı. Finale kalan dokunulmazlık oyunun galibi ise Survivor Yunanistan takımı olunca Türkiye bireysel dokunulmazlık oynamak zorunda kaldı. Survivor Türkiye'den bireysel dokunulmazlığı Sude ve Bora kazandı. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Kader ile Sude'nin söylediği Okay ve Bora'nın seçtiği Atakan bu haftanın eleme adayları oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 25

    'DUMLUPINAR FACİASI' BEYAZPERDEYE AKTARILIYOR

    Çanakkale Boğazı'nda 66 yıl önce şileple çarpışarak batan Dumlupınar denizaltısının hüzünlü hikayesi, Dumlupınar: Sonsuza Kadar ismiyle sinema filmi yapılacak. Dumlupınar denizaltısının 1953 yılında batması sonucu 81 kişinin yaşamını yitirdiği olayın dramatik öyküsünü konu alan filmin yapımcılığını LA Türk Film Festivali Kurucusu ve SAN Medyanın sahibi Necmettin Sancak, senaryo yazımını ve proje tasarımını Seda Demirtaş üstlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    EN ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETİ MARS'TAN GELECEK

    Hareketli bir haftadan sonra nispeten sakin bir haftaya başlıyoruz. Bu haftanın en önemli gezegen hareketi Mars’tan gelecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 27

    ZİRVENİN SAHİBİ KARDEŞ ÇOCUKLARI OLDU

    Star TV ekranlarında dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelen Kardeş Çocukları üç grupta da birinci oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    YILIN ULUSLARARASI STAR'O PEDRO ALONSO

    Onu tanıdığımız La Casa de Papel dizisindeki Berlin karakterine kadar genelde iyi rollerin adamı olan Pedro Alonso’nun karakterlerine çizim yaparak hazırlandığını biliyor muydunuz? Şamanizm ile ilgilenen Alonso’nun Berlin karakteriyle ilgili düşünceleri ne ya da imkanı olsa nasıl bir virüs geliştirmek istediğini merak ediyorsanız sizi aşağıdaki satırlara alalım…

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 29

    KALİGRAFİ SANATÇISI ESMAEİL RASHVAND TÜRKİYE’DE

    Dünyaca ünlü modern kaligrafi sanatçısı Esmaeil Rashvand sanat hayatına Türkiye’de devam edecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız