Magazin ve sanat turu (12 Şubat 2019)

12 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 12.02.2019 - 17:28

  • 1

    BU YIL OSCAR TÖRENİNDE BİR İLK

    Oscar ödüllerini dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 91. Oscar Ödül Töreni’nde (Oscar 2019) dört dalda ödül kazananların tören esnasında değil reklam arasında açıklanacağını duyurdu. Bu, 91 yıldır canlı olarak yayınlanan Oscar törenlerinde bir ilk olacak!

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    "BENİM İÇİN 'BU HERİF GERÇEKTEN MANYAK MI' DİYENLER OLUYOR"

    Aras Bulut İynemli, bu aralar kelime manasıyla ödülden ödüle koşuyor. Gayet mutlu bir yuvanın mensubu, iyi aile terbiyesi almış biriyken, kan bağı meselelerinden psikopata bağlamış evlatları böylesine canlandırabilen bir yeteneğe, yakışır… GQ Men of the Year töreninden önce derginin yeni sayısına konuşan İynemli, "Benim için 'bu herif gerçekten manyak mı' diyenler de oluyor; iltifat olarak alıyorum" diyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    JENNIFER LOPEZ'İN GRAMMY KOSTÜMÜ TÜRK İŞİ ÇIKTI

    61. Grammy Ödülleri’nde (Grammy 2019) sahne performansı sergileyen Jennifer Lopez Türk modacının tasarladığı kostümü giymeyi tercih etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ACUN ILICALI DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI LİSTEYE GİRDİ

    Ünlü Variety dergisinin editörleri 2 trilyon dolarlık küresel eğlence sektörünün en etkili 500 ismini belirledi. Jeff Bezos, Emma Stone ve Mark Zuckerberg gibi isimlerin olduğu listede Acun Ilıcalı da yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    BİR TERLİK TASARLADI, BAŞI DERDE GİRDİ

    Katy Perry'nin Dillard markası için tasarladığı tartışmalı ‘yüz’ ifadeli terlikleri, ırkçılıkla suçlanınca satıştan çekildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    FATMA GİRİK'İN TAKINTILI HAYRAN DAVASINDA KARAR VERİLDİ

    Sanatçı Fatma Girik'i taciz etmekle suçlanan 71 yaşındaki sanık Mehmet A. hakkında açılan dava görüldü. Girik, sanığın özür dilemesi ve yaşından dolayı şikayetinden vazgeçtiğini avukatı aracılığıyla mahkemeye bildirdi. Mahkeme de davanın düşürülmesine karar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    CARDI B'YE GRAMMY SONRASI NEFRET MESAJLARI

    61. Grammy Ödülleri’nde (Grammy 2019) “en iyi rap albümü” ödülünü kazanan Cardi B, nefret mesajları sonrası zehir zemberek bir açıklama yaptıktan sonra tepki olarak Instagram hesabını kapattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    CEM YILMAZ'IN BİLETLERİ 20 KATINA KARABORSADA

    Biletleri tükenen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın biletleri online alışveriş sitelerinde satışa çıkarıldı. Karaborsaya düşen biletlere normalinin 20 katı olarak 4 bin lira isteniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    "MEGHAN MARKLE'A DA DIANA’YLA AYNI MUAMELEYİ YAPIYORLAR"

    George Clooney, babasına yazdığı mektubun içeriğinin yayımlanmasının ardından zor zamanlar geçiren Meghan Markle’ı savundu. Clooney, “Tıpkı Diana’ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    14 ŞUBAT'TA SAHNEDE AŞK ŞARKILARI

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde hangi sanatçı, nerede sahne alıyor? İşte Sevgililer Günü'nde sahnede aşk şarkılarını seslendirecek isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    SURVİVOR'DA SEMBOL VE ÖDÜL OYUNLARINI KAZANANLAR BELLİ OLDU

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın 7. bölümde sembol ve ödül oyunlarını kim kazandı? sorularının yanıtları belli oldu. Ödül oyunu Yunanistan takımının olurken, sembol oyununu ise Türkiye takımından iki isim kazandı. İşte 11 Şubat akşamı yayınlanan Survivor son bölümden bölümden ve geçmişten detaylar ile yansıyan kareler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 12

    KIZ KARDEŞLER FİLMİ BERLİNALE'DE (CEM YILMAZ İLE DEFNE SAMYELİ DE KATILDI)

    69. Berlin Film Festivali'nde 'Altın Ayı' için yarışan, Emin Alper'in yönettiği ve senaryosunu yazdığı 'Kız Kardeşler' filminin ilk gösterimi yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZDAN NOSTALJİK KUTLAMA

    Dünyaca ünlü yıldız Beyonce, yakın arkadaşının doğum gününü geçmiş yıllardan paylaştığı bir kareyle kutladı. İşte sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    YILMAZ ERDOĞAN REKORU KIRABİLECEK Mİ? (HAFTANIN GİŞE RAKAMLARI)

    Bir önceki hafta sonu 923.663 seyirciyle açılışını gerçekleştiren Organize İşler Sazan Sarmalı, ikinci hafta sonunda 664.375 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin birinci sırasındaki yerini rahat bir şekilde korudu. 2005 yılında gösterime giren Organize İşler'in devam filmi, böylelikle sadece on günde toplamda 2.161.232 seyirci tarafından izlenmiş oldu. Filmin on günlük performansına göre Organize İşler 2 vizyon macerasını tamamladığında Erdoğan'ın en çok izlenen filmi olması bekleniyor. Erdoğan'ın şu ana kadar en çok izlenen filmi ise 3.308.120 ile Vizontele. İşte 8-10 Şubat 2019 haftası gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 15

    USTA OYUNCU ERDOĞAN SICAK HAYATINI KAYBETTİ

    Erdoğan Sıcak hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan usta oyuncu Erdoğan Sıcak 79 yaşındaydı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    EMİN ALPER: AMACIM UMUT HİKAYESİNİ ANLATMAK

    69. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" için yarışan Kız Kardeşler filminin senarist ve yönetmeni Emin Alper, "Başlıca amacım umut hikayesini anlatmak. Daha iyi bir yaşam umuduyla hareket eden insanların hikayesini anlatmak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    YAPAY ZEKA ESERLERİ AÇIK ARTIRMAYA ÇIKIYOR

    Dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby's önümüzdeki günlerde yapay zekanın ortaya çıkardığı eserleri açık artırmaya sunacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    KIM KARDASHIAN'A NE OLDU?

    Kim Kardashian paylaştığı fotoğrafla, takipçilerine, “Kim Kardashian’a ne oldu?” sorusunu sordurdu. Oysa sedef hastası olan Kardashian, cildinde oluşan lekeleri gidermekle meşguldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    "KENAN İMİRZALIOĞLU'NA NASIL ULAŞABİLİRİZ?"

    Sinema ve dizi sektörünü buluşturan Avrupa Film Pazarı'nda Türk film ve dizileri de tanıtılıyor. Türk dizilerinin ilgi gördüğü sektörde, sıklıkla "Kenan İmirzalıoğlu'na nasıl ulaşabiliriz?" benzeri sorular yöneltiliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    SERENA WILLIAMS ÇOCUKLA ÇOCUK OLDU

    Bir yaşındaki kızı Olimpia ile birlikteyken tüm kimliklerini bir kenara bırakıp daha çok “anne” olan Serena Williams, son paylaşımıyla da kızıyla birlikteyken onunla çocuklaştığını gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    BİR AŞK İKİ HAYAT FİLMİNİN İZMİR GALASI 15 ŞUBAT'TA

    Başrollerini Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in paylaştığı, Bir Aşk İki Hayat adlı filmin özel gösterimi 15 Şubat’ta İzmir'de gerçekleşecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    NİLÜFER'DEN YENİ SINGLE

    Türk pop müziğinin usta yorumcusu Nilüfer'in yeni single'ı Tik Tak 15 Şubat'ta çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    "YEMİNLERİNİ BOZA BOZA KIZINI KURTARMAYA YÜRÜ

    Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları'nın 4. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 24

    KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN 141 SİNEMA PROJESİNE DESTEK

    Sinema Destekleme Kurulunca, animasyon, belgesel ve kısa filmlerle senaryo ve diyalog yazım türlerinde 141 projeye 5 milyon 526 bin lira destek verilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    "BİR KARDEŞİMİ KAYBETMEKTENSE İKİ KARDEŞİMİ BİRDEN KAZANMAK İSTİYORUM"

    Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolleri paylaştığı, Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    ÜNLÜ OYUNCU YATIRIMINI GAYRİMENKULE YAPIYOR (MAL VARLIĞINI AÇIKLADI)

    Türkiye’de Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı. Kazancıyla gayrimenkule yatırım yaptığını belirten ünlü oyuncu, "Türkiye’de 16 daire ve bir tane de dükkan aldım. Benim yatırımlar en az ikiye katlandı çok şükür. Yani üç sene önce yatırım yapılan bir daire şimdi fiyatı iki katı yükseldi” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    AVLU'DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR (YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI)

    Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Avlu dizisinde kartlar yeniden dağıtılıyor. Avustralya dizisi Wentworth’un yasal uyarlaması olan Avlu’da Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanıyor. İşte 30. yeni bölüm özeti ve fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız