Magazin ve sanat turu (14 Ağustos 2018)

14 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 14.08.2018 - 17:52 Son Güncelleme : 14.08.2018 - 17:55

  • 1

    GENÇLERİN TERCİH ETTİĞİ DİZİ, FİLM VE MÜZİKLER

    13–19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen 2018 Teen Choice Ödülleri, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Teen Choice Ödülleri önceki gün Kaliforniya, Inglewood’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Marvel’ın son macerası Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı yedi dalda aday olduğu geceden üç ödülle ayrıldı. Muhteşem Şovmen filmi de 3 ödülün sahibi olurken, Black Panther onu 2 ödülle izledi. Gecede ödül alanlara geleneksel sörf tahtası verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    35 YAŞINA ÖZEL 35 FOTOĞRAFLA MILA KUNIS

    Forgetting Sarah Marshall, Max Payne ve Book of Eli gibi başarılı filmlerde rol almasının yanı sıra, Family Guy adlı animasyon serisinde Meg Griffin karakterini seslendiren Ukrayna doğumlu, Yahudi asıllı A.B.D'li oyuncu Mila Kunis 14 Ağustos itibariyle 35. yaşını kutluyor. İşte 35. yaşına özel 35 fotoğrafla Mila Kunis...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    CEM YILMAZ'IN KARAKOMİK FİLMLER'İNDEN İLK KARELER

    Cem Yılmaz merakla beklenen yeni projesi Karakomik Filmler'in ilk karelerini sosyal medyadan yayınladı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    SANATÇI MI ÇOCUK MU ÇİZDİ? (TAHMİN TESTİ)

    Çocukların hayal güçlerinin sınırları yoktur. Ellerine bir kağıt ve biraz boya verdiğinizde ortaya çıkardıkları şeyler adeta bunun ispatı niteliğinde. Peki modern bir sanat eseriyle bir çocuğun çizimleri arasındaki farkı seçebilir misiniz? İşte size bunu görme fırsatı. Aşağıdaki resimlerden bazıları ünlü sanatçıların elinden çıktı ve ünlü sanat galerilerinde sergilendi, bazıları ise çocukların çizimleri. Hangilerinin sanatçıların hangilerinin ise çocukların elinden çıktığını tahmin edin. (CEVAPLAR FOTO GALERİNİN EN SONUNDA)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ERKENCİ KUŞ'UN YILDIZININ DOĞAL HALLERİ

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'ta Can Yaman ile başrolü paylaşan Demet Özdemir, dizide Sanem karakterine hayat veriyor. Birçok ankette yazın dizi çifti seçilen ikiliden Özdemir, şu sıralar meslektaşı Seçkin Özdemir ile birliktelik yaşıyor. Peki Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir kimdir, sosyal medyada neler paylaşıyor? İşte 26 yaşındaki oyuncu hakkında bilgiler ve Instagram'da yaptığı renkli paylaşımlar

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    REESE WITHERSPOON 'İKİZİNİ' BULDU

    İnsanlar çift yaratılmışlardır” denir. Bazı insanlar, bu sözün gerçekliğine inandıracak kadar birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çekiyor. Bu durum ünlü oyuncular söz konusu olduğunda onlara dublörlük yapmak için büyük avantaj sağlıyor. Reese Witherspoon kendisine ikizi kadar benzeyen dublörünü hayranlarıyla tanıştırdı.,

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    GÖKÇE BAHADIR, MAGKOS İLE AŞK MI YAŞIYOR?

    Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın bir süredir Göcek’te tanıştığı Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile birliktelik yaşadığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    EVLENDİ

    House of Cards dizinin yıldızı Robin Wright, erkek arkadaşı Clement Giraudet ile Fransa’da evlendi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    BOŞANMA İDDİALARINA FOTOĞRAFLI YANIT

    Futbolcu Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'dan, ayrılacakları iddialarını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla yalanladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    KESİLEN GÖRÜNTÜLERİ DOLAPTAN ÇIKTI

    Efsanevi aktris Marilyn Monroe’nun Clark Gable ile birlikte rol aldığı 1961 tarihli The Misfits filmindeki çıplak sahneleri ortaya çıktı. Filmde kesilen görüntülen ABD'de bir kadın oyuncunun soyunduğu ilk sahne olarak tarihe geçmişti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 11

    ŞÜKRAN OVALI KIZINI 'SEZEN AKSU' İLE ÇAĞIRDI

    Futbolcu Caner Erkin'le olan evliliğinden bir kız çocuk dünyaya getirecek olan oyuncu Şükran Ovalı kızını Sezen Aksu'nın Canımsın Sen şarkısıyla çağırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SEAN PENN 31 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE TATİLDE

    Oscar’lı aktör Sean Penn, kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Leila George ile Honolulu tatilinde görüntülendi. Cuma günü 58 yaşına girecek olan oyuncu, doğum gününü de tatilde kutlayacak

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    SABRINA’DAN İLK GÖRÜNTÜLER

    Netflix, Kiernan Shipka’nın başrolü üstlendiği orijinal dizisi Chilling Adventures of Sabrina’dan ilk görüntüleri yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    YEMEK, SANAT VE MÜZİK İÇİN EN İYİ ŞEHİRLER

    Business Insider sanat, müzik, yemek için en iyi şehirleri listeledi. Son listeye Türkiye'den de bir şehir girdi... Bakın dünya listelerine giren yemeği, müzeleri, galeri ve dünya miras alanlarıyla beğenilen o şehir hangisi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    DUA LIPA'DAN ANTALYA PAYLAŞIMI

    'Regnum Live in Concert' kapsamında bugün sahne alacak Dua Lipa (23) ve ekibi, Antalya'ya geldi. Konser vereceği otele yerleşen Dua Lipa, geceliği 15 bin dolarlık villada kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    "EKİP OLARAK HER MAÇA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

    Şu sıralar Canavar Gibi filmiyle beyazperdede olan Şevket Çoruh, “Bizi çalışmak kurtarıyor. Yazın dinlenmeye pek fırsatım olmuyor. Tatil yapan oyunculardan değilim” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'li oyuncu, "Bizim için özel ve bu yıl umutluyuz. Ekip olarak her maça gitmeye çalışıyoruz. Bu seneden çok büyük beklentimiz var. Ama biraz da sabırlı olmamız lazım" diyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    SİMPSONLAR HAYRANLARINA MÜJDELİ HABER

    11 yıl sonra animasyon dizi Simpsonlar’ın (The Simpsons) ikinci sinema filmi çekiliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    POLİS RIHANNA İÇİN ALARMA GEÇTİ

    Rihanna’nın Los Angeles’taki evinde güvenlik alarmı çalınca polis helikopteri ve pek çok polis acil olarak ünlü şarkıcının evine ulaştı. Daha önce saplantılı bir hayranının, evine girip evde bir gece geçirdiği Rihanna için polisler temkinli davrandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    ÜNLÜLERİN ALBÜM HAKLARININ SATIŞI ERTELENDİ

    İflas eden Kiss Müzik'e ait birbirinden ünlü sanatçıların albümlerinin yapımcılık ve eser işletme belgelerinin açık artırma usulü satışını bugün yapacak olan iflas masası, prodüktör Cüneyt Ortan'ın verdiği dilekçe üzerine satışı durdurdu. İflas masası 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartılan eserleri seslendiren sanatçıların hak kaybına uğramaması ve ileride doğacak zararların önüne geçilmesi için satışı ileri bir tarihe erteledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    90 YAŞINDAN SONRA SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

    90 yaşındaki Japon büyükanne, fotoğraf çekmeyi keşfedince kendi kendisinin sıradışı portrelerini denemeye başladı. Daha da önemlisi Kimiko Nishimoto, teknolojinin fotoğraflar üzerinde şekillendirme yapma olanaklarını da keşfederek ortaya ilginç kompozisyonlar içeren fotoğraflar çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    "SENİ GÖRDÜĞÜM İLK AN…"

    Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla eşi Tuğba Beyazoğlu tanışma yıldönümünü kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 22

    VAN'DA BİLİM İNSANLARINI HEYECANLANDIRAN GELİŞME

    Tarihi Van Kalesi civarında, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Van Bölgesi Tarih ve Arkeoloji Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erkan Konyar başkanlığında kazı çalışmalarında Urartuların ayak izine rastlandı. Bilim insanları ilk defa karşılaştıkları bu durumun kendilerini çok heyecanlandırdığını açıkladı.

    HABER DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    HARBİYE'DE YILDIZ TİLBE RÜZGARI

    Sanatçı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava'da müzikseverlerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    "SEN BENİM EN İYİ ARKADAŞIMSIN"

    Khloe Kardashian, dört aylık olan kızının bebeğini sosyal medyada paylaşarak, “Sonsuza kadar en iyi arkadaşımsın” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    CANKAT ERGİN HAYATINI KAYBETTİ

    Bir dönemin efsane dizileri Kaygısızlar, Unutabilsem ve Aynalı Tahir'in yönetmeni Cankat Ergin yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    BEREN SAAT YAVRU ORANGUTANLARIN SESİ OLDU

    Yağmur ormanlarını talan ederek orangutanların hayatlarını tehlikeye atan palm yağı endüstrisinin bu yıkımı bir an önce durdurması için Greenpeace’in hazırladığı animasyon videoyu Beren Saat seslendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    OPERADA YENİ SEZONA TROYA DAMGASI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürü Murat Karahan, yeni sezonda bale ve operanın bir arada olduğu, 254 kişinin görev alacağı büyük bir sahne şovuyla Troya'yı seyirciyle buluşturacaklarını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    AZRA AKIN'A 30 BİN TL’LİK HEDİYE

    Geçtiğimiz yıl Atakan Koru ile evlenen tescilli güzel Azra Akın'a eşi 30 bin TL’lik yüzük hediye etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    ÇİZGİ KAHRAMAN MULAN SİNEMAYA UYARLANDI (FİLMDEN İLK KARE)

    Disney'in yeni beyazperde uyarlaması Mulan'dan ilk kare yayınlandı. Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prenses Mulan yakında sinema seyircisiyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    GİŞENİN LİDERİ DEĞİŞTİ (TÜRKİYE HAFTA SONU RAKAMLARI)

    Türkiye'de iki haftadır gişede liderliği sürdüren Görevimiz Tehlike: Yansımalar'dan liderliği alan Meg: Derinlerdeki Dehşet zirvenin yeni sahibi oldu. İşte geçtiğimiz cuma günü vizyona giren filmlerin hafta sonu seyirci rakamları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    MICHAEL JORDAN'IN 6 YILDIR ÇÖZEMEDİĞİ KRİZ

    Michael Jordan’ın içinde yok yok denilecek türden malikanesi için bir türlü alıcı bulunamıyor. Altı yıldır satışta olan evin fiyatı yarıya düşürülerek 14,9 milyon dolar değer biçildi, evi alana Air Jordan ayakkabı hediye düşünüldü ama yine de satılamadı. İşte 5200 metrekarelik malikanenin satılamamasının gerçek nedeni...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız