Magazin ve sanat turu (17 Temmuz 2018)

17 Temmuz 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 17.07.2018 - 17:44 Son Güncelleme : 17.07.2018 - 17:50

  • 1

    THE WALKING DEAD OYUNCULARININ DEĞİŞİMİ

    Merakla beklenen 9. sezonu için nefeslerin tutulduğu, ilk görsel ile heyecanın arttığı The Walking Dead dizisinin yıldızlarını bir de gerçek hayatta görün. İşte set halleri ile doğal halleri arasında inanılmaz değişim olan The Walking Dead yıldızları....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    "PAHALI ÇANTALAR YERİNE KİTAP ALIYORUM"

    Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol alan Müge Boz, "Birinin sevgilisi olmak ve aşk skandallarıyla beslediğim bir hayatım yok. Giyinip süslenip ortalıklarda kendimi göstermektense okuyup araştırıp kendimi geliştirmeye vakit harcadım. Pahalı çantalar ve ayakkabılar almak yerine kitaplar DVD'ler almayı tercih ettim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    AREF'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

    Antalya'da kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından tedavi için Mısır'a götürülen İran asıllı Türk vatandaşı illüzyonist Aref Ghafouri'ye tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani panzehir verilecek. Aref'in sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan menajeri de "Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor" diye konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    İNSAN BEDENİ SANAT ESERİ OLDU

    21'inci Dünya Vücut Boyama Festivali, Avusturya'nın Klagenfurt şehrinde düzenlendi. Sanatçılar modellerin vücutlarını boyayıp, insan bedeninden sanat eseri yarattı. İşte ilki 1998 yılında yapılan ve 50'den fazla ülkenin katılımıyla 12 farklı kategoride düzenlenen festivalden dikkat çekici görüntüler:

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    "BU FOTOĞRAFI VERMEYİN, İKİ ADIM GİDECEĞİZ" (BAGAJDA YOLCULUK)

    Demet Akalın kızı Hira'nın ön koltuğa binme isteğini geri çevirerek bagaja bindirdi. Akalın kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bu fotoğrafı vermeyin. Sonra neler yazıyorlar, şimdi uğraşamam iki adım gideceğiz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ACUN ILICALI'NIN ESKİ EŞİ ZEYNEP YILMAZ VE ÇOCUKLARININ ZOR ANLARI

    Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızları Leyla ve Yasemin Ilıcalı ile arkadaşlarının bulunduğu 8 kişilik grup, motoryatta korku dolu anlar yaşadı. Kıyıdan ayrılır ayrılmaz su alarak batma tehlikesi geçiren motoryattakiler, çevredeki denizciler tarafından kurtarıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    BURAK ÖZÇİVİT 2 OTOMOBİL DAHA ALDI

    Kısa bir süre önce ünlü bir markanın reklam filminde oynayan ve 4 milyon kazanan Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve kendisine araba aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    TÜRKİYE HAFTA SONU GİŞE RAKAMLARI (ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ)

    Otel Transilvanya 3, yaklaşık 105 bin seyirci tarafından izlenerek geçen haftanın lideri Ant-Man ve Wasp filmini zirveden indirerek box office Türkiye hafta sonu listesine birinci sıradan dahil oldu. Dwayne Johnson'ın başrolde olduğu Gökdelen (Skyscraper) ise listenin ikinci sırasında yer buldu. İşte hafta sonunun gişe rakamları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    'DOĞÜM GÜNÜN KUTLU OLSUN MÜZEYYEN ABLA'

    Şevval Sam’ın başrolünde olduğu Müzeyyen müzikali Müzeyyen Senar’ın 100’üncü doğum gününde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahnelendi. Konserin sonunda Senar’ın doğum gününü kutlayan Şevval Sam "Onun adı Müzeyyen, o ölecek değil ya biz ağladığımızda, her aşık olduğumuzda bir daha doğacak. Bugün onun doğum günü iyi ki doğdun Müzeyyen Abla” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    "FİLTRE MİLTRE YOK, BAM BAM BAM

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte ünlüler tatil manzaraları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    KARAGÜMRÜK'TEKİ EVİNİ SATIYOR

    Athena Gökhan olarak bilinen Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SILA'DAN YENİ ALBÜM DETAYLARI

    Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konserlerine devam eden Sıla, ‘Mehmet’in Gezegeni Özel Programı’nın konuğu oldu. Sıla yeni çıkaracağı albüm hakkında detaylar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    MEGHAN MARKLE'IN YÜZÜ WİMBLEDON'DA NEDEN ASILDI?

    Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle'ın Wimbledon Tenis Turnuvası beklemediği bir uyarı aldığı ve yüzünün bu yüzden asıldığı ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    "BUGÜN 4-5 GÜNDE ÇEKİLEN BİR DİZİYİ BİZ 25 GÜNDE TAMAMLIYORDUK"

    Yalova Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği ‘Nostaljik Yazlık Sinema Günleri’nde, Türk sinemasının efsane isimleri Filiz Akın ve Ediz Hun, sanatseverlerle buluştu. Hun yaptığı konuşmada, "Bugün 4-5 günde çekilen bir diziyi biz 25 günde tamamlıyordu" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BİRCE AKALAY: GÜZEL ANNEM

    Oyuncu Birce Akalay annesi Yasemin Ergün ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından 'Güzel annem' notuyla paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ÇAKALLARLA DANS 5 SETİNDEN İLK KARELER

    Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan Çakallarla Dans 5 setinden ilk kareler gelmeye başladı. Filmin yönetmeni Murat Şeker setten ilk kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    EN PAHALI FİLM VİZYONDAN ÇEKİLDİ

    Yüz milyon doları aşan bütçeye sahip olan fantastik film "Asura", gösterime girdiği ilk haftada ancak 7 milyon dolar hasılat elde edebildi. Düşük hasılat nedeniyle yapımcılar filmi gösterimden çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    TATLISES'E TAZMİNAT CEZASI

    Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İstanbul Adliyesi'nde görev yapan hakim ve kızına iftira attığı iddiasıyla 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    8 MİLYON YILLIK FOLİS

    Yozgat'ta tarlasını sürerken bir çiftçi tarafından bulunan ve yaklaşık 8 milyon yıllık mamuta ait olduğu değerlendirilen çene kemiği fosili, müze yetkililerine teslim edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ŞENER ŞEN, PERRAN KUTMAN VE OSMAN SINAV'A ONUR ÖDÜLÜ

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin onur ödülleri, oyuncu Şener Şen ve Perran Kutman ile yönetmen Osman Sınav'a verilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    'KAÇIRIP ZİNCİRLEDİ KENDİME AŞIK ETTİM'

    İngiliz manken Chloe Ayling, Milano’da kendisini çiftliğe kaçıran kişiyle iki gün boyunca şifonyere zincirli kaldıktan sonra aynı yatağı paylaştığını anlattı. Fidyeci Chloe’yi güle oynaya bıraktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    EN ÇOK KAZANANLAR BELLİ OLDU

    Forbes dergisi, 2017 yılında eğlence dünyasının en fazla kazanan 100 ismini açıkladı. Listenin zirvesinde Floyd Mayweather yer alırken, en çok kazanan oyuncu ise George Clooney oldu. Real Madrid'den Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo ise Messi'nin gerisinde kaldı. İşte eğlence dünyasının en çok kazanan 100 ismi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız