Magazin ve sanat turu (25 Haziran 2018)

25 Haziran 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 25.06.2018 - 17:04

  • 1

    DÜNDEN BUGÜNE ANTHONY BOURDAIN (DOĞUM GÜNÜ)

    Dünden bugüne fotoğraflarla ve sözleriyle Anthony Bourdain (62. doğum günü) - 1 | NTV İki hafta önce hayatını kaybeden "Gastronomi dünyasının kötü çocuğu" ABD'li şef ve yazar Anthony Bourdain yaşasaydı bugün (25 Haziran 2018) 62. yaşını kutlayacaktı. Dünyaca ünlü şeften geriye programlarından fotoğraflar, lezzetler, hayata bakışı ve unutulmaz sözleri kaldı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ARAMIZDAN AYRILALI 13 YIL OLDU

    Karadeniz türkülerine yeni bir soluk getiren sanatıyla, ve karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Kazım Koyuncu 13. ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    FALLEN KINGDOM ZİRVEDE

    Jurassic World: Fallen Kingdom zirvede (ABD Box Office rakamları 25 Haziran 2018) - 1 | NTV ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office rakamları belli oldu. Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Yıkılmış Krallk) 150 milyon dolar ile zirvede yer aldı. İşte haftanın rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    GERDANLIĞIN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

    Oyuncu kadrosunda birçok yıldız ismi bulunduran Ocean's 8 filmindeki gerdanlıkla ilgili bir gerçek ortaya çıktı. 1931 yılında Hint prensi Nawanagar için özel olarak hazırlanan gerdanlıktan esinlenerek 4 bin 200 saatte yapıldığı belirtildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    UYUTMAYAN İRANLI TARAFTARLARA RONALDO'DAN UYARI

    2018 FIFA Dünya Kupası'nda bu gece oynanacak İran-Portekiz maçı öncesi İranlı taraftarlar Cristiano Ronaldo'nun kaldığı otel önünde gürültü yapınca Portekizli futbolcu cama çıkıp uyardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    "BABAM YAŞAR USTA YA DA MAHMUT HOCA DEĞİLDİ"

    Münir Özkul'un kızı Güner Özkul "İnsanlar, babamın 'Yaşar Usta' ya da 'Mahmut Hoca' olduğuna inanmak istiyor. Onlar kadar dürüst ve müdanasızdı, ama Yaşar Usta ya da Mahmut Hoca değildi; o bütün oynadığı karakterlerdi" dedi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    TUVANA TÜRKAY LONDRA'DAN EV ALDI (İKİ AYDIR İNGİLTERE'DE)

    İki aydır İngiltere'de bulunan Tuvana Türkay bu ülkeye yerleşme kararı aldı. Türkay'ın Fulham'dan ev aldığı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    BURAK YILMAZ'IN YENİ EVİ

    Trabzonspor’un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent’te villa satın aldı. Kral lakaplı golcü futbolcu, kızları için özel bir oyun odası da yaptırdığı evini önemli sanatçıların çeşitli eserleriyle donattı. Peki, Türkiye'nin diğer ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi ülke, şehir ve semtleri tercih ediyor. İşte ünlülerin oturdukları yerler ve evleri..

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    KYLIE MINOGUE SIFIR MAKYAJLA KLİP ÇEKTİ

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimlerin 'sıfır makyajlı' halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    LONDRA'DAN EV ALDI (İKİ AYDIR İNGİLTERE'DE)

    Seçim sonrası ünlülerden sosyal medya paylaşımları - 1 | NTV Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda kazandı. Erdoğan oyların yüzde 52.5'ini alarak yeni hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yüzde 30.6, HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş yüzde 8.3, İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener yüzde 7,3'te kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmasıyla Türkiye, 1923'ten beri uygulanan parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne sistemine resmen geçmiş oldu. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    SURVIVOR HAKAN'IN DEĞİŞİMİ

    Survivor 2018'de yarışmacıların ilk günde bugüne kadar verdikleri zorlu mücadele görünüşlerine de yansıdı. Acun Ilıcalı Survivor'da en çok kilo veren isimlerin Adem, Hilmi Cem, Nagihan ve Merve olduğunu açıkladı. İşte akşam yemeği kazanan 4 ismin verdikleri kilolar ve yarışmacıların değişimi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    54. YAŞINDA 5. KEZ ANNE OLDU

    54 yaşında hamile kalarak tüm dünyayı şaşkına uğratan Slyvester Stallone'un eski eşi Brigitte Nielsen, beşinci çocuğunu dünyaya getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    BUFFON TATİL İÇİN TÜRKİYE'DE

    İtalya Milli Takımı ve Juventus'un efsanevi kalecisi Gianluigi Buffon, tatil için Bodrum'a geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    BRAD PITT'İN LÜKS İNGİLİZ ODASI

    2016'dan bu yana çocukları için velayet savaşı veren Brangelina çiftinden Pitt, annelerinin yanında kalan çocuklarıyla zaman geçirmek için İngiltere'de lüks bir otel odası kiraladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    "KELEBEK OLMAYA ADIM ATTIM"

    İstanbullu Gelin'in Burcu'su Ebru Şahin, “Bu proje, benim için kozaydı. İlk aşamayı tamamlayarak kelebek olmaya adım attım” ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    HAN SOLO'NUN SİLAHINA 550 BİN DOLAR

    Han Solo'nun silahına 550 bin dolar | NTV Star Wars Episode VI - Return of the Jedi (Yıldız Savaşları: Bölüm VI - Jedi'ın Dönüşü) filminde ABD'li oyuncu Harrison Ford'un canlandırdığı Han Solo karakterinin silahı, New York'ta düzenlenen bir açık arttırmada 550 bin dolara alıcı buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    YENİ SEVGİLİSİYLE GÜNDEMDE (LA CASA DE PAPEL'DEN YANIT BEKLİYOR)

    La Casa De Papel'in yeni sezonunda oynayacağı ve rolü için yanıt beklediği öne sürülen Nesrin Cavadzade, yeni sevgilisiyle görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    TRUMP'TAN FALLON'A: ADAM OL!

    ABD Başkanı Donald Trump, ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon'ın seçim döneminde kendisine yaptığı saç şakasından dolayı pişmanlığını dile getirmesi üzerine "Adam ol!" ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    HAZAR ERGÜÇLÜ İLE ONUR ÜNLÜ YENİDEN BİRLİKTE

    Geçtiğimiz ay gündeme gelen ancak daha sonra ayrıldıkları iddia edilen Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü yeniden birlikte görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    PRENS WILLIAM'IN ÜRSÜN PRENSİYLE BANTTAN MAÇ KEYFİ

    Cambridge Dükü Prens William, Ürdün gezisi nedeniyle İngiltere’nin Dünya Kupası’nda 6-1 skorlu maçını canlı olarak seyredemeyince, kaydedilen maçı Ürdün Prensi Hüseyin bin Abdullah ile birlikte seyretti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    SEMA AYDEMİR'DEN SURVİVOR SONRASI PAYLAŞIM

    Survivor 2018'e Gönüllüler ve All Star takımlarından katılan yarışmacıların kimi sakatlık kimi ada konseyinde elendi. Survivor'a veda eden isimler sosyal medya hesaplarından eleme sonrası paylaşımlarda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    SOPHIE TURNER YENİ DÖVMESİYLE GAME OF THRONES SPOILER'I MI VERDİ?

    Birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte ünlüler ve dövmeleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    HÜMEYRA AKBAY'DAN İCRA TAKİBİ

    Oyuncu Hümeyra Akbay, iflas eden Endemol Medya Prodüksiyon şirketine Paramparça dizisindeki alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle icra takibi başlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    YENİ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİNİN ADI BELLİ OLDU

    Örümcek Adam (Spider Man) serisinin başrol oyuncusu Tom Holland, sosyal medyadan filmin devam halkasının adını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    ADELE'DEN YENİ ALBÜM

    Ünlü şarkıcı Adele, dördüncü stüdyo albümü için çalışmalara başladı. Dördüncü albüm, 2019 Noel’inde çıkmış olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    KÜÇÜK PİYANİST TUNAY KURBAN'A ULUSLARASI ÖDÜL

    İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Uluslarası Piyano Yarışması Genç Yetenekler kategorisinde ikinciliği elde eden 12 yaşındaki Tunay Kurban, Türkiye'yi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız