Magazin ve sanat turu (27 Kasım 2020) 

27 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 27.11.2020 - 17:32

  • 1

    Maradona'nın resmi İdlib'de yıkılan bir evin duvarına çizildi

    Hayatını kaybeden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, İdlib'de bir evin duvarına resmedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    AFP 2020'nin fotoğraflarını seçti (Yılın fotoğrafları)


    AFP, 2020 yılına damga vuran fotoğrafları yayımladı. Dünyanın farklı bölgelerinde yıl boyu yaşanan olayları kapsayan fotoğraf koleksiyonunda corona virüs salgınına dair kareler ön planda. İşte 2020 yılının fotoğraflarla özeti...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Karahantepe’de muhtemelen Göbeklitepe’den daha eski bir yerleşim merkezine ulaşacağız


    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Antalya'da düzenlenen "10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Karahantepe’de muhtemelen Göbeklitepe’den daha eski bir yerleşim merkezine ulaşılacağız" dedi. 250’den fazla dikilitaşın tespit edildiği alanda yeni sürprizler ortaya çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Sean Penn evinin önünde sokağı temizlerken görüntülendi


    Dünyaca ünlü aktör Sean Penn, önceki gün Malibu'daki evinin önünde temizlik yaparken objektiflere takıldı. Kendini temizliğe kaptıran Penn, üzerindeki kıyafetlerin dağıldığını bile fark etmedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Tuba Büyüküstün'den Ekin Mert Daymaz'la ilişki açıklaması

    Tuba Büyüküstün'ün, kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Büyüküstün, çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Jennifer Lopez yeni single kapağı için çıplak poz verdi

    Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bugün çıkan yeni single'ı In The Morning'in kapak fotoğrafı için çırılçıplak soyundu. Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a poz veren 51 yaşındaki Lopez'in fotoğrafları büyük beğeni topladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    İbrahim Büyükak: Haberler maalesef doğru


    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak İbrahim Büyükak corona virüse yakalandı. İşte Büyükak'ın son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Maradona'nın eski karısı, eski kız arkadaşını naaş ziyaretine almadı

    Futbol efsanesi Diego Maradona'nın 2018'de ayrıldığı 6,5 yıllık sevgilisi Rocio Oliva, futbol efsanesinin eski karısı Claudia Villafañe tarafından Buenos Aires’te Devlet Başkanlığı binası Casa Rosad’daki naaş ziyaretinden geri çevrildi. Oliva, kendisine naaş ziyareti için Maradona'nın on binlerce hayranıyla birlikte sıraya girmesinin söylendiğini aktararak, "Ben Diego’nun son sevgilisiydim. Ben Diego’nun görmeyi istediği kadındım" diye isyan etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Emre Bey: Sol Yanım'da Burak enerjisi yüksek, renkli bir karakter


    Emre Bey, başrollerine; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Defne Samyeli ve Cansel Elçin ile paylaştığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım hakkında merak edilenleri anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    BTS başarısı askerlik yasası değiştirdi


    Dünya çapında müzik listelerinde bir numaradan inmeyen K-pop yıldızlarından BTS, Güney Kore'de askerlik yasasının değişmesine neden oldu. K-pop yıldızları 30 yaşına kadar hizmetten muaf olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Sinem Kobal'dan Lalin açıklaması: Birisine benzetmek için çok erken


    Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Geçen ay kızını kucağına alan Kobal, "Lalin kime benziyor?" sorusuna, "Daha 40'ı çıkmadı. Birisine benzetmek için çok erken yakın zamanda sizler de görürsünüz zaten" yanıtını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Donald Trump seçimden sonra golfte de hayal kırıklığı yaşadı

    ABD başkanlık seçiminin ardından sık sık golf oynarken görülen Donald Trump için seçim yenilgisinin ardından işler golfte de iyi gitmiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kraliyet çocuklarına kanepe disiplini


    İngiliz Prens William ile eşi Düşes Kate’in üç çocuklarına bağırmayı yasakladığı ortaya çıktı. Çift yasağa uymayan çocuklarını kanepeye davet edip yaramazlık hakkında sohbet ediyor

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Miley Cyrus'tan punk rock albüm: Plastic Hearts

    Miley Cyrus, üç yılın ardından yedinci albümü Plastic Hearts ile hayranlarını sevindirdi. Punk rock türündeki albümde Dua Lipa ile düetin yanı sıra cover'lar da yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Emma Stone'un Oscar elbisesi Beyrut mağdurlarının yararına açık artırmaya çıkacak


    Emma Stone'un Birdman filmiyle Oscar'da kazandığı En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldığı törende giydiği kıyafet, Beyrut'taki patlamanın mağdurları için açık artırmaya çıkacak. Elbesinin 30 bin dolardan (yaklaşık 250 bin TL) alıcı bulması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    7. Vancouver Türk Filmleri Festivali online yapılacak

    7. Vancouver Türk Filmleri Festivali, bu yıl 16-21 Aralık 2020 tarihleri arasında, online olarak gerçekleşecek. Dört gün boyunca ödüllü uzun metrajlı filmlere ve kısa filmlere ev sahipliği yapacak olan festivalin online konukları Ece Dizdar, Eylem Kaftan, Kıvanç Sezer ve Serra Yılmaz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Michael Jordan aşevlerine 2 milyon dolar bağışladı

    Basketbolun efsane ismi Michael Jordan, The Last Dance adlı belgesel dizisinden elde ettiği 2 milyon doları aşevlerine bağışladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Sefirin Kızı'nın 30. yeni bölümde Sancar ve Nare kültür farklılıklarıyla yüzleşiyor

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, Sefirin Kızı'nın 30. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Taylor Swift'ten takma isim itirafı


    Taylor Swift, Folklore albümünde bazı şarkıların yazarı olarak görülen William Bowery’nin aslında sevgilisi Joe Alwyn olduğunu itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 


  • 20

    10. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu


    Bu yıl Herkes için adalet temasıyla düzenlenen 10. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Prenses Diana’nın gelinliğinin çizimleri satılıyor


    Prens Charles'tan boşandıktan bir yıl sonra 31 Ağustos 1997'de, Paris'te sevgilisi Dodi El Fayed ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın düğünündeki giydiği gelinliğinin tasarımları açık artırmaya çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Sefirin Kızı 30. yeni bölüm fragmanı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Sefirin Kızı dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 23

    Maradona yerine Madonna'nın öldüğünü zannedenler sosyal medyayı karıştırdı

    Ünlü futbolcu Maradona yerine Madonna'nın hayatını kaybettiğini zannedenler Twitter'da ünlü sanatçıyla ilgili birçok paylaşım yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Menajerimi Ara 14. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’da yayınlanan Menajerimi Ara’nın 29 Kasım Pazar günü ekrana gelecek yeni bölümünden kareler paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Devlet sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’nın evi müze oluyor

    Devlet sanatçısı bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’nın Kilis'te doğduğu tarihi evin 2021 yılında müzeye dönüştürüleceği bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Sol Yanım 2. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE 


  • 27

    Mevlana Müzesi'nin turkuaz kubbesi 100 ton yükten kurtarıldı

    Mevlana Müzesi'nin en çok dikkati çeken bölümü Kubbe-i Hadra'yı süsleyen turkuaz renkli çinilerinin, tarihinin "en kapsamlı" restorasyonu hassas bir şekilde sürüyor. Kubbe-i Hadra'nın çinileri ile altındaki tuğla kubbe arasında yer yer 15 ila 18 santimetre kalınlığında beton 100 tonluk beton sıyrıldı, yere indirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız