Magazin ve sanat turu (28 Eylül 2020) 

28 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 28.09.2020 - 17:21

  • 1

    Serenay Sarıkaya'dan Erşan Kuneri açıklaması: Teklif gelirse oynarım

    Cem Yılmaz'ın G.O.R.A'nın sevilen karakteri Erşan Kuneri'yi dijital bir platformda dizi yapma hazırlıklarına başlamasının ardından konuşan Serenay Sarıkaya, projede teklif gelmesi halinde rol almak istediğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Kim Kardashian'dan tepki çeken Azerbaycan tweet'leri

    Ermeni asıllı reality şov yıldızı Kim Kardashian, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmayla ilgili Twitter'dan tepki çeken paylaşımlarda bulundu. Azeri Türklerinin büyük tepkisini çeken Kardashian'ın paylaşımlarına çok sayıda olumsuz yorum yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    'Hülya Avşar alıyor' iddiasına yanıt: Çiçek Adası satılık değil

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ne bağlı Çiçek Adası'nın hissedarlarından Şerif Ali Hatırlı, adanın şu an satışta olmadığını belirtti. Adayı Hülya Avşar'ın satın aldığı iddiasını yalanlayan hissedar Hatırlı, “Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir” dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Batwoman dizi setinden ilk fotoğraflar

    Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Javicia Leslie, kostümü giydi, kamera karşısına geçti. Batwoman dizisinden ilk set fotoğrafları geldi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Halil Sezai'nin tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

    Şarkıcı Halil Sezai'nin avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi. Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği Halil Sezai Paracıkoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

    MasterChef Türkiye'nin 6. haftasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. 6 yarışmacının mücadele ettiği potada bu hafta elenen Celal oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    2020 Drone Fotoğrafı Ödülleri'ni kazananlar belli oldu

    Siena Ödül Festivali kapsamında düzenlenen 2020 Drone Fotoğrafı Ödülleri’nde kazananlar belli oldu. Birincilik ödülü, Avustralyalı fotoğrafçı Jim Picot’un ülkesinde çektiği, içinde bir köpekbalığının yüzdüğü kalp şeklindeki somon balığı sürüsü fotoğrafına verildi. Aralarında doğa, spor, kent mimarisi kategorilerinin de bulunduğu dokuz kategorideki ödüller için 126 ülkeden başvuru yapıldı. Dereceye giren fotoğraflar arasında Türk fotoğrafçı Mehmet Aslan'a ait fotoğraf da yer alıyor. Yarışmada seçilen 46 fotoğraf 24 Ekim ile 29 Kasım arasında en eski İtalyan bilim müzesi olan Accademia dei Fisiocritici in Siena’da sergilenecek. İşte 2020 Drone Fotoğrafı Ödülleri’nde kazanan fotoğraflar ve övgüye değer görülenler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Joaquin Phoenix ve Rooney Mara’nın çocuğu oldu

    Oyuncu çift Joaquin Phoenix ve Rooney Mara’nın ilk bebeği doğdu. Çift, çocuklarına, Phoenix'in yıllar önce trajik şekilde hayatını kaybeden ağabeyinin adını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Derviş Zaim'in Suriye savaşını konu alan filmi Flaşbellek'in çekimleri tamamlandı

    Yönetmen, senarist ve yazar Derviş Zaim'in Suriye savaşı ile ilgili yeni filmi Flaşbellek'in çekimleri sona erdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Dünyanın en eski restoranı 'Botin' can çekişiyor

    Guiness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en eski restoranı olarak tanınan, İspanya'nın başkenti Madrid'deki 295 yıllık "Botin" adlı restoran, salgının neden olduğu sosyoekonomik sorunlara karşı ayakta kalmaya çalışıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Yeni ankete göre İngilizler: Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyet unvanları alınmalı

    Yeni yapılan ankete göre Britanyalıların yüzde 68'i "Prens Harry ve Markle'ın kraliyet unvanları alınmalı" diyor. Çoğunluk ayrıca düşesin ABD siyaseti hakkında yorum yapmaması gerektiğine inanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    'Dara Antik Kenti üç yıl içinde UNESCO Listesi'ne girecek'

    Mardin'e 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve tarihte Yukarı Mezopotamya'nın en önemli yerleşim yerlerinden olan Dara Antik Kenti'nde 12 aya çıkarılan kazı çalışmalarına devam ediliyor. Kazı Heyeti Başkanı ve Kafkas Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Metin, "Buranın üç yıl içinde UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ne girmesi durumu söz konusu. Şu anda çalışmalarımıza başladık. Antik kenti geçen yıl 600 bin turist ziyaret etti. Bunu 1 milyona çıkarmanın gayreti içindeyiz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Game of Thrones yıldızı Hafþór Júlíus Björnsson'un ikinci çocuğu dünyaya geldi

    Önceki ilişkisinden bir kızı bulunan Game of Thrones oyuncusu Hafþór Júlíus Björnsson, eşi Kelsey Henson ile evliliğinden ilk bebeğinin sevincini yaşıyor. Çiftin suda doğum sonucu bir oğlu oldu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Bir batık gemi daha gün yüzüne çıkartıldı

    Adilcevaz Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanlığı tarafından Van Gölü'nde yürütülen su altı araştırmalarında yaklaşık 30 metre uzunluğunda yeni bir batık gemi bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Şener Şen Zengin Mutfağı'na devam ediyor

    Şener Şen, geçtiğimiz sezonlarda Zengin Mutfağı oyunuyla yeni sezonda DasDas sahnesine çıkacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Prenses Beatrice gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu

    İtalyan emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi ile temmuz ayında Windsor Sarayı’nda evlenen Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice, gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Tarihi Hallaç Manastırı ziyarete açılacak

    Kapadokya bölgesinde 11'inci yüzyılda yapılan Hallaç Manastırı'nın, turizme kazandırılması isteniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk'ten aşk pozu

    Şarkıcı eşi Levent Yüksel ile Rize'de tatil yapan Özlem Öztürk, birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Çiftin aşk dolu pozlarına beğeni yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Türkiye-Kazakistan ortak yapımı Kazak İşi Türkiye'de filminin çekimleri tamamlandı

    Türk ve Kazak oyuncuların birlikte rol aldığı Kazak İşi Türkiye'de filminin çekimleri, İstanbul'da yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Edirne müzeleriyle 11. sırada

    Edirne'de Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı ve özel statülerde 10 müze bulunuyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, "Edirne müze sayısı bakımından Türkiye genelinde 11. sırada yer alıyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Kapadokya Fashion Week'te modeller podyumda boy gösterdi

    Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, Kapadokya Fashion Week'e katılmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen modeller, özel defilede boy gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Sidas Antik Kenti gün yüzüne çıkmayı bekliyor

    Manisa'nın Demirci ilçesindeki 2 bin 300 yıllık geçmişe sahip Sidas (Saittai) Antik Kenti'nin, toprak altından çıkarılıp turizme kazandırılması isteniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Halil Sezai’nin darp ettiği Hüseyin Meriç'ten balta açıklaması: Tamamen sahte görüntüler

    Halil Sezai'nin avukatının sunduğu baltalı görüntülerle ilgili konuşan Hüseyin Meriç, "Tamamen sahte görüntüler" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    11. Uluslararası İstanbul Opera Festivali'ne kapanış

    Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen "11. Uluslararası İstanbul Opera Festivali" sona erdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Safranbolu'da 200 yıllık eve 'En İyi Korunan Ev Onur Ödülü' verildi

    UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve 'En İyi Korunan 20 Kent' arasında bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen 21. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında 'En İyi Korunan Ev Onur Ödülü' verildi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Edebiyat ve tiyatro dünyasının üretken yazarı Turgut Özakman anılıyor

    Şu Çılgın Türkler kitabıyla büyük çıkış yakalayan, eserleriyle edebiyat ve tiyatro dünyasına önemli katkılarda bulunan Turgut Özakman'ın vefatının üzerinden 7 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Haftalık burç yorumları

    Bu hafta hayatımızdaki önemli olayların akışını değiştiren gökyüzü hareketlerine tanıklık edeceğiz. 2 Ekim’e adım attığımız ilk dakikalarda meydana gelecek Koç burcundaki dolunayın yanı sıra, 12 Mayıs’tan beri geri hareketini sürdüren düzeni değiştiren, kurallar koyan ve sınav yaparak hayatın gerçekleriyle bizi yüzleştiren Oğlak’taki Satürn, 30 Eylül’de düz hareket etmeye başlıyor. Demek ki artık 2020 Şubat’tan beri durağan bir ritimle ilerleyen konular, yavaş yavaş hızlı bir sürece girecek. Gerek resmi makamlar, gerek toplumsal ve finansal konular, gerekse aile içinde sonuçlanan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız