Magazin ve sanat turu (3 Şubat 2021)

3 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 03.02.2021 - 17:41

  • 1

    78. Altın Küre adayları açıklandı

    Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Küre Ödülleri'nin adayları açıklandı. İşte 78. Altın Küre Ödülleri için adaylıklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Sophie Turner'dan Blake Lively'nin çağrısına destek


    Blake Lively, 3. çocuğunu dünyaya getirdikten sonra mağazalarda kendisine uygun kıyafet bulamadığını ve bu durumun özgüvenini zedelediğini itiraf etti. Markaları daha kapsayıcı olmaya çağıran Lively'nin paylaşımı Hollywood'da ses getirdi. 33 yaşındaki yıldıza en büyük destek ise 1 çocuk annesi Sophie Turner'dan geldi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Angelina Jolie, Churchill tablosunu satışa çıkardı


    Üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Oscar sahibi Amerikalı oyuncu Angelina Jolie; Winston Churchill’in yaptığı Tower of the Koutoubia Mosque adlı tabloyu satışa çıkardı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Tony Bennett alzemier ile mücadele ediyor

    Amerikalı efsane sanatçı Tony Bennett'in alzemier hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Ailesi 94 yaşındaki sanatçının bir süredir bu hastalıkla mücadele ettiğini açıkladı. Bennett de sosyal medya hesabından "Alzemier dahil hayat bir hediye" diyerek yakınlarına ve sevenlerine teşekkür etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Vatikan Müzesi açıldı 
    Corona virüsten ölenlerin 89 bin kişiyi geçtiği, aktif hasta sayısının 437 binden fazla olduğu İtalya'da müzeler kapılarını açtı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Ünlülerin gözde adasına da corona virüs kısıtlaması

    Ünlülerin sıklıkla tercih ettiği Karayip adası St. Barts’a da salgın tedbirleri kapsamında kısıtlamalar getirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Brie Larson: Captain Marvel benden çok daha fazlası


    Marvel Sinematik Evreni'nde, Captain Marvel karakterini canlandıran ünlü oyuncu Brie Larson, rolü neden üstlendiğinin duygusal gerekçesini açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Burak Yılmaz ile İstemi Atilla çiftinin üçüncü bebek heyecanı

    Eski eşi İstemi Atilla ile barışan ve yeniden birlikte yaşamaya başlayan Burak Yılmaz üçüncü kez babalık heyecanı yaşıyor. Kariyerine Fransa'da devam eden Yılmaz, Atilla ile Paris'te ikinci kez nikah masasına oturacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Serenay Sarıkaya: Cem ile küs değiliz


    Oyuncu Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkındaki sorulara "Görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz" diye yanıt verdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 10

    12 yaşındaki Haddon Haste en hızlı Lego rekoruyla Guinness'te

    ABD’de yaşayan 12 yaşındaki Haddon Haste, Lego Star Wars Millennium Falcon Mikro Savaşçısı’nı 1 dakika 59.72 saniyede bir araya getirmeyi başardı. Haste bu başarısıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Aslı Melisa Uzun: Zaten hiç anneanne diyesim yok baksanıza


    Milyonları ekrana kitleyen dizilerin perde arkasında neler olduğunu hiç merak ettiniz mi? Farklı karakterleri ekrana taşıyan yıldızlar, zaman zaman setten fotoğraflar paylaşarak çekimlerden ipuçları veriyor, çalışma ortamlarını gözler önüne seriyor. Son olarak Akrep dizisinin yıldızı Aslı Melisa Uzun, Demet Akbağ ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. İşte Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'ndan, Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'na oyuncuların set paylaşımlarından bazıları..


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Neslihan Atagül: İki adım atınca yoruluyorum


    Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'yla birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, verdiği kilolarla dikkat çekti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Naomi Watts'ın kar banyosu

    İngiliz oyuncu Naomi Watts, mayoyla karın içine atladığı görüntüleri yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Black Panther dizisi geliyor


    Akademi ödüllerine aday olan ilk süper kahraman filmi unvanı taşıyan ve Marvel'e ilk Oscar ödülünü kazandıran Black Panther'in dizisi için çalışmalara başlandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Rıza Kocaoğlu nasıl 16 kilo verdi? (Su diyeti nedir?)Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak geçen yaz Bodrum'taki göbekli haliyle dikkat çeken Rıza Kocaoğlu, eski formunu su diyetiyle yakalandığını açıkladı. Tam 16 kilo veren Kocaoğlu, diyet sayesinde 15 günde 9 kilo verdiğini söyledi. İşte Kocaoğlu'nun açıklaması ve onun gibi daha önce kilolarıyla gündeme gelen yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16
    Kastamonu 830 yemek çeşidiyle UNESCO’ya hazırlanıyor

    800’den fazla yemek çeşidiyle gastronomi alanında UNESCO'ya dahil olmak isteyen Kastamonu’da çalışmalara hız verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Akrep 9. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrepin 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı


    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 18

    Atilla Pekdemir son yolculuğuna uğurlandı

    Sanatçı Atilla Pekdemir son yolculuğuna Muğla’nın Bodrum ilçesinde uğurlandı. 78 yaşında hayatını kaybeden Pekdemir için gözyaşları sel oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Seni Çok Bekledim 2. yeni bölüm 2. fragman


    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in 2. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 20
    Güzel haberler gelebilir

    Bugün Ay, Merkür ile selamlaşıyor. Hoş ve güzel haberlerin kapımızı çalması söz konusu olabilir.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi

    Oyuncu Berk Oktay, bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlenme teklifi etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Survivor'da kim elendi, Survivor Duygu kimdir? (2 Şubat Survivor son bölüm ayrıntıları)


    Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı gecenin ada konseyinde gönüllülerde SMS birincisi olan Poyraz Ayşe'nin ismini verdi. Halktan gelen SMS oylamalarının sonuçlanmasıyla gönüllülerde ikinci olan Dora ise Reşat'ı eleme adayı olarak söyledi. Eleme adayları olan Duygu, Ayşe ve Reşat arasındaki oylama sonuçlarına göre Survivor'a ve adaya veda eden isim Duygu oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Yeni iddia: Kim Kardashian Kanye West’ten boşanma partisi için özel ada tutacak

    Kanye West ile boşanma aşamasında olduğu söylenen Kim Kardashian’ın mahkeme kararı sonrası boşanma partisi düzenleyeceği öne sürüldü. İddiaya göre kutlama için ada kiralayacak olan Kardashian’ın boşanma partisi, yeni reality show programında yayınlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Türk müziğinin unutulmaz bestecisi Hafız Sadettin Kaynak anılıyor

    Vefatının üzerinden 60 yıl geçen Hafız Sadettin Kaynak, Muhabbet Bağına Girdim, Çile Bülbülüm Çile, Ağla Gözlerim Ağla ve Telli Turnam'ın da aralarında bulunduğu unutulmaz eserlere imza attı, arkasında 42 ayrı makamda 632 eser bıraktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Hayaletler'e Kazablanka'dan 2 ödül

    Geçen yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Film Yarışması'nda 5 ödül kazanan 'Hayaletler', Kazablanka Bağımsız Filmler Festivali'nden En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleriyle döndü. 'Hayaletler'in, çeşitli festivallerde aldığı ödül sayısı 11'e ulaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Yeni First Lady Jill Biden'dan Michelle Obama'ya Beyaz Saray'ı hatırlatacak özel hediye

    ABD'nin 'first' kadınları arasındaki sıcak ilişki, yeni bir hediyeyle gündeme geldi. Michelle Obama, ABD'nin yeni First Lady'si Jill Biden'dan, Beyaz Saray anılarını canlandıracak bir hediye aldı. Şimdi herkes bu hediyeyi ve zirvedeki kadınların yakınlığını konuşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Teknik ve bilimsel başarı Oscar’ları veriliyor

    Oscar Ödülleri’ni dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, sinemada 17 farklı bilimsel ve teknik başarıyı ödüllendiriyor. Ödüller, 13 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek sanal törenle sahiplerine verilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Seni Çok Bekledim 2. yeni bölüm fotoğrafları

    Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı Seni Çok Bekledim 2. bölümüyle 5 Şubat Cuma günü Star’da ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde sırlar açığa çıkıyor. İşte Seni Çok Bekledim 2. bölüm fotoğrafları ve konusu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Angelina Jolie’li Those Who Wish Me Dead filminin vizyon tarihi belli oldu

    Warner Bros, başrolünde Angelina Jolie'nin oynadığı gerilim filmi Those Who Wish Me Dead'in vizyon tarihini duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    'Wonder anne' Gal Gadot kızı böyle bekledi

    Canlandırdığı 'Wonder Woman' karakteriyle tanınan Gal Gadot, Los Angeles sokaklarında paten kayan kızını beklerken görüntülendi. Amerikan basını Gadot için 'Wonder anne' benzetmesi yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Sezen Aksu'dan yeni şarkı: Affet

    Sezen Aksu'nun son şarkısı 'Affet' Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Sanatçılar yarışarak ustalarını yaşatacak

    Kültür ve Turizm Bakanlığının plastik sanatlar alanındaki çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlediği 19. Şefik Bursalı Resim Yarışması’na başvurular 1-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Colin Farrell'i yeni imajıyla tanımak zor

    Siyah gür saçlarıyla tanınan ünlü aktör Colin Farrell, kazıttığı saçlarıyla hayranlarını şaşırttı. Salgın nedeniyle maske de takan ünlü oyuncuyu tanımak neredeyse imkansız hale geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Zeynep Halvaşi, İş Sanat izleyicisiyle buluşacak

    Türk sanat müziği eserlerinin yer aldığı bir repertuvarın seslendirildiği "Kalbe Dolan Şarkılar" ile türkülerin söylendiği "Bulut Bulut Üstüne" konserleri İş Sanat'ta çevrim içi olarak yayınlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız