Magazin ve sanat turu (6 Şubat 2019)

6 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 06.02.2019 - 17:19 Son Güncelleme : 08.02.2019 - 16:44

  • 1

    REKORTMEN YUMURTANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

    Kylie Jenner'ın 18 milyon ile Instagram'ın en çok beğeni alan fotoğrafı rekorunu 52.3 milyona çıkaran World Record Egg'in (Dünya rekortmeni yumurta) kimliği belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 2

    NEYMAR'IN ÇILGIN PARTİSİ

    Sakatlığı nedeniyle Nisan ayına kadar sahalara dönmesi beklenmeyen Paris Saint-Germain'in (PSG) Brezilyalı yıldızı Neymar, 27. yaşını çılgın bir partiyle kutladı. Partinin teması kırmızı renk olurken bir çok futbolcu ve ünlü isim de partiye katılanlar arasındaydı. İşte "En çok istediğim doğumgünü hediyesi, yeni bir tarak kemiği" diyen Neymar'ı partisine katılan isimlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    JENNIFER LAWRENCE NİŞANLANDI

    Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, sanat galerisi sahibi Cooke Maroney ile nişanlandığı haberlerini doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    KRALİYET BAKICISININ YASAKLI KELİMESİ

    Prens William ve Kate Middleton’ın çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Louis’in bakıcısı olan Maria Borrallo’nun kraliyet kuralları gereği söylememesi gereken bir sözcük olduğu ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    SURVİVOR 2019'DA ELENEN İLK İSİM BELLİ OLDU

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın 5 Şubat Salı akşamı yayınlanan son bölümünde ödül oyununu kim kazandı, elenen isim kim oldu? soruları yanıt buldu. 4. bölümde yapılan ada konseyinde Yunan takımında eleme adayı olan Sypros, Ioulieta ve Demi'den en az SMS oyunu alan Demi adaya veda etti. İşte son bölümde yaşananlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    LADY GAGA'DAN GRAMMY SÜRPRİZİ

    Beş dalda Grammy'ye aday olan Lady Gaga, ödül töreninde sahnede şarkı söyleyecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    CEM YILMAZ: UZUN YILLAR DEVAM EDECEK BİR İLİŞKİ

    Vogue dergisinin Şubat 2019 sayısına konuşan Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ilişkisi hakkında, “Çok uzun yıllar devam edecekmiş bu ilişki gibi bir his var içimde” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    JAMES MCAVOY GLASS FİLMİNE NASIL HAZIRLANDI?

    Split'ten sonra Glass filminde de 24 farklı karakteri canlandıran James McAvoy gişede 3 haftadır zirvede olan filmdeki perfonmansıyla izleyiciden tam not aldı. Oyunculuğu kadar film için geçirdiği değişimle de gündeme oturan 39 yaşındaki aktör hazırlık sürecini anlattı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 9

    NEYMAR'IN ELİNİ TUTAN TÜRK KIZI: ELİF AKSU

    PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, 27. yaşını çılgın bir partiyle kutladı. Teması kırmızı renk olan partiye katılan ünlü isimlerin arasında bir de Türk model ortaya çıktı. Neymar'ın partisine katılan Elif Aksu'nun Brazilyalı yıldız ile el ele tutuşması dikkatlerden kaçmadı... Peki kim bu Elif Aksu?


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    ARA GÜLER KENDİNİ ANLATIYOR: BU DÜNYA BÖYLE DÜNYA

    Gazeteci foto muhabiri Coşkun Aral, yapımına 1986'da başladığı Bu Dünya Böyle Dünya belgeselinde duayen foto muhabiri Ara Güler'in tüm çalışmalarının ve yaşadıklarının kendi ağzından aktarıldığını belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KENDALL JENNER'DAN MERT ALAŞ'A CESUR POZLAR

    Vogue İtalya için Türk fotoğrafçı Mert Alaş’a farklı kostüm ve makyajlarla poz veren Kendall Jenner, çırılçıplak soyunmaktan da çekinmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    'DAHA AZ ET TÜKETİN ÇAĞRISI'

    ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, katıldığı etkinlikte iklim değişikliği ile mücadele ve dünyanın kurtarılabilmesi için beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi ve "kırmızı et tüketiminin azaltılması" çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 13

    TRUMP, RUSYA’DA DOĞSAYDI NASIL BİRİ OLURDU?"

    Rus ressam Vyacheslav Zhdanov, “Trum Pum Pum” adlı sergisinde, "Donald Trump, ABD’de değil de Rusya’da doğsaydı nasıl biri olurdu?" sorusuna yanıt veren çizimlerini sergiledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ŞUBAT TAKVİMİNDEN 7 YABANCI FİLM ÖNERİSİ


    Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Organize İşler Sazan Sarmalı, sadece ilk hafta sonu ulaştığı 923 bin 663 seyirciyle gişeye damga vuracağını şimdiden ilan etti. Oscar'a 10 dalda aday gösterilen Sarayın Gözdesi (The Favourite) ise 25 Şubat'taki ödül töreni öncesi Türkiye'de bu hatfa vizyona giriyor. Box Office Türkiye de Sarayın Gözdesi dahil şubat ayında kaçırılmaması gereken 7 film önerdi. İşte sinema programı yapanlara yabancı film önerileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    BURAK ÖZÇİVİT DE AKIMA KATILDI

    Kış geldi ve kayak sezonu başladı. Türkiye’nin dört bir yanındaki kayak merkezleri de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Pek çok aile gibi ünlü isimler de soluğu kış tatili yapabilecekleri yerlerde aldı. İşte son olarak Burak Özçivit'in Instagram'dan paylaştığı çoğu kayak merkezlerinde olan ünlü isimlerin kış stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    'IRKÇILIK AÇIKLAMASI'

    Kuzey İrlanda asıllı Hollywood aktörü Liam Neeson, bir röportajında "bir arkadaşının tecavüze uğramasının ardından siyahi insanların yaşadığı mahallelere giderek intikam almak istediği" yönündeki sözlerine açıklık getirdi ve ırkçı bir insan olmadığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 17

    ORHAN PAMUK SERGİSİ AÇILDI

    Yazar Orhan Pamuk'un İstanbul'daki evinin balkonundan çektiği fotoğraflardan oluşan sergisi sanatseverlerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 18

    ŞARKI KRİZİ NEDENİYLE GRAMMY'YE KATILMIYOR

    61. Grammy Ödülleri’nde sahne alacak olan Ariana Grande, yapımcıların söyleyeceği şarkıya müdahale etmeleri nedeniyle törene katılmama kararı aldı. Grande, iki dalda Grammy’ye aday.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    İSRAİLLİ MÜZİK GRUBU, ŞABAT NEDENİYLE EUROVISION'DAN ÇEKİLDİ

    Aralarında görme engelli ve down sendromlu müzisyenlerin de bulunduğu İsrailli müzik grubu Shalva, Eurovision Şarkı Yarışması finalinden önce yapılan provanın Yahudi şeriatına göre kutsal sayılan Şabat'a denk gelmesi nedeniyle İsrail elemelerinden çekildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    KADRO VE TARİHLER BELİRLENDİ

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran ve nisan ayında yayınlanacak 8. sezonuyla final yapmaya hazırlanan Game of Thrones’un spinoff projesinin prodüksiyonu yaz sezonunda başlıyor. White Walker’ların hikayesine odaklanacak dizinin 2020’nin ilkbahar sezonunda prömiyer yapması bekleniyor. (*Spinoff: Çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek.)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 21

    SURVIVOR'IN EN GÜZEL VE BAŞARILI KADIN YARIŞMACILARI

    Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın dün yayınlanan son bölümünde Sypros, Ioulieta ve Demi'den en az SMS oyunu alan Demi adaya veda etti. Yunanistan takımında yer alan Demi'nin elenmesi, Survivor'a damga vuran kadın yarışmacıları gündeme getirdi. İşte geçen yıl bir anken platformu tarafından yapılan Survivor'ın en güzel ve en başarılı kadın yarışmacıları kim? sorusunun cevabı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    GENÇLEŞİYOR (DÜNDEN BUGÜNE BATMAN)

    Gotham'ın koruyucusu Batman, yeni filmiyle beyaz perdeye çıkmak için yenileniyor. Ancak Wonder Woman, Aquaman ve Superman gibi kahramnları da bünyesinde bulunuran DC önemli bir değişikliğe gitmeye karar verdi. Son yılların Batman'i olarak tanıdığımız Ben Affleck, artık Bruce Wayne'e hayat vermeyecek. Gençleşmesi beklenen yeni süpen kahramanın kim olacağı ise şimdilik gizemini koruyor... İşte geçmişten günümüze Batman... (Derleyen: Ceren ALA / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 23

    HÜLYA KOÇYİĞİT EKRANA DÖNÜYOR

    Sinemayla ilgili bir programla tekrar ekranda olacağını söyleyen Hülya Koçyiğit, "TRT 2 kültür sanat kanalı açılıyor bildiğiniz gibi. Orada bir Türk sinemaları söyleşileri yapacağım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    SUNUCUSUZ OSCAR

    Oscar olarak bilinen ABD'deki Akademi Ödülleri'nin 30 yıldır ilk kez, bu yıl resmi bir sunucusunun olmayacağı duyuruldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 25

    HAYATINI KAYBETTİ

    Türkiye'de 90'lı yıllarda "Yalan Rüzgarı" adıyla yayınlanan pembe dizi 'Young and The Restless'in oyuncusu Kristoff St. John 52 yaşında hayatını kaybetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    ANGELINA JOLIE’DEN ROL ÇALDI

    Rus curling sporcusu Anastasia Bryzgalova bir fotoğraf çekimi için kendisinin sıklıkla bezetildiği Hollywood yıldızıAngelina Jolie’nin hayat verdiği ikonik karakter Lara Croft oldu. 26 yaşındaki Bryzgalova fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin büyük beğenisini topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNERİSİ

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevdiğiniz kişiye ne alacağınıza karar veremeyenler için farklı bir öneri: Müze kart

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    MODERN FAMILY 11. SEZONUYLA DÖNÜYOR

    En uzun soluklu komedi dizilerinden biri olan ödüllü yapım Modern Family, 11. ve final sezonu bölümleriyle yeniden ekranda olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    'UNESCO LİSTELERİNDE İLK 5 ÜLKE ARASINDAYIZ'

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş "2018 yılında temsili listeye kaydedilen, Dede Korkut Mirası: Destan, Masal ve Müzik dosyamız ile UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne kayıtlı unsur sayımız 17'ye yükselmiştir. Böylece ülkemiz, sözleşme kapsamında hazırlanan UNESCO listelerine en çok unsur kaydeden ilk 5 ülke arasındaki yerini korudu" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 30

    İSTANBUL FİLM FESTİVALİ SEYFİ TEOMAN EN İYİ İLK FİLM ÖDÜLÜ JÜRİSİ BELİRLENDİ

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 5-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak 38. İstanbul Film Festivali’nde, CMYLMZ Fikir Sanat tarafından desteklenen Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü’nü belirleyecek jüri üyeleri açıklandı. Jüri, Berlinale Forum bölümünün program yöneticisi ve küratörlerinden Anna Hoffmann, yönetmen Banu Sıvacı ve oyuncu Elit İşcan’dan oluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    BİR GRAFİK TASARIMCININ GÖZÜNDEN GERÇEK ÜSTÜ VE ŞİİRSEL PORTRELER

    Grafik tasarımcı Aykut Aydoğdu, semboller ve görsel metaforları bir araya getirerek gerçek üstü portreler yaratıyor. İşte Aydoğdu’nun şiirsel olarak nitelendirilebilecek portrelerinden örnekler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    YENİ DİZİ KUZGUN'DAN YENİ FRAGMAN

    Barış Arduç ile Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Kuzgun'un ilk fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız