Magazin ve sanat turu (9 Aralık 2020) 

9 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...   

Haberler 09.12.2020 - 17:17

  • 1

    Alman bakanın parlamentoda düşmesi bütçe görüşmelerine damga vurdu

    Almanya'da Başbakan Angela Merkel'in kürsüye çıktığı 2021 bütçe görüşmelerine, parlamentoda Gıda ve Tarım Bakanı Julia Klöckner'in şaşkın bakışlar arasında yere düşmesi damgasını vurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Steve Jobs'un kızı Eva Jobs 35 milyar dolarlık mirastan faydalanamadı manken oldu


    Apple'nin kurucusu İş insanı Steve Jobs’un eşi Laurene Powell’ın “Mirasla zenginliğe inanmıyoruz” diyerek 3 çocuklarının da 35 milyar dolarlık mirastan faydalanamayacaklarını açıklamasının ardından en küçük kızları Eve Jobs mankenliğe başladı. 22 yaşındaki Eve Jobs, kozmetik markası Glossier için modellik yapmaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Hande Küden Berlin Filarmoni Orkestrası'na kabul edilen ilk Türk kemancı oldu

    Hande Küden, bir yıldır çaldığı Berlin Filarmoni Orkestrası’na asil üye olarak kabul edildi ve bu başarıyı elde eden ilk Türk kemancı oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Break dans Olimpiyat sporu oldu

    Uluslararası Olimpiyat Komitesi, break dansın Olimpiyat sporu olarak kabul edildiğini, 2024'te yapılacak Paris Olimpiyatları'nda break dans kategorisinde müsabakaların yapılacağını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırları ifşa oldu

    Britanya kültürüyle ilgili araştırmalarıyla tanınan Bryan Kozlowski, Çok yaşa kraliçe! Britanya'yı En Uzun Yöneten Hükümdardan 23 Yaşam Kuralı isimli yeni kitabında, 94 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırlarını ifşa etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Instagram’da en fazla takipçisi olan Türk ünlüler açıklandı

    2020 yılında Instagram'da Türkiye'nin en fazla takip edilen ismi Nusret oldu. İşte bu yıl Instagram’da en çok takipçisi olan Türk ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    İtalya'daki La Scala'da tarihi açılış: Birçok ilk yaşandı


    Milano La Scala tiyatrosu galası ilk kez seyircisiz yapıldı. Her yıl 7 Aralık'ta geleneksel olarak bir opera eseri açılışını yapan La Scala, repertuarını da ilk defa değiştirerek aryalar dışında sinema, tiyatro, şiir ve dans gibi sanatın diğer dallarına da yer verdi. Gala akşamı dünya televizyonlarında ilk defa eş zamanlı yayınlandı. NTV Milano Temsilcisi Şeyda Canepa'nın haberi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 8

    Akrep'in ilk bölümünde karakoldan gelen telefon herkesin hayatını değiştiriyor


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep, 11 Aralık Cuma günü Star’da başlıyor. Senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu Akrep'in ilk bölüm ayrıntıları da belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Angelina Jolie'den tacizden korunma önerisi: Kod isim bulun

    Angelina Jolie aile içi şiddet ve tacizden korkan kadınlara önerilerde bulunarak, "Bir arkadaşınız veya aile bireyiyle acil durumla karşı karşıya olduğunuzu gösteren kod nitelikli bir kelime üzerinde anlaşın" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Forrest Fenn'in hazinesini buldu, hayatı karıştı

    Milyarder Forrest Fenn tarafından 2010 yılında saklanan içinde 1 milyon dolarlık altın ve değerli antika eşya dolu hazine sandığını bulan kişi önce güvenlik nedeniyle evini terk etti sonra hakkında sahtekarlık davası açıldı. Üstelik bu dava yüzünden adı tüm dünyaya açıklanmış oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Meryem Uzerli'nin ikinci annelik heyecanı

    Almanya'da yaşayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Uzerli, ilk kez hamilelik fotoğraflarını paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Ivanka Trump ile Jared Kushner yeni hayat hazırlıklarına başladı


    ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ile eşi Jared Kushner taşınma hazırlıklarına başladı. Ünlü çiftin Miami'de 31 milyon dolara (242.8 milyon TL) arsa satın aldığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    İlber Ortaylı'dan futbol camiasını kızdıracak yorum

    Youtube’da program yapmaya başlayan Prof. Dr. İlber Ortaylı, programının yeni bölümünde futbol camiasını kızdıracak sözler sarf etti. Oltaylı, 11 yaşındaki konuğuna, "Sadece futbolcu olup futbol dünyasında kalırsan, kaba bir adam olursun" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Margot Robbie, Karayip Korsanları'na farklı bakış açışı kazandırmak istiyor

    Karayip Korsanları'nda (Pirates of the Caribbean) Johnny Depp'in, canlandırdığı Jack Sparrow'un yerine getirilen Margot Robbie'nin LGBT bir karakteri canlandırmayı istediği ve bu sayede seriye farklı bir bakış açışı kazandırmayı amaçladığı konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    Anadolu Ateşi'nden Aspendos Arena'nın mühürlenmesine tepki

    Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Antalya'da gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi'nin belediye tarafından mühürlenmesine tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Bu sadece Anadolu Ateşi’ne değil, kültüre sanata, Antalya turizmine ve bölge halkının ekonomisine karşı bir eylemdir" denildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Natalie Portman çocuk yaşta sinemaya başlamasının dezavantajını anlattı


    Natalie Portman, ergenlik döneminde medya tarafından cinselleştirilmesinin ardından kendini korumak için nasıl kaleler ördüğünü anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Tieion Antik Kenti'nde Friglere ait yazılar ile Dor başlıkları ortaya çıkarıldı

    Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesindeki Tieion Antik Kenti'nde 14 yıldır devam eden kazı çalışmalarında Friglere ait yazılar ile M.Ö. yedinci yüzyıla tarihlendirilen Karadeniz'in en eski Dor başlıklarından biri bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    IMDb verilerine göre 2020'ye damga vuran 10 dizi

    Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran IMD, 2020'ye damga vuran dizileri açıkladı. İşte yılı zirvede bitiren 10 dizi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Sol Yanım 3. yeni bölüm 2. fragman

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Camila Cabello köpek gezdirme turunda

    Bir süredir mutlu bir beraberlik sürdüren şarkıcı çift Camila Cabello ile Shawn Mendes, Miami'de köpeklerini gezdirirken görüntülendi. Başkalarının köpeklerini de seven Cabello, ilginç köpek gezdirme kıyafetiyle dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Kocaali Cennet Hurması Kurusu coğrafi işaret bekliyor

    Sakarya Kocaali ilçesindeki kırsal mahallelerde vatandaşların hobi olarak kuruttuğu cennet hurması, belediyenin girişimleriyle alınacak coğrafi işaret tescil belgesiyle üreticisine katma değer sağlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Sol Yanım 3. yeni bölümde aşk üçgeninde rekabet kızışıyor

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 3. yeni bölüm ayrıntılanı belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Rexx sinemasının etrafındaki metal sac güvenlik için


    Kadıköy'ün simge sinema salonlarından Rexx'in yıkılacağı iddiaları üzerine Kadıköy Rum Ortodoks Cemaati Başkanı Prof. Dr. Yorgo İstefanopulos açıklama yaptı: Metal sacı binanın güvenliğini korumak için yaptırdıklarını söyledi

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24
    Asur Kalesi'nin gizemli tünelleri açılıyor

    İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Eğil İlçe Belediyesi, Asurlular zamanında yapıldığı tahmin edilen Eğil Asur Kalesinde ana kayanın oyulmasıyla elde edilmiş 3 adet tünelden kapalı durumdaki 2 adet tünelin temizlenip açılması için çalışma başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25

    17. İstanbul Bienali'nin küratörleri açıklandı

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 17. İstanbul Bienali, 11 Eylül-14 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bienalin küratörlüğünü üstlenecek isimler belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Bergama halısının desen ve motifleri belgesele konu oldu

    Öz İplik İş Sendikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle Anadolu halıları içinde özgün tarza sahip Bergama halısının desen ve motiflerine yönelik kitap ve belgesel hazırladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Kültür varlıklarını korumaktan anladığımız tüm medeniyetlerin emanetlerine sahip çıkmak

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bizim kültür varlıklarını korumaktan anladığımız sadece kendi ürettiklerimize değil bugün yaşadığımız topraklar üzerinde yükselmiş tüm medeniyetlerin emanetlerine sahip çıkmaktır" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız