Magazin ve sanat turu (17 Şubat 2021)

17 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 17.02.2021 - 17:54

  • 1

    Çin sinemalarında rekor

    Türkiye'de sinema salonları uzunca bir süredir kapalı olmasının aksine Çin'de salgın tedbirleri sonrası açılan salonlarda Bahar Bayramı'nın ilk günü rekor gişe geliri elde edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için 4'er yıl 8 aya kadar hapis istemi


    Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle Cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, Gezen ve Akpınar’ın 4’er yıldan 8’er aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Prens Philip hastaneye kaldırıldı

    İngiltere kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip hastaneye kaldırıldı. Saray'dan yapılan açıklamada 99 yaşındaki Prens'in corona virüs olmadığı belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Entübe edilen oyuncu Toygun Ateş'in eşi Victoria Kırgız: Mutasyonlu virüs çıkmış

    Malatya'da rol aldığı film çekimleri sırasında corona virüse yakalanan ve entübe olan Toygun Ateş'in eşi Victoria Kırgız yaptığı açıklamada, "Mutasyonlu virüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Rapçi Pablo Hasel tutuklandı, binlerce kişi sokaklara döküldü

    İspanya’da Kral VI. Felipe ve babası Juan Carlos hakkındaki açıklamaları ve terörist grupları övdüğü iddiasıyla hapis cezasına çarptırılan ancak destekçileriyle birlikte Katalonya Özerk Bölgesi'ndeki bir üniversiteye sığınan Pablo Hasel operasyonla yakalandı. Pablo Hasel'in cezaevine götürülmesinin ardından binlerce kişi tarafından Barselona kent merkezinde protesto edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Tamara Ecclestone: Sütümü bağışlamak istiyorum, lütfen bana yardım edin


    Formula 1'in eski patronu Bernie Eccleston'un kızı Tamara sosyal medya takipçilerinden ilginç bir yardım talep etti. Geçen yılın eylül ayında ikinci bebeğini dünyaya getiren Ecclestone, minik kızının beslenmesinden artan sütü bağışlamayı planladığını açıklayıp bunun için neler yapabileceğini sordu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Amerikan Senaryo Yazarları Birliği Ödülleri (WGA) için adaylar açıklandı

    Amerikan Senaristler Birliği’nin (WGA) film kategorisindeki adayları belli oldu. Kazananlar 21 Mart'ta düzenlenecek törende açıklanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Meghan Trainor ve Daryl Sabara'nın bebek mutluluğu

    ABD'li şarkıcı Meghan Trainor ve Daryl Sabara bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift o mutlu anları yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Cara ve Poppy Delevingne 'hayallerindeki kız kardeş evi'ni 3,75 milyon dolara satıyor

    Süper model kardeşler Cara ve Poppy Delevingne, dört yıl önce Jared Leto'dan aldıkları evi, 1,25 milyon dolar karla satışa çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Robot Ai-Da’dan otoportre sergisi


    Dünyanın ilk robot sanatçısı Ai-Da’nın kameradan yapılmış gözleriyle aynadan bakarak yaptığı bir dizi otoportresi, gelecek aylarda sanatseverlerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Kit Harington ve Rose Leslie'nin bebeği oldu

    Game of Thrones dizisinde tanışıp evlenen Kit Harington ve Rose Leslie çiftinin bebeği dünyaya geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Can Yaman'dan Diletta Leotta'ya evlilik teklifi

    Can Yaman, İtalyan spier sevgilisi Diletta Leotta'ya evlilik teklifi etti. Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can" yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurttu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13
    Pınar Deniz: Benden neden makyaj videosu istiyorsunuz?


    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Ancak makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Özellikle son zamanlarda ünlü isimler makyajsız akımına katılıyor, doğal hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ancak her ünlü bu şekilde görüntülenmeyi de istemiyor. Son olarak oyuncu Pınar Deniz makyajsız fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. İşte Deniz gibi bugüne kadar makyajsız halleriyle gündem olan yerli ve yabancı ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Olivia Wilde, Harry Styles'ı övdü: Alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı

    Yıldız oyuncu Olivia Wilde, yeni projesinde birlikte kamera karşısına geçtiği şarkıcı sevgilisi Harry Styles'ın oyunculuk seçimleri nedeniyle cesur olduğunu ifade ederek, "Çoğu erkek oyuncu kadın başrollü filmlerde yardımcı oyuncu olmayı kabul etmez. Harry Styles her sahneye insanlığının ayrıntılarını aşıladı. Alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    101 Dalmaçyalılar'ın live-action versiyonu Cruella'nın afişi çıktı

    101 Dalmaçyalılar'ın live-action versiyonu olan Cruella'nın afişi yayımlandı. Emma Stone'un başrolde yer aldığı film, 28 Mayıs'ta gösterime giriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Instagram'ın zirvesindeki ünlü isimler

    Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi. Ünlü isimler arasnda Ronaldo birinci sırada yer aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Sibel Kekilli’den sıra dışı pandemi filmi


    Ünlü aktris Sibel Kekilli, corona virüs kısıtlamalarını komedi türünde anlatan Shutdown adlı filmde oyunculuğunu sadece video konferans üzerinden sergiledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Kadir İnanır corona virüs aşısı oldu


    Usta oyuncu Kadir İnanır, corona virüs aşısı olduğunu açıkladı. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Seni Çok Bekledim 4. yeni bölüm 2. fragmanı

    Star'ın yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 20

    Sol Yanım final bölümü 2. fragmanı

    Sol Yanım dizisi bu akşam final bölümüyle Starda ekrana geliyor. Sol Yanım 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 21

    Entübe edilen Toygun Ateş'in son filmi Gizemli Köy'ün yönetmeni Okan Ege Ergüven konuştu

    Malatya'ya 'Gizemli Köy' filminin çekimi için gelen ve bir süre önce corona virüs testi pozitif çıktıktan sonra tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edilen Toygun Ateş'in (66), oynadığı filmin yönetmeni ve senaristi Okan Ege Ergüven, "Durumunun çok iyi gitmediğini duyduk. Film bir şekilde devam etmesi lazım. Toygun ağabeyim ile çektiğim sahneleri kesinlikle herhangi bir revize etmeden filme devam etmeyi düşünüyorum" dedi. Ergüven, "Bundan sonraki süreci de sürekli doktorlarıyla beraber takip ediyoruz. Burada kimsesi yok, Toygun ağabeyin bizden başka kimsesi yok. Yakın takipteyiz" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Seni Çok Bekledim 4. yeni bölüm fotoğrafları

    Seni Çok Bekledim, 4. yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma günü Star'da ekrana gelecek. Seni Çok Bekledim yeni bölümde, sonunda Selo ve Erol intikam anı için karşı karşıya geldiklerinde Kadir Selo’yu durdurabilecek mi? İşte Seni Çok Bekledim 4. bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Kendall Jenner aşk geçmişiyle gündemde: NBA'den 4. sevgili


    Kendall Jenner'ın, NBA oyuncusu Devin Booker ile fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini doğrulaması ünlü modelin aşk geçmişini gündeme getirdi. Booker, 25 yaşındaki Jenner'ın 4. NBA yıldızı sevgilisi oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Gazanfer Özcan'a vefatının 12. yılında anma

    "Kuruntu Ailesi"nin Hüsnü Kuruntu'su, "Avrupa Yakası'nın "Tahsin Bey'i, doğal komikliği ile unutulmaz sanatçı Gazanfer Özcan'ın vefatının ardından 12 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Aysel Gürel’in şiir kitabı ölüm yıldönümünde yayında

    Aysel Gürel’in ikinci şiir kitabı, ölüm yıldönümünde kitapseverlerle buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Peter Morgan'ın aşk hayatı dizi gibi

    İngiliz kraliyet ailesini anlatan Crown (Taç) adlı dizinin senaristi Peter Morgan, oyuncu sevgilisi Gillian Anderson’dan 2 ay önce ayrıldı. Bu sırada TV yapımcısı Jemima Goldsmith ile aşk yaşayan Peter Morgan, geçen hafta ondan da ayrılarak Gillian Anderson’a döndü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Ferzan Özpetek Disney+ ile el sıkıştı: Cahil Periler dizi oluyor


    Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek, 2001 yapımı Cahil Periler (Le fate ignoranti) filmini Disney+ için 8 bölümlük bir diziye uyarlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 28

    Coşkun Sabah: Müziği bırakıyorum, yumurta çiftliği kurdum


    Son dönemde müzisyen kimliğinden çok tartışma yaratan açıklamaları ile gündeme gelen Coşkun Sabah, yumurta çiftliği kurduğunu açıkladı. Müziği bıraktığını belirten sabah, tavukları sigortaladıklarını böyledi. İşte Sabah'on yeni işinden ayrıntılar ve ünlülerin yatırıkları...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Gaziantep coğrafi işarette Türkiye birinciliğini koruyor

    Coğrafi işaret tescil belgesi onaylanan yöresel lezzetleriyle birlikte Gaziantep, 40 coğrafi işaret ve 1 geleneksel ürün ile Türkiye’de en fazla tescilli ürüne sahip olan il unvanını korudu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Ünlü isimlerden Doğan Cüceloğlu paylaşımları


    Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Akatlar'da yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Doğan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu hayata veda ettiği belirtildi. 83 yaşındaki Cüceloğlu'nun ölümü nedeniyle soruşturma başlatıldı. Cüceloğlu'nun vefatı ünlüleri de yasa boğdu. Pek çok isim üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 31

    240 müzisyenden 10 gün boyunca evden kesintisiz canlı konserler: Her Ev Bir Sahne

    "Her Ev Bir Sahne" etkinliğiyle Türkiye’nin dört bir yanından 240 müzisyen 10 gün boyunca 24 saat kesintisiz canlı konserler verecek. Bilet satışlarından elde edilecek gelir katılımcı müzisyenlere eşit olarak paylaştırılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Deniz Akkaya corona virüse yakalandı


    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden corona virüse yakalandığını duyurdu. İşte Akkaya ile ilgili ayrıntılar ve corona virüse yakalanan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 33

    Akrep 11. yeni bölüm 2. fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Akrep'in 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Herkeste cinayetle ilgili soru işareti: Fikret mi, Ferda mı öldürdü?

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 34

    Kahramanmaraş'ın fıstık ezmesi tescillendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yöresel ürünlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla tescili onaylanmış ürün sayısı 15’e yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    İspanya ile özdeşleşen boğa güreşleri, salgına rağmen ayakta kalmaya çalışıyor


    İspanya'da gerek sosyal gerekse siyasi boyutta sık sık tartışmalara neden olsa da 2013 yılından bu yana kültürel ve tarihi değer olarak tanınan boğa güreşleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karşısında ayakta kalmaya çalışıyor

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 36

    Survivor'da kim elendi? (16 Şubat 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ödülü için mücadele verdi. Sevdikleri ile iletişime geçen yarışmacılar ardından ada konseyine giderek eleme heyecanı yaşadı. Peki, Survivor iletişim ödülü ne oldu? Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 16 Şubat ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Günlük burç yorumları - 17 Şubat 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 17 Şubat 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız