Mariah Carey'den ilk eşi Tony Mottola hakkında itiraf

ABD'li şarkıcı Mariah Carey'nin yeni çıkacak kitabındaki itiraflar gündem olmaya devam ediyor. Kitapta ilk eşi yapımcı Tony Mottola için "Onun kontrolünde olmayan kimseyle konuşamıyordum" diyen Carey, Mottola'dan kaçması gerekirse kullanabileceği ve kendisine gereken her şeyi bir çantaya koyup yatağının altında beklettiğini dile getiriyor. 

Haberler 29.09.2020 - 15:59

  • 1
    Mariah Carey, The Meaning of Mariah Carey adlı kitabıyla okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor. Beş Grammy ödüllü şarkıcı Carey, kitabında hem kariyerini hem de bütün hayatını etkileyen ilk evliliğiyle ilgili bilinmeyenleri de anlatıyor.

  • 2
    Henüz 23 yaşındayken ilk evliliğini yapımcı Tony Mottola ile yapan Carey, kitabında aslında genç yaşta evlilik yapmayı hiç düşünmediğini belirtiyor. Carey, şiddet gördüğü ailesinden kurtulmak için böyle bir karar verdiğini de itiraf ediyor.


  • 3
    Döneminin en etkili müzik yapımcılarından biri olan ilk eşi Tony Mottola'nın bir zorba olduğunu yazıyor ünlü şarkıcı kitabında. Carey, satırlara döktüğüne göre; Eski eşinin havadaki nem gibi kaçışı mümkün olmayan bir kişi olarak tanımlıyor.

  • 4
    Yıldız şarkıcı ilk eşi Mottola hakkında, "Onun kontrolünde olmayan kimseyle konuşamıyordum, kimseyle dışarı çıkamıyordum" ifadelerine yer veriyor.
  • 5
    Carey, kitabında yazdığına göre Mottola'dan kaçması gerekirse kullanabileceği ve kendisine gereken her şeyi bir çantaya koyup yatağının altında beklettiğini dile getiriyor.

  • 6
    Carey ile Tony Mottola'nın evliliği 1998'de sona erdi. Carey, daha sonra Nick Cannon evlendi ve biri kız diğeri erkek çocuk sahibi de oldu. Ama evlilikleri beklendiği gibi uzun ömürlü olmadı. 2008'de evlenen çift 2016'da boşandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız