Marmaris, Çeşme ve Bodrum'un tahtına ortak oldu

Maviyle yeşilin kucaklaştığı doğa harikası Marmaris, Çeşme ve Bodrum yerine birçok ünlünün yeni adresi olurken, magazin basınına da ev sahipliği yapmaya başladı.

Haberler İHA 14.07.2016 - 16:54 Son Güncelleme : 14.07.2016 - 16:55

  • 1

    MARMARİS'TE TATİL YAPAN İSİMLER

    Maviyle yeşilin kucaklaştığı doğa harikası Marmaris, Çeşme ve Bodrum yerine birçok ünlünün yeni adresi oldu. İşte bu yaz Marmaris'te tatil yapan isimler...
  • 2

    SERENAY SARIKAYA

    Sevgilisi Kerem Bürsin ile uzun bir yurtdışı tatili yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen Serenay Sarıkaya, annesiyle birlikte Marmaris'te tatil yaparken objektiflere yansıdı.

  • 3

    ASLI ENVER

    Kardeşim Benim film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver ilişkilerinde 5'nci ayı geride bıraktı. Enver sevgilisi Boz’u İstanbul’da bıraktı, annesiyle Marmaris’te tatil yaptı. 

  • 4

    AŞK YENİDEN OYUNCULARI

    Geçtiğimiz Haziran sonunda dizilere verilen arada tatile çıkan yıldız oyuncular Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy, sevgilileriyle birlikte bindikleri bir gulette Marmaris’in turkuaz rengi sahillerinde mavi tur keyfi sırasında objektifine takıldı.
  • 5

    TARKAN BALAYINDA

    Mayıs ayında evlenen Tarkan ve Pınar Dilek, ünlü sanatçının konserleri nedeniyle ertelediği balayına Bayram tatilinde çıktı. Bozburun Mahallesi’ndeki tanıdıklarının yatıyla Marmaris’in turkuaz suları üzerinde balayının tadını çıkaran çift de görüntülenmekten kaçamadı.
  • 6

    POYRAZ KARAYEL AŞIKLARI

    Poyraz Karayel’in yıldızları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu  Marmaris'te aldı. Set aşıkları aldıkları tüm önlemlere rağmen objektiflere yakalandı.

  • 7

    ABRAMOVİC'İN TERCİHİ

    Rus milyarder Abramoviç de son 4 yıldır istisnasız Marmaris’e uğruyor. Mega lüks yatıyla İlçenin birbirinden eşsiz koylarına demirliyor. Hemen her sabah karaya çıkarak bisikletiyle onlarca kilometre yol alıyor.
  • 8

    MARMARİS'TE EVİ OLAN ÜNLÜLER

    Ünlülerin Marmaris’teki en gözde mahallelerinden Selimiye’de Nilüfer, Kenan İmirzalıoğlu, Eda Taşpınar ve Olgun Şimşek'in evleri bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız