Martin Freeman'dan ebeveynlik itirafı 

Ünlü oyuncu Martin Freeman, ebeveynlik konusunda muhteşem olmak için çok fazla baskının olduğunu dile getirerek geçmişte çocuklarına birkaç kez tokat attığını ifade etti. 

Haberler 17.02.2020 - 10:13

  • 1

    Sherlock dizisiyle yıldızı parlayan Martin Freeman, "gerçekten zor" olmasına rağmen ebeveynlik konusunda "muhteşem" olmak için çok fazla baskının olduğunu söyledi.

  • 2
    48 yaşındaki yıldız, çocuklarına tokat attığını ve bazen "Küçük pislikler" diye çıkıştığını dile getirdi.


  • 3
    Amanda Abbington'dan 11 ve 14 yaşlarında iki çocuğu olan ünlü oyuncu, The Times'a konuştu. Freeman açıklamasında şu sözleri dile getirdi: "Muhtemelen iki kez tokat attım, ama onlara ikiden fazla kez küçük pislikler dedim. Bunu yapmamam gerektiğini biliyorum, ama (ebeveynlikte) her şeyin nasıl muhteşem olması gerektiğine dair çok fazla tasvir var, bu da insanlara kötü hissettiriyor."


  • 4

    "Çünkü muhteşem değil. Yani, bu yapacağım en iyi şey. Ama bu gerçekten zor olmadığı anlamına gelmiyor. Sadece yürümeye yeni başlayan bir çocukla mantıklı kıldığın bir fikir mi? Gerçekten, iyi şanslar. Eğer bunu yapabilirsen, Tanrı seninle olsun. Gerçekten muhteşem"


  • 5
    Çocuklarına dair "mantıklı gerekçe bulmakta" zorlandığında ya da "tahammülsüz" hissettiğinde veya "sabrı taştığında" azarladığını da sözlerine ekleyerek “Açıkçası çocuklarına vurmamak iyi bir fikir” dedi.


  • 6
    Öte yandan Freeman'ın yeni projesinde ebeveynliği öfkeli bir babayı oynadığı yeni durum komedisi Breeders 12 Mart'ta seyirciyle buluşacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız