MasterChef'te kim elendi? (Ebru mu Serhat mı ve Eray mı?)

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kim elendi? sorusu yanıt buldu. Yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasında yer alan Ebru, Serhat ve Eray'dan Ebru yarışmaya veda etti. 

Haberler 07.12.2020 - 10:25

  • 1
    MasterChef Türkiye'de haftanın elemesi gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununda şefler Japon mutfağından sushi yapılmasını istedi.
  • 2
    Kıyasıya süren mücadelenin kazananı mavi takım oldu. Bir oyuncu fazlası bulunan mavi takım bu avantajı iyi kullandı ve haftayı namağlup kapattı.
    Bu dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takım yarışmacılarının tamamı eleme finali oynamak zorunda kaldı.
  • 3
    Kırmızı takımda yer alan Serhat, Eray ve Ebru, eleme oyunu finalinde karşı karşıya geldi. Mehmet şefin hazırladığı Karides-Tarhana Crumble yemeğini yapmaya çalıştı.
  • 4
    Şeflerin yaptığı oylama sonucu potadan ilk çıkan isim Serhat oldu. Eray ve Ebru arasında kalan şefler bu hafta elenen isim Ebru olarak açıkladı. Yarışmaya veda eden Ebru gözyaşlarına boğuldu.

  • 5
    Ebru eleme sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Her güzel serüvenin bir sonu olduğu gibi Masterchef serüveni de bugün benim için son buldu. Bu değerli serüvende birçok şey öğrendim ve yeni insanlar tanıdım.
    Bu fırsatı bana sunan Acun Medya ekibine ve MasterChef Jürisine minnettarım. Yarışma boyunca bütün bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna hepinize tek tek teşekkür ederim.
    Her ne kadar Masterchef serüvenim bitmiş olsa da bunu bir son olarak değil aksine bir başlangıç olarak görüyorum. Beni destekleyen herkese kucak dolusu sevgiler."
  • 6
    EBRU HAS KİMDİR?


    28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İlkokulda profesyonel voleybol hayatının başlangıcını yapan Ebru Has, Eczacıbaşı’nda voleybola başlamış; ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde ter dökmüştür.

    Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Teknolojisi’ni bitiren Has, bunun akabinde Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamladıktan sonra Moevenpick Hotel’de staj yapmıştır.

    Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan Ebru Has, Emirgan’da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etmiştir. Bu sırada yeni bir karar alarak Malta’ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Has, Türkiye’ye dönmesinin ardından İstanbul Balat Cafe Restaurantta Executive Chef olarak görev almıştır.

    Bu görevin ardından bir yıl kadar da Bursa’da Asmadan Enoteca Bistro’da çalıştıktan sonra, Ayvalık Mado’da Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etmiştir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız