Meg Ryan'ı kurtarmak

Türkiye'nin tek resmi moda haftası İstanbul Fashion Week'in açılışı için Türkiye'ye gelen Meg Ryan izdihamdan fuarı gezemedi ve açılış töreninin ardından akşam saatlerinde Air France'ın tarifeli uçağıyla Paris'e hareke etti.

Haberler 03.02.2010 - 15:03

  • 1

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    İstanbul Fashion Week'in (IFW) Santralİstanbul'daki resmi açılışına katılmak için Türkiye’ye gelen ünlü oyuncu Meg Ryan, açılışta zor anlar yaşadı.
  • 2

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Fakat Ryan, açılışta zor anlar yaşadı. Açılışın ardından fuarı gezmek isteyen Meg Ryan yaşanan izdiham nedeniyle geziden vazgeçerek kulise girdi.
  • 3

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Moda Haftasında tüm dünyanın ilgisi çekmek istediklerini söyledi.
  • 4

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    İstanbul Fashion Week'in (IFW) Santralİstanbul'daki resmi açılışını gerçekleştiren Çağlayan, İstanbul'un birçok alanda olduğu gibi moda alanında da tasarım, tekstil, konfeksiyon sektöründe de dünya ülkeleri arasında yer almak için başlatmış olduğu etkinliklerin ikincisini gerçekleştirdiklerini belirtti.
  • 5

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Etkinliğe katılan ünlü Hollywood yıldızı Meg Ryan'a da "Hoşgeldiniz" diyen Bakan Çağlayan, "İstanbul Moda Haftasında tüm dünyanın ilgisini çekmek istiyoruz" diye konuştu.
  • 6

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Açılışa İstanbul Tekstil ve Hazır Giyim İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Başkanı Lemi Tolunay, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Cem Negrin de katıldı.
  • 7

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Yaklaşık 35 bin moda takipçisinin izlemesi beklenen IFW'ye ünlü Hollywood yıldızı Meg Ryan da katıldı. Açılış sırasında ayağı kayarak sendeleyen Meg Ryan'a Devlet Bakanı Zafer Çağlayan yardım etti.
  • 8

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    İFW'nin ilk defilesi Gizia koleksiyonunu izlemesi beklenen Meg Ryan'ın defileye gelmediği gözlendi. Tanrıverdi ise Meg Ryan'a katılımı için verilen ücretin sponsorlar tarafından karşılandığını söyledi. Tanrıverdi, Meg Ryan'ın, Türkiye gibi gündemi çok hızlı değişen bir ülkede bulunmasının İstanbul Fashion Week etkinliğinin daha fazla duyulmasında büyük katkısı olacağını kaydetti.
  • 9

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    İstanbul Fashion Week (İFW) etkinliğine katılmak üzere İstanbul'a gelen Hollywood Yıldızı Meg Ryan'ın, dün fuarın VIP alanından ''havalandırma deliğini'' kullanarak kaçtığı iddialarına organizasyon yetkilileri yanıt verdi.
  • 10

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Organizasyonla ilgili bir yetkili, açılışı gerçekleştirilen İstanbul Fashion Week etkinliklerine katılan Hollywood oyuncusu Meg Ryan'ın Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın da bulunduğu resmi açılış törenine katıldığı, ardından yoğun ilgi nedeniyle fuar gezisini gerçekleştiremediği ve fuarın VIP diye adlandırılan bölümüne alındığını anlattı.
  • 11

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Yetkili, Meg Ryan'ın tekrar basının karşısına çıkmayı ve programa devam etmeyi istememesi üzerine ''VIP çadırının perdesinden açılan bir bölümünden'', İsrailli korumalarıyla ayrıldığını bildirdi.
  • 12

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Yetkilinin açıklamasında, havalandırma deliğinden kaçma gibi bir durumun söz konusu olmadığını, yapılan sözleşmenin temelinin de açılışa katılımı kapsadığını, akşam katılması beklenen defile ve fuar gezisinin kendi insiyatifine dayalı maddeler olduğu ifade edildi.
  • 13

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Ryan, açılış töreninin ardından akşam saatlerinde Air France'ın tarifeli uçağıyla Paris'e hareke etti.
  • 14

    Meg Ryan'ı kurtarmak

    Meg Ryan, basın mensuplarının, Türkiye'den erken ayrılmasıyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız