Meghan Markle: İşin en zor kısmı adaleti kovalamak

Meghan Markle bu kez tüm genç kadınları dünyadaki eşitsizliklerle mücadele etmeye davet eden Girl Up Liderlik Zirvesi’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Markle, "“İçgüdüleriniz size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyecektir; neyin adil olduğunu ve neyin olmadığını… İşin en zor kısmı ise adaleti kovalamak" diye konuştu. 

Haberler 16.07.2020 - 17:04

  • 1
    Michelle Obama, Hillary Clinton, Priyanka Chopra gibi ünlü isimlerin de konuşma yaptığı zirvede Meghan Markle açıklamalarda bulundu. İşte Markle'ın konuşmasından öne çıkan satırlar...


  • 2
    “Gerçek eşitliğe inanmak yeterli değil, bunun için inançtan daha fazlası gerekir her gün bunun için çalışmak zorundayız; zor olsa bile ve başkalarını huzursuz etse bile… Kendimiz için konuşmalıyız ve duyulmak için mücadele eden başkaları için de konuşmalıyız…”


  • 3
    “İçgüdüleriniz size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyecektir; neyin adil olduğunu ve neyin olmadığını… İşin en zor kısmı ise adaleti kovalamak.”


  • 4
    “Ben sizin için tezahürat edeceğim, kocam da öyle ve dolayısıyla Archie de öyle. Siz ise yürümeye, savunmaya ve ileriye doğru yol almaya devam etmelisiniz!”


  • 5
    “Sizin nesliniz genellikle dijitalin yerlileri olarak anılıyor. Bu yüzden çevrimiçi dünyanın zarar vermek kadar destek verme gücüne de sahip olduğunu anlamalısınız.”


  • 6
    “Birbirimizi parçalamamız gerekmiyor. Birbirimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu yüzden sesinizi birbirinizi oluşturmak, birbirinizi desteklemek için hem online hem offline olarak kullanın. Sesleriniz gerçeğin sesleridir. Ve umudun. Sesleriniz çok daha yüksek olabilir ve olmalı da.”


  • 7
    “Bakın, bazen ne yapacağınız belli olmayabilir. Çoğu zaman, bizi felç eden ve cesur ve cesur olmamızı engelleyen şey korkudur. Ama bu cevapların bazılarının içinizde olduğu gerçeğini küçümsemeyin. Korkuyu bastırma yeteneğinizi küçümsemeyin.”


  • 8
    “Her zaman olumsuz sesler olacak ve bazen bu sesler çok yüksek gürültüde gelebilir.Gürültüyü bastırmak için kendi seslerinizi kullanabilirsiniz. Çünkü bu, sadece gürültüdür.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız