Melania Trump eski danışmanının sözleri üzerine sessizliğini bozdu

ABD'de First Lady Melania Trump, eşi Trump'ın destekçilerinin geçen hafta kongre binasına düzenlediği, beş kişinin ölümüne neden olan baskını kınadı. Melania Trump eski danışmanı tarafından kendisi hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt verdi.

Haberler 12.01.2021 - 06:58

  • 1

    First Lady’nin eski danışmanı Stephanie Winston Wolkoff; yazdığı Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Arkadaşlığımın Yükselişi ve Düşüşü) isimli kitabın ardından kongre baskını hakkındaki yeni sözleriyle konuşuluyor. 


    Yeni kitap yeni iddialar: Melania Trump'ın ses kaydı konuşuluyor / Haber Detay- Tıkya oku

  • 2
    Melania Trump; Wolkoff'un "Keşke Başkan Trump'ın eylemlerinden şoke olduğumu söyleyebilseydim, ama ne yazık ki Melania’nın sessizliğini ve eylemsizliğini anlamıyorum ya da anlayamıyorum" sözleri üzerine sessizliğini bozdu.
  • 3
    Beyaz Saray web sitesinde yayımlanan ve Twitter hesabından paylaşılan açıklamada, baskında hayatını kaybeden ikisi polis 6 kişiyi andığını açıkladı.
  • 4
    "Geçen hafta olanlardan hayal kırıklığına uğradım ve moralim bozuktu. Bu trajik olayları çevreleyen müstehcen dedikodular, kişisel saldırılar ve bana yönelik suçlamaları da utanç verici buluyorum" diyen Melania Trump, "Bu, ülkemizi ve vatandaşlarımızı iyileştirmekle ilgili olmalı, kişisel çıkarlar için kullanılmamalı" diye ekledi.
  • 5
    Melania Trump, Kongre binasında ortaya çıkan şiddet için ise 'kesinlikle kınıyorum" diyerek ABD halkını bölen şeylere değil, birleştiren şeylere odaklanmaya çağırdı.

  • 6
    First Lady olarak görev süresi 20 Ocak'ta sona erecek olan Melania Trump bunun hakkında da konuştu ve "First Lady olarak size hizmet etmek hayatımın onuruydu. Son 4 yılda kocamı ve beni destekleyen ve Amerikan ruhunun inanılmaz etkisini gösteren milyonlarca ABD'liye teşekkür etmek istiyorum. Benim için değerli olan platformlarda hizmet etmeme izin verdiğiniz için hepinize minnettarım" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız