Melisa Şenolsun: Yaraları olan bir kız

Kiralık Aşk dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Melisa Şenolsun, ödül heyecanınından, yeni sezon planlamasından ve yeni filmi 'Babam' hakkında konuştu. Şenolsun, filmdeki karakteri için "Yaraları olan, bunu göstermemeye çalışan, çok naif bir kız" dedi.

Haberler 07.10.2017 - 10:36

  • 1
    Altın Kelebek Ödülleri Yıldızı Parlayanlar Ödülünü almaya hazırlanan Melisa Şenolsun, "Son dönemde sürekli bu töreni düşünüyorum, planlar yapıyorum. Öncelik sıralamamın en tepesinde bu ödül töreni var. Şu sıralar hazırlıklarım başladı ve heyecan doluyum" ifadelerini kullandı.
  • 2
    Hürriyet'e konuşan Şenolsun, "Bu yıl tiyatro devam edecek mi? Yeni projeler var mı?" sorusunu, "Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği “Tüy Kalemler” oyununu bu ay tekrar sahnelemeye başlıyoruz. Yazın Gelibolu’da Nihat Durak’ın yönettiği, Çetin Tekindor ile birlikte rol alma fırsatı yakaladığım “Babam” filmini çektik. Benim ilk sinema filmimdi. Bu filmin çok özel bir yeri var benim için. Umarım siz de beğenirsiniz. Derdi, hatta dertleri olan, naif bir film olduğunu düşünüyorum" diyerek yanıtladı.
  • 3
    Rol aldığı 'Babam' filmi bu hafta vizyona giren Şenolsun proje hakkında şöyle konuştu: "Çetin Tekindor’un oynadığı karakterin ismi Yusuf. Oğlunun ismi Arif, benim oynadığım karakterin ismi de Feride. Bu üç karakterin yolları kesişiyor. Yusuf eşini kaybediyor. Oğlu zihinsel engelli. Ve bugüne kadar oğluyla hiç iletişim kurmamış"
  • 4
    21 yaşındaki genç oyuncu filmdeki kendi karakterinden ise şöyle bahsetti: "Feride ise atanamamış bir öğretmen. İnanılmaz naif, sorumluluk sahibi, dürüst bir kız. İyilik perisi gibi. Annesinden sonra Arif’e yargısız yaklaşan ilk ve tek insan Feride oluyor. Ve Arif, Feride’yle beraber değişmeye, adapte olmaya, insanlarla ilişki kurmaya başlıyor."
  • 5

    Şenolsun role hazırlık sürecini de şu sözlerle anlattı: "Feride benim daha önce hiç oynamadığım bir karakter. Katman katman bir roldü. Çok zorlandım. Çünkü çok kolay gözüken sahnelerde bile kızın çok farklı bir renk tonu ve çok farklı bir enerjisi var, onu tutturmak çok zordu. Ama çok benimsedim onu. Yaraları olan, bunu göstermemeye çalışan, çok naif bir kız aslında. O yüzden çok sevdim. Çekimlerde zihinsel engelli bir çocukla bağ kurmam gerektiği için Arif karakterini canlandıran Berker Güven’le ön hazırlık sürecinde ZİÇEV’de zihinsel engelli çocuklarla ve öğretmenleriyle vakit geçirdik. Benim için çok farklı bir deneyimdi."

    BABAM FİLMİ FRAGMANI

  • 6
    Geçtiğimiz ay  New York Moda Haftası’na katılan Şenolsun, Adriana Lima'nın da olduğu bir geceye katılarak bir araya gelmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız