Metin Akpınar: Bir ben kalmışım yaşayan...

Usta oyuncu Metin Akpınar, geçenlerde ‘Köyden İndim Şehire’ filmini izlediğini söylerek, "Hepsi gitmiş, bir ben kalmışım yaşayan" dedi.

Haberler 04.02.2018 - 13:41

  • 1
    Yıllarca birlikte çalıştıkları Zeki Alasya'yı çok özlediğini vurgulayan usta oyuncu Metin Akpınar Posta'ya konuştu. 76 yaşındaki oyuncu "Yeşilçam’ın ünlülerini bir bir kaybediyoruz. En son Münir Özkul’u kaybettik..." sözleri üzerine "Bana bunları sormayın. ‘Köyden İndim Şehire’ filmimiz var ya, geçenlerde yine izledim. Kemal (Sunal), Halit (Akçatepe), Zeki... Hepsi gitmiş, bir ben kalmışım yaşayan. Ne acı... Değişmeyen tek son ölüm." ifadelerini kullandı.
  • 2
    Size herkes gülüyor da, sizin güldüğünüz kimse var mı?

    - Uzun yıllar Zeki’ye (Alasya) güldüm. Çünkü bir tek onu görüyordum karşımda. Sonra teknoloji gelişince kendimi de görmeye başladım, kendime de gülüyorum seyrederken.
  • 3
    Çok mu severdiniz birbirinizi?

    - Ayrılmaz ikiliydiniz... Ayrılmaz bir bütün değil, ikimiz de ayrı kafa yapısında, ayrı inanç mekanizmasında olan iki ayrı insanız. Ama kader birliğimiz, özverimiz ve demokrat olmak vardı. Ortaksınız ve bizatihi yarış olan bir işte berabersiniz. Birbirinizle konuşurken volümünüzü bile aşmamışsınız, çok önemli değil mi bu?
  • 4
    O kadar sene hiç mi tartışmadınız?

    - Volüm iki kıl açılmamıştır. Tartışır doğrusunu bulursak uygulardık, bulamazsak bulmak üzere ertelerdik. Herkesin yapması lazım. Nazım Usta’nın dediği gibi; “Yârin yanağından başka her şeyde ortaktık” Zeki’yle. Onu her haliyle özlüyorum, bir yanım hep eksik.
  • 5
    Yeni jenerasyon oyuncular dudak uçuklatan ücretler alıyor. Sizin döneminizde nasıldı?

    - Daha iyi olduğu dönemler de, daha kötü olduğu dönemler de oldu. ‘Hastane’ dizisini yaptığımız dönemde bugünkünden daha çok para alıyorduk. Bugün dizide bölüm başına 150 binler, reklamlarda 5-6 milyonlar telaffuz ediliyor. Gerçekten ödeniyor mu bilmiyorum. Ben dizide bölüm başına 50 bin lira alıyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız