Murat Boz: Başkası olmak iyi geliyor

Şarkıcı Murat Boz, oyunculuk alanında kendisini iyi hissettiğini vurgulayarak  “Bazen başkası olmak bana iyi geliyor” ifadelerini kullandı. Boz yaptığı açıklamalarda hayatının kırılma anlarından birini de anlattı. 

Haberler 22.02.2021 - 10:26

  • 1
    Yeni single’ı Sevgilim’le müzikseverlerin karşısına çıkan Murat Boz, Enis Arıkan’ın programına konuk oldu.
  • 2
    40 yaşındaki şarkıcı, “Oyunculuğa devam edecek misin?” sorusuna, “Hepimiz kendi hayatlarımızda sıkışmışlıklar, yorulduğumuz anlar ve üzerimize çok gelindiğini hissederiz. Bazen başkası olmak bana iyi geliyor. Kendimi orada iyi hissediyorum” yanıtını verdi.


  • 3
    Uzun süre vokalistlik yapan Bpz, “Aslında hiçbir zaman sahne hedefim olmadı. Halen kendi konserlerimde arkaya geçip, vokallik yaparım" dedi.


  • 4
    "Bir gün 35 bin kişinin olduğu Tarkan’ın Bakü konserinde ‘Asla’ parçasını söylemiştim" diyen Boz, "Orada, ‘Benim de eserlerimi insanlar söylesin’ diyerek, solo kariyerime devam etme kararı aldım. Hayatımın kırılma anlarından biri oldu” ifadelerini kullandı.
  • 5

    ROL ALDIĞI PROJELER

    FİLM

    Hadi İnşallah
    Kardeşim Benim
    Dönerse Senindir
    Kardeşim Benim 2
    Öldür Beni Sevgilim

    DİZİ

    Jet Sosyete (Konuk oyuncu)
    Avrupa Yakası (Konuk oyuncu)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız