Naşide Göktürk'ün ardından

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Naşide Göktürk önceki gün hayatını kaybetti.

Haberler 31.08.2016 - 11:07 Son Güncelleme : 31.08.2016 - 11:10

  • 1

    HASTANEDEN AÇIKLAMA

    Söz yazarı ve besteci Naşide Göktürk'ün tedavi gördüğü Acıbadem Bodrum Hastanesi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege tarafından açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: “Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik. Tüm sevenleri gibi bizler de değerli sanatçımızın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” 

  • 2

    VEDA NOTU

    Naşide Göktürk’ün vefatının ardından sanatçı Onur Akay’a yazdığı not ortaya çıktı. 51 yaşındaki Göktürk hastalık döneminde kendisine ilgisini eksik etmeyen Akay'a şu notu yazarak veda etti: “Kalem kırık zaten. Şimdiden bay bay”
  • 3

    BİTEZ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

    Göktürk, Bodrum'un Bitez mevkiinde bulunan Adliye Camisi'nde, bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
  • 4

    "SEVENLERİME HATIRA KALSIN"

    Naşide Göktürk, 'sevenlerime hatıra kalsın' diyerek hastaneye yatmadan önce 13 yıl aradan sonra 'Çocukluğumu Uçuyorum' albümünü çıkartmıştı. Albümde ise şu şarkılar yer aldı:  "Dönmen Gerek", "Galiba", "Dinle", "Nasip Kısmet Turkish Cafe", "Aramızda Yollar", "Sakın Ha", "Ağladıkça", "Tanıma Beni" ve "Yüreğim Rehin"
    Acı haberi alarak hastaneye gelen şarkıcı Niran Ünsal, “Bu sektörde dostum olduğunu söyleyebileceğim tek insan. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı güzel bir günde gitti. Bana emanet ettiği şeyi albümüydü. Herkes tarafından şarkıları sevilsin. Hayat Naşide’yi kaybetti, biz onu kaybetmedik” dedi.

  • 5

    ALBÜMLERİ

    Yüreğim Rehin (1994)
    Yüreğim Hâlâ Rehin (1996)
    Kan Kırmızı (1998)
    Kimsem Yok (Ocak 2001)
    Unutmak İstiyorum (2003)
    Çocukluğumu Uçuyorum (2016)
  • 6

    KİTAPLARI

    Sesimi Ateşe Verdim
    Son Çaylar
    Yüreğim Rehin
    Mavi Mavi Sevdim Seni
    Tül Gibi
    Pırlanta Peri
    Savrulurken Seni Buldum
  • 7

    NAŞİDE GÖKTÜRK KİMDİR?

    1 Nisan 1965 doğumlu olan Naşide Göktürk, şair, söz yazarı, besteci ve yorumcudur. 'Yüreğim Rehin' isimli ilk şarkısı ile sanat camiasına giriş yapan Göktürk, daha ilk yıllarında şöhretin zirvesine ulaştı.
  • 8

    ÇEŞİTLİ MESLEKLER

    Çocukluk yıllarını Büyükada’da geçiren sanatçı, yazarlık hayatına çok küçük yıllarda başlamış. Hayatının bir döneminde muhasebecilik ile uğraşmış, dada sonra Ankara’da küçük bir kafe işletti.
  • 9

    İLK ALBÜM 26 YIL ÖNCE

    1990’lı yıllarda ilk albümünü piyasaya sunmuştur. Kısa süre içinde büyük bir üne kavuşan usta sanatçı, Türk sanat camiasında önemli bir yer edindi. Usta sanatçı yakalandığı kanser hastalığı nedeni ile uzun bir süredir tedavi gördüğü hastanede 30 Ağustos 2016'da vefat etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız