Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama

Meme kanserini yenen ünlü modacı Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz günlerde beyin kanseri teşhisi konmuştu. Bugün ameliyata giren Yerlitaş için yapılan açıklamada, "Gayet iyi bir şekilde ameliyattan çıktı. Şuan da yoğun bakımda izlenmekte. Genel durumu iyi konuşmaktadır" denildi.

Haberler 06.08.2018 - 17:33

  • 1
    Beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu hakkında Pr. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: "Saat 10 sularında modacı Nur Yerlitaş, beynindeki bir sorun nedeniyle Prof Dr. Necmettin Pamir tarafından ameliyata alındı. 4 saat süren bir ameliyat sonrasında Nur Hanım gayet iyi bir şekilde ameliyattan çıktı. Şuan da yoğun bakımda izlenmekte. Genel durumu iyi konuşmaktadır. Bir iki gün izlendikten sonra odaya alınacaktır. Şuan için ziyaretçileri alamıyoruz. Ancak birinci derece yakınları çok kısa bir süre görebiliyor. Bunun dışında ziyaret asla söz konusu değil"
  • 2
    2017 yılında konulan meme kanseri teşhisinin ardından bir süre müşahede altında tutulan Nur Yerlitaş'ın hastalığı nüksetti. Bir süredir kilo kaybıyla gündemde olan Yerlitaş'a bu kez beyin kanseri teşhisi konmuştu.
  • 3
    Dün hastane çıkışında görüntülenen Nur Yerlitaş sağlığı hakkında kısa bir açıklama yaptı.
  • 4
    Magazin D'ye konuşan 62 yaşındaki Yerlitaş, "Sağlık durumunuz nasıl? sorusuna "İyi olacağım" diyerek yanıt verdi.
  • 5
    Öte yandan sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Yerlitaş kız kardeşi için, "Benim büyüttüğüm o küçük kız birgün gelmiş anam olmuş" mesajını yayınladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız