Öykü Karayel: 2019’da bence herkes ünlü

Kuzey Güney dizisiyle tanınan ve bugünlerde Terk adlı oyunla tiyatro sahnesine çıkan Öykü Karayel, “Ünlü olduğumu düşünmüyorum. Kime ünlü diyoruz? 2019’da bence herkes ünlü” dedi.

Haberler 03.03.2019 - 12:45

  • 1

    Bir yıl önce şarkıcı Can Bonomo ile evlenen oyuncu Öykü Karayel, evliliğini “Müthiş” olarak tanımladı.

  • 2

    Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Karayel, sanatçı bir arkadaşının lansman gecesinde tanıştığı Bonomo’yu şöyle anlattı: “Can’ın zor bir hayatı olmuş. Bütün o zorluklardan bu kadar olgunca çıkabilen bir erkek her zaman çok çekici tabii. O zorluklar onu çirkinleştirebilirdi, kimse de ‘Niye böylesin’ diyemezdi. Ama o diğer türlü olmayı tercih etmiş ve bunu başarmış da. İnsan onun gibi birini merak ediyor” dedi.

  • 3

    İkiz kardeşi olan Öykü Karayel, “Eğlenceli bir çocukluk geçirdim. İkiz olmanın tek avantajı bu galiba. Sürekli bir oyun arkadaşınız var. Çocukluğum deyince aklıma ilk, Ezgi’yle uydurduğumuz oyunlar geliyor” ifadesini kullandı.

  • 4

    Karayel, kendine tıpatıp benzeyen bir ikizi olmasının verdiği hissi de şöyle anlattı:

    “Gerçekten tek iyi tarafı var, o da kendini hiç yalnız hissetmiyorsun. Onun dışında sürekli bir birey olduğunu kanıtlama çabasıyla boğuşuyorsun. Sürekli ikizliğin nasıl bir şey olduğunu anlatmak zorundasın.”

  • 5

    Kuzey Güney dizisiyle tanınan ve bugünlerde Terk adlı oyunla yeniden tiyatro sahnesinde performans sergileyen Karayel, şöhretin ne ifade ettiğini şöyle açıkladı:

    “Gerçekten bilmiyorum. Ünlü olduğumu da düşünmüyorum. Ne ki ünlü, kime ünlü diyoruz? 2019’da bence herkes ünlü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız