Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı bulundu

Sosyal medya hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismar edildiğini iddia eden ve bulunması için yardım isteyen Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı bulundu. Hakim karşısına çıkan ve ifadesinde özür dileyen bakıcı adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

Haberler 09.05.2018 - 11:43

  • 1

    Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını ve kamera görüntülerinin ortaya çıktığını sosyal medyadan duyurmuştu. Yaşanan istismarın ardından bakıcı kayıplara karışmıştı.

    BAKICI TARAFINDAN ŞİDDET (TIKLA İZLE)

  • 2

    Özpirinçci'nin yeğenin bakıcısı yakalandı. Haberi sosyal medyadan duyuran Özpirinçci herkese teşekkür etti.

    BAKICI TARAFINDAN ŞİDDET (TIKLA İZLE)

  • 3

    Özpirinçci şu ifadeleri kullandı: "Yeğenime şiddet uygulayan kadın yakalandı. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim! Bir daha böyle bir yardımı kimsenin istemek zorunda kalmaması dileğiyle. Konu yargıya intikal ettiği için basının bu süreçte hassasiyetini rica ediyorum. Teşekkürler."

    BAKICI TARAFINDAN ŞİDDET (TIKLA İZLE)

  • 4

    Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün yakalan Özbekistan uyruklu bakıcı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan ve ifadesinde özür dileyen bakıcı adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

    BAKICI TARAFINDAN ŞİDDET (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız