Şarkıcı Sia: Bu sefer tam batırdım

Yıldız şarkıcı Sia yeni filminde otistik bir karakteri canlandırması için Maddie Ziegler'ı seçmesini eleştirenlere verdiği cevaptan pişman olduğunu ifade ederek, "Bu sefer tam batırdım" dedi.

Haberler 22.12.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 22.12.2020 - 11:08

  • 1
    Avustralyalı şarkıcı Sia'nın ilk yönetmenlik denemesi Music filmi 2021'de vizyona girecek ancak uzun süredir birlikte çalıştığı Maddie Ziegler'in projede dilsiz karakteri canlandırması nedeniyle eleştirilerin odağı oldu.
  • 2
    Bu yorumlara ilk yanıt olarak Sia, "Orada olmadıkları ve filmi izlemedikleri için hiçbir fikirlerinin olmadığını" getirdi.
  • 3
    Independent Türkçe'nin Sydney Morning Herald'dan aktardığına göre yıldız şarkıcı, “Geriye dönüp baktığımda, sadece susmalıydım; şu an bunun farkındayım" dedi.
  • 4
    "Sabahın üçüydü" diyen Sia, "Gece yarısından sonra duygusal bir şey yapmama kuralım olmasına rağmen, bu sefer batırdım" ifadelerini kullandı.  Sia ayrıca rol için otizm spektrumunda yer alan biriyle görüştüğünü fakat kendisinin çekim sürecini çok sıkıntı verici bulduğunu aktardı.
  • 5
    Sia sözlerini şöyle sürdürdü: “Bildiğim tek şey, Music'in seviyesinde çalışan insanların Twitter'a girip bana iyi bir iş çıkardığımı da söyleyemeyecekleri. Adsız Alkoliklerde bir söz var, anlamak anlaşılmaktan daha iyidir diye. Ne yazık ki Twitter'a girdiğimde bunu unutmuştum. Gerçekten tüm bu farklı seçenekleri denediğimi ve elimden gelenin en iyisini yaptığımı açıklamak istemiştim"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız