Seçkin Piriler'den yeni Kaan Tangöze açıklama: Babalık duygularını hatırlasın

Seçkin Piriler eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla şikayette bulunan Seçkin Piriler yaptığı açıklamada, "Karşı tarafı haklı davam konusunda dürüst olmaya ve babalık duygularının tüm değerlerden daha güçlü olduğunu hatırlamasına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberler 11.05.2019 - 16:29 Son Güncelleme : 11.05.2019 - 16:51

  • 1
    Kaan Tangöze'nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulunan Seçkin Piriler sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.
  • 2
    Piriler şu ifadeleri dile getirdi: "Karşı tarafça kullanılmaya çalışılan çocuklarım, özellikle büyük oğlum hakkında iddia edilen şiddet konusu hakkında özen gösterilmesini rica ediyorum."

  • 3
    "Bu konuda duyduğum her cümle beni en derin şekilde yaralamaktadır. Oğlum Hakan'ın bugüne kadar gittiği psikologlar, her türlü ayrıntıyı ve gerçeği ebeveynlerinden ve en önemlisi de bizzat oğlumun kendisinden bilimektedir."


  • 4
    "Gerekli mercilerin de gerekirse oğlumla görüşecek olması zaten yeterli olacaktır. Şu an bana karşı oynanan bu çirkin hukuki süreçte beni çocuğumun en özelini anlatmaya zorlayan bu anlaşıyı reddediyorum."


  • 5
    "Karşı tarafı haklı davam konusunda dürüst olmaya ve babalık duygularının tüm değerlerden daha güçlü olduğunu hatırlamasına davet ediyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız