Selena Gomez'den Instagram rekoru

Instagram'da en çok takipçisi bulunan Selena Gomez bir rekor daha kırdı. 23 yaşındaki ünlü şarkıcının kola şişesiyle verdiği pozu tam 4 milyon 'like' aldı

Haberler 13.07.2016 - 14:40

  • 1

    EN ÇOK TAKİPÇİ ONDA

    Instagram'da en çok takipçisi bulunan Selena Gomez bir rekor daha kırdı. 23 yaşındaki ünlü şarkıcının kola şişesiyle verdiği pozu tam 4 milyon 'like' aldı. Gomez'in son paylaştığı video ise 9.4 milyon kere görüntülendi.
  • 2

    90 BİN YORUM ALDI

    ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram dünyasının tartışmasız kraliçesi olduğunu ispatladı. 89.2 milyon takipçiyle Instagram'ın en çok takip edilen ismi olan Gomez, kola şişesiyle verdiği fotoğrafıyla Instagram tarihinin en çok beğeni alan post'una imza atmış oldu.

    4 milyon beğeninin yanında 90 bin yorum alan fotoğraf Instagram'da rekor kırdı.

    Gomez'in bu fotoğraftan sonra paylaştığı video ise şimdilik 9.4 milyon kere görüntülendi. 

  • 3

    ESKİ SEVGİLİSİNİ GEÇTİ

    Selena Gomez, 89.2 milyon takipçiyle Kim Kardashian (76.7 milyon) ve eski sevgilisi Justin Bieber (74.6 milyon) gibi isimleri geride bırakıyor.
  • 4

    EN YAKIN ARKADAŞI PEŞİNDE

    Gomez'in en yakın arkadaşı Taylor Swift'in de 85.1 milyon takipçisi var.
  • 5

    KENDİ REKORUNU KIRDI

    Instagram tarihinde en çok beğeni alan fotoğraf rekoru, ilginç bir şekilde yine Selena Gomez'le ilgiliydi.

    Gomez ve Justin Bieber'ın aşk yaşadıkları dönemde çekilmiş ve Bieber tarafından paylaşılmış bu fotoğraf 3.7 milyon 'like' almıştı.
  • 6

    ÜÇÜNCÜLÜK KENDALL JENNER'DA

    Instagram'ın en çok beğeni alan üçüncü fotoğrafı ise Kardashian familyasının en küçük elemanı Kendall Jenner'a ait. Kendall da bu fotoğrafla 3 milyonun üzerinde beğeni aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız