Sezen Aksu: Mendillerimle gider, ağlayanla ağlar, gülenle gülerim

Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde Açık Radyo'ya konuk oldu. Usta sanatçı, tartışmalı geçen MSG seçimleriyle ilgili konuştu. Aksu, "Beni koysalar oraya başkan olarak, mendillerimle giderim, ağlayanla ağlar, gülenle gülerim" ifadelerini kullandı.

Haberler 06.04.2018 - 09:23

  • 1

    "ZAMANIN GERİSİNDE KALMIŞTI"

    Sezen Aksu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

    "Elbette başından itibaren herkes çok uğraştı her şey iyi olsun diye ama zamanın ruhu diye bir şey var. Kuşaklar arasındaki farklar çatışmalar bundan oluyor. "Bizim zamanımızda" diye cümleler kuran insanlar olunca otomatik olarak gecikiliyor, zamanın gerisine düşülüyor. Yeterliliği, zekası, birikimiyle bir sürü genç bilişim çağına yani dünya ile irtibata doğdu. Dolayısıyla tazelenmek, yenilenmek her zaman iyidir. O yüzden biz bu hareketin yanında yer aldık. Benim kişisel gözlemim, MSG teknolojik yapısıyla, kurumsal kimliğiyle biraz zamanın gerisinde kalmıştı."
  • 2

    "KİBAR VE OMURGASI SAĞLAM BİR KADIN"

    "Yeni başkanımız Candan Erçetin, hem kimlik olarak hem kişilik olarak, hem presentabl olarak, birikim olarak, yönetici olarak son derece donanımlı bir insan. Adaletine de güveniyoruz. Bir kadın olarak da onu destekliyorum. Pozitif ayrımcılık ama bir kadından hiçbirimize zarar gelmez, büyük fayda gelir. Başkan seçildikten sonra kürsüde konuşurken onu izledim. Valla sırf duruşuna tüylerim diken diken oldu. Müthiş bir konuşma yaptı. Bir kere çok net, çok cesur, çok kibar. Nezaketten asla ödün vermeden sonuna kadar gerçekleri söyleyebilecek çok omurgası sağlam bir kadın. Benim adayım Candan'dı zaten baştan beri. Çünkü yöneticiliği de çok iyi becerebilecek vasıflara sahip. Sonunda ciddi bir oy farkıyla Candan kazandı. Zaten MSG'de bu değişimi isteyen ve Candan'a oy verenler MSG'deki şarkı repertuvarının da yüzde 80'ine sahip durumdalar. "
  • 3

    "SEÇİMLERDEN ÖNCE GARO MAFYAN'A GİTTİ"

    "Aslında Candan Erçetin, seçimlerden önce Garo Mafyan'a gitti. Garo'yu hepimiz o kadar severiz ve sayarız ki, yılların da hukuku var aramızda. Candan, Garo'ya "Sen bizim başkanımız olarak kal ama yapımcıların yeri yapımcılar birliğidir, burada eser sahipleri otursun. Profesyonellere teslim edelim. Herkesin telefonuna baktığı anda akıllı bir uygulamayla teliflerden ne kadar kazandığını görebilsin. Bu şeffaflıkta bir yer olsun. Bu konuda hepimiz size hizmet edelim, elimizden geleni yapalım ama sizden de ayrı yapmayalım bu işi, siz de bizimle olun" dedi ama Garo abi de alışkanlıkların dolayı sanırım, onlar da bir ekip oluşturmuşlar ve o ekibe, sisteme alışmışlar "Hayır ben böyle devam etmek istiyorum" dedi. Garo teklifi kabul etmeyince Candan aday olmaya karar verdi. "
  • 4

    "AĞLAYANLA AĞLAR, GÜLENLE GÜLERİM"

    "Bizim işimizi yapan sanatçılar biraz hayalle gerçek arasında bir çizgide yaşarlar. İşin bu taraflarıyla çok haşır neşir olsa, üretimi etkilenir bundan. Bu başka profesyonel bir alan. Oraya bu işin profesyonelleri gelmesi lazım. Günün gerisinde kalmamak mecburiteyindeyiz.Yeni fikirlerden, taze beyinlerden hizmet almak zorundayız.Ben ne yönetim kurulundayım ne de başka bir adaylığım var. Dedim ki "Emir ve görüşlerinize hazırım. Her türlü hizmeti yapmaya da hazırım. Ama yönetim kurulunda olmak için yeterli hissetmiyorum kendimi. Biz Akdenizli'yiz. Ben de çok duygusal ve hassasım. Bu duygusallığı kapıda bırakacak profesyonellere ihtiyaç var. Beni koysalar oraya başkan olarak, mendillerimle giderim, ağlayanla ağlar, gülenle gülerim"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız