Sharon Stone çöpçatanlık sitesinde engellendi

Hollywood'un ünlü yıldızı Sharon Stone, flört ve çöpçatanlık uygulamasından, hesabının sahte olduğu gerekçesiyle atıldı. Stone, hesabının engellenmesine isyan etti.

Haberler ntv.com.tr 03.02.2020 - 10:20

  • 1

    Hollywood’un ünlü oyuncusu Sharon Stone, hesabının sahte olması gerekçesiyle bir çöpçatanlık sitesinde engellendi. Açtığı hesabın sahte olduğu yönünde birçok kullanıcının şikayetçi olması üzerine Bumble adlı uygulamanın yetkilileri, Stone’un hesabını askıya aldı.  

  • 2

    Temel İçgüdü filmiyle ünlenen 61 yaşındaki Amerikalı oyuncu, hesabının engellendiğini Twitter’dan ve Instagram’dan duyurdu.

  • 3

    Stone, “Bazı kullanıcılar benim orada olmamın mümkün olmayacağını belirterek hesabımı şikayet etmiş. Beni dışlıyor musunuz? Beni kovandan atmayın” yorumunu yazdı.

    Bumble yaptığı açıklamada Stone'un hesabındaki engeli kaldırdıklarını ve Bumble’a geri dönebileceğini belirtti.  Bumble'ın Yayın Yönetmeni Clare O'Connor "Bize güvenin, ‘kesinlikle’ kovanda olmanızı istiyoruz" dedi. 

  • 4

    Son olarak 42 yaşındaki Angelo Boffa ile dokuz aylık ilişkisiyle gündeme gelen Stone, iki kez evlenip boşandı. İlk eşi TV yapımcısı Michael Greenburg, ikinci eşi ise gazeteci Phil Bronstein'di. 

  • 5

    Bronstein ile evliyken evlat edindiği oğlu Roan şimdi 19 yaşında. Stone daha sonra Laird (14) ve Quinn (13) adlı iki çocuğu daha evlat edindi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız