'Sinan'ın annesiyle ilgili sorunları var'

Star TV'de ekrana gelen Anne'nin Komiser Sinan'ı Serhat Teoman canlandırdığı karakterle ve dizinin gelecek bölümleriyle ilgili ipuçları verdi: Sinan annesiyle alakalı sorunları olan bir karakter. İleride göreceğimiz için çok açamıyorum ama annesiyle olan sorunları kadınlara karşı güvensizliğine yansımış.

Haberler 11.02.2017 - 16:36 Son Güncelleme : 11.02.2017 - 16:39

  • 1

    Nasıl gidiyor çekimler? 

    Anne dizisinin Komiser Sinan'ı, Serhat Teoman Milliyet'ten E. İpet Türer'e konuştu:  Yönetmen de ekip de daha önce çalıştığım ve tanıdığım kişilerdi. Gülenay (Kalkan) ablayla da daha önce anne-oğul oynamıştık önceki dizimde. Onun için zorluk çekmedim. İlk günden beri içindeymişim gibi hissettim.

  • 2

    Teoman sözlerine şöyle devam etti: Sinan annesiyle alakalı sorunları olan bir karakter. İleride göreceğimiz için çok açamıyorum ama annesiyle olan sorunları kadınlara karşı güvensizliğine yansımış. O yüzden çok fazla evine gitmeyi tercih etmiyor. Kendini tamamen işine vermiş, hiçbir şekilde duygularıyla hareket etmeyen, “Kanun ne diyorsa o doğrudur” diyen bir adam.

  • 3
    Dizideki gibi bir durumla karşılaşsanız siz ihbar eder miydiniz?

    Buradan o tarafı konuşmak zor aslında bu cevabı pek olmayan bir soru. Çünkü kanunda da bir annenin çocuğunu adalete teslim edememesi suç sayılamıyor biliyorsunuz. O yüzden o duygular çok zor duygular. “Kanun ne derse onu yapardım” demek şu an çok uzaktan, afaki konuşmak gibi bence. Yaşamadan bilemezsin, Allah yaşatmasın!
  • 4
    Dünya olarak bu şiddetin önüne geçebilecek miyiz sizce?

    Biz seninle bunu şu an konuşuyorsak ve eğer herkes bugün itibarıyla doğan çocuğunu sevgiyle büyütürse belki 2057’de şiddetin önüne geçebiliriz ama şu an geçemeyiz. Yani bu bir önceki neslin görevi. Bir nesli sevgiyle büyütmek lazım; anne sevgisi, baba sevgisi, ülke sevgisi, hayvan sevgisi... Çocuk herkesi, her şeyi sevmeli. Şiddetin önüne ancak sevgiyle geçilebilir sadece ama biz bunu başarabilir miyiz göreceğiz.
  • 5
    Belki eğitimden öte Sanat etkili olur diyebilir miyiz?

    Deriz ama bir yere kadar. Neden? Mesela en kötü insanlar kimlerdir? Şiddet gösterenler. Bunun en üst noktası nedir? İnsan öldürenler. Onun da üst noktası seri katillerdir. Seri katillere baktığınızda da hepsi sanatla ilgilenen adamlardır. Ama geçmişlerindeki o sevgisizlik ve şiddet görmeleri o kadar baskın oluyor ki çocuğun içinde, sanatla onu ancak belli bir yere kadar toplayabiliyorsun. Yani sanat çok etkilidir ve büyük bir destektir ama en başta sevgi.
  • 6
    Sevgiliniz Leyla Faray da “Muhteşem Yüzyıl Kösem”de oynuyor. Birbirinizin işlerini izliyor, eleştiri yapıyor musunuz?

    Senaryo geldikten itibaren konuşmaya başlıyoruz. “Burada şunu gördüm, oraya bunu kat” ya da “Bu adamın şu hareketi güzelmiş, şu dizideki bakışlar iyimiş” şeklinde paslaşıyoruz. Eleştiri de yapıyoruz, ben severim eleştiriyi. Yaptığım işin en iyisini ben yapmıyorum sonuçta.
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız